Gražu kaip pasakoj
QUOTE(Mantilė @ 2009 05 11, 11:19)
Žalioj stotelėj vienas remontantinių braškių daigas kainuoja 7,99 Lt
o po kiek jūs perkat?
o po kiek jūs perkat?
8 Lt už 10-14 daigų
Sveikos, turiu klausima pernai pas mano anyta braškių žiedai ištyso virš lapu, ir po to nemezgė vaisių. Manikšės braškės labai gausiai žydi ir žiūriu, kad kai kurie žiedai irgi aukščiau lapų. Ar ir mano neves vaisių ar tik tos kurios ištyso, nes ne visos ištyso? Ar kam taip yra?
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 05 11, 08:55)
Stebuklus daro...fairy Pasidaryk putu tik su juo ir putom su kokia kempine nuputok visas braskes-nebuvo efektyvesnio vaisto man nei nuo amaru, nei nuo skydmariu, nei nuo kitokios zarazos.
Aciu,gelbesiu savo augaliukus
QUOTE(Mantilė @ 2009 05 11, 17:17)
o kur perkat ?
pas ūkininkę mugėj . Kontaktai, belieka pasiskambinti.
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 11, 16:53)
dėkui dėkui
o kažin ji siunčia paštu daigus?
QUOTE(Mantilė @ 2009 05 11, 19:08)
nesiuncia jau skambinau.
o mano braskes siais metais kazkaip ne gausiai zidi kai kur tik matosi pumpureliai ,cia rasot kad pas jus jau visus zidi o maniskiai tai ko tada laukia dar? pernai uogu tai nemazai sulaukem
QUOTE(Danielitaa @ 2009 05 12, 20:35)
o mano braskes siais metais kazkaip ne gausiai zidi kai kur tik matosi pumpureliai ,cia rasot kad pas jus jau visus zidi o maniskiai tai ko tada laukia dar? pernai uogu tai nemazai sulaukem
tik ankstyvos gausiai ,o kitos dar ne.
QUOTE(dovesa @ 2009 05 11, 16:12)
Sveikos, turiu klausima pernai pas mano anyta braškių žiedai ištyso virš lapu, ir po to nemezgė vaisių. Manikšės braškės labai gausiai žydi ir žiūriu, kad kai kurie žiedai irgi aukščiau lapų. Ar ir mano neves vaisių ar tik tos kurios ištyso, nes ne visos ištyso? Ar kam taip yra?
Cia priklauso nuo braskiu rusies- vienu buna aukstai ziedeliai ( ir uogytes paskui), o kitu, zemiau-pasislepe.O kad nukrito,tai gal nusalo