Įkraunama...
Įkraunama...

Karštas šokoladas

QUOTE(Sophi @ 2008 01 18, 22:36)
Išbandžiau - skonis 10 balų thumbup.gif

Bandysiu ir aš bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 02 01, 17:49)
Gal kas žinote kaip padaro LABAI skanų karštą šokoladą Operos ir baleto teatre???

Bent jau man, atrodo kad skonis ir tirštumas kaip Operoj smile.gif

Karštas šokoladas "Opera"

Jums prireiks:
3 kupini desertiniai šaukštai geros kakavos
1 stiklinė cukraus
1/2 pakelio sviesto (aš naudoju 2/3)
truputis 3,5% riebumo pieno
Veiksmas:
Į ištirpintą (neužvirintą)sviestą po truputį pilkite cukru sumaišytą su su kakava. viską gerai išmaišę(geriausia šluotele), kai masė pradės tirštėti įpilkite truputėli pieno(priklauso nuo to, kokio šokolado tirštumo norėsite:jei tiršto, tai pakaks ir mažiau nei pusės stiklinės pieno, ar net dar mažiau). Gautą šokoladą maišykite iki užvirimo. Nukelkite ir palikite keletui minučiu.
Laimės hormonai paruošti smile.gif
Skanaus
Atsakyti
Sveikos, as tai darau karsta sokolada labai paparastai: juoda sokolada istirpdau metaliniame indelyje, ipilu grietineles, ir pagal skoni, kas kokio saldumo nori, ideti cukraus. grietineles irgi galima pilti tiek kokio tirtumo nori. paparasta bet labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(Braškė. @ 2008 09 26, 20:26)
Bandysiu ir aš  bigsmile.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vilma.p @ 2009 01 13, 23:13)
Sveikos, as tai darau karsta sokolada labai paparastai: juoda sokolada istirpdau metaliniame indelyje, ipilu grietineles, ir pagal skoni, kas kokio saldumo nori, ideti cukraus. grietineles irgi galima pilti tiek kokio tirtumo nori. paparasta bet labai skanu.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
niekas nedaro su kiaušinio tryniais? 4u.gif girdėjau kad galima ir taip ax.gif
Atsakyti
Man skaniausias, o kartu ir labai paprastas receptukas
indelis 35 % grietineles (tiesa sakan kiek gramu jie buna bijau sumeluoti, bet gal apie 500)
Karunos sokoladai (1-juodas, 1,5 -pieniskas)
puse stiklines pieno (piena perku Dvaro ta riebesni, naturalus man rodo vadinasi)
Na tai grietinele supilam i puoda, ir ant mazos temepraturos kaitinam, dedam sulauzyta sokolada, visa laika gerai maisomkol istirpsta, ir tada dapilam slakeli pieno wub.gif patikekit labai skanu ir paprasta, bet zinoma skaniausias jis buna kita diena vel pasildzius ant mazos temperaturos rolleyes.gif
Atsakyti
Teko dirbti kavinej, tai darydavom kaip rase cia jau kazkas, vienai porcijai puse karunos sokolado uzpilam pokeli tokie maziukai tetrapakai buna ten gal 100gr. ir dedam i mikruske kol issilydo sokoladas.
Atsakyti
QUOTE(vilma.p @ 2009 01 13, 22:13)
juoda sokolada istirpdau metaliniame indelyje, ipilu grietineles, ir pagal skoni, kas kokio saldumo nori, ideti cukraus.

drinks_cheers.gif Ką tik tokio pat išsiviriau, pasaka wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif ryt bus karsto sokolado diena.
Atsakyti
Karsto sokolado gerbejom galiu pasiulit nueiti i Delona parduotuve(Vilniuje netoli zalio tilto)Ten prekiaujama aliejais,kava,arbata,prieskoniais ir karstu sokoladu.Jau pirkau ne karta,tikrai labai patiko,tirstas,kvapnus,bet nesaldus.Darau ji taip kaip parasyta ant pakuotes tik dar iberiu lazdyno riesutu.Niam niam smile.gif
O cia ju puslapiukas jei ka sudomins.
http://www.delona.lt...skoniai,33.html
Atsakyti
QUOTE(vilma.p @ 2009 01 13, 22:13)

Išbandyta, skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti