Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(staselė @ 2007 07 02, 20:32)
O kokiomis trąšomis tręšiate braškes?

Yra specialių pirkti.
Pasižiūrėk kad ir Senukuose.
Atsakyti
čia kažkuri rašė, kad remontantinės tik foto gražios, tai nenorėčiau sutikti. Savo akimis mačiau vazonėliuose svyrančias braškes vienoje lauko prekybos aikštelėje - žiedukai skaisčiai rūžavi, uogos vienodo dydžio, gražios. Tik va kaina pasidomėti pamiršau.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 03, 20:49)
čia kažkuri rašė, kad remontantinės tik foto gražios, tai nenorėčiau sutikti. Savo akimis mačiau vazonėliuose svyrančias braškes vienoje lauko prekybos aikštelėje - žiedukai skaisčiai rūžavi, uogos vienodo dydžio, gražios. Tik va kaina pasidomėti pamiršau.

apie 12-15 litų paprastai būna vazonėlio kaina.
Aš Senukų lauko prekybos aikštelėje Ukmergės gatvėje mačiau remontantines su raudonais žiedais. Super atrodo! thumbup.gif
Atsakyti
ką galima pasodinti braškių kaiminystėje. Pasodinau pusę lysvės braškių šiemet, daugiau neturiu daigelių, o be to ir užteks braškių. Ką galima šalia pasodint?
Atsakyti
Šį pavasarį pasodinau žemuoges.Išaugo,subujojo gražiausi kelmai thumbup.gif Uogas iki šiol duoda.Kaip man jas paruošti žiemai? Ar reikia nupjauti? g.gif Kažkur skaičiau,kad prieš žiemą reikia nupjauti braškes,bet senesnius kelmus.Šviežiai sodintų nereikia.O kaip su žemuogėm? g.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės.Gal galėtumėt pasakyti kur galima įsigyti remontantinių braškių daigų.Turguje pirkti nesinori,nes nežinai ką gali įkišti verysad.gif
Na jei kas žinote Vilniuje gerų vietelių blush2.gif Skaičiau kad labai thumbup.gif thumbup.gif
remontantinės ,,Hummi gento,, .Tai štai labai norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 09 01, 11:34)
Šį pavasarį pasodinau žemuoges.Išaugo,subujojo gražiausi kelmai thumbup.gif  Uogas iki šiol duoda.Kaip man jas paruošti žiemai? Ar reikia nupjauti? g.gif Kažkur skaičiau,kad prieš žiemą reikia nupjauti braškes,bet senesnius kelmus.Šviežiai sodintų nereikia.O kaip su žemuogėm? g.gif

Nereikia žemuogių nupjauti, jos dera iki pat šalnų, o paskui eina ramybėn. Nupjovus, jos vėl atžels ir toliau žydės ir ves uogytes (aišku, jei dar oro sąlygos bus tinkamos).
Paskui pavasarį kaip braškes, senus lapus nugrėboti reikia ir laukti kol pabus.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 10, 15:17)
ką galima pasodinti braškių kaiminystėje. Pasodinau pusę lysvės braškių šiemet, daugiau neturiu daigelių, o be to ir užteks braškių. Ką galima šalia pasodint?
Kiek girdejau joms patinka cesnaku kaimyniste
Atsakyti
Perskaičiau žurnale paie vijoklines braškes ,,Mont Everest" aprašyta tai labai nuostabiai. Būtų įdomu sužinoti, gal kas jas auginat ir kokie būtų atsiliepimai.
Atsakyti
Laikraštyje išskaičiau apie " Mont everest" vijoklines braškes,Gal kas girdejote? ar turite? kokie jusu atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
mane irgi jos domina g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Ir man jos uzkliuvo doh.gif Idomu ar augina kas g.gif
Atsakyti