man bendradarbe sake duos koki kereli to "stebuklo" tai galesiu ivertinti
Aš pas mamą prisirinkau tų "vijoklinių" ūsų - pilna žemė prisidauginus
O uogos skanios vasarą, nes rudenį jau kai saulės mažai, tai aišku kad jos yra rūgštokos - iš kur gi tam saldumui rastis
O uogos skanios vasarą, nes rudenį jau kai saulės mažai, tai aišku kad jos yra rūgštokos - iš kur gi tam saldumui rastis
QUOTE(Vaidulė @ 2009 04 16, 17:01)
na kad ir rugstesnes rudeniop, bet vis uogos
QUOTE(aneizza @ 2009 04 16, 22:01)
va būtent, ir savos, be chemikalų
Na va žydi jau remontantinės braškės šiltnamyje. Bet dabar mąstau-šiltnamis,tai uždarytas.O kaip bitelė jas apdulkins?Teks man turbūt su vatos gabaliuku eiti dulkinti? Nesu to dariųsi.............
QUOTE(IngridaB @ 2009 04 17, 11:27)
Na va žydi jau remontantinės braškės šiltnamyje. Bet dabar mąstau-šiltnamis,tai uždarytas.O kaip bitelė jas apdulkins?Teks man turbūt su vatos gabaliuku eiti dulkinti? Nesu to dariųsi.............
o jos nesavidulkes?
QUOTE(IngridaB @ 2009 04 17, 11:34)
Vat ir aš to nežinau?
na jei bitutes neatskris tai ir suzinosi bet as manau kazkaip, kad joms bituciu ir nereikia
QUOTE(aneizza @ 2009 04 16, 22:01)
ai bus gerai, tas rugstesnes su sampu inkat
QUOTE(IngridaB @ 2009 04 17, 11:27)
neatsibos vis su vtike lakstyt
QUOTE(aneizza @ 2009 04 17, 11:39)
na jei bitutes neatskris tai ir suzinosi bet as manau kazkaip, kad joms bituciu ir nereikia
man irgi taip atrodo, nors tiksliai nzn
siandien tuguje nusipirkau kakokiu rozine spalva zydinciu, krentanciu braskiu jauciu isdure mane juodai ta moteryte vis kartoja, kad jos dekoratyvios, o as vis klausiau ar uogu bus ir ar jos valgomos nieko nesupratau ka ji man norejo pasakyti nes vis kartojo kad sodinciau i vazoneli ir pamatysiu kaip graziai kris, nu cirkas zodziu
QUOTE(aneizza @ 2009 04 18, 20:33)
siandien tuguje nusipirkau kakokiu rozine spalva zydinciu, krentanciu braskiu jauciu isdure mane juodai ta moteryte vis kartoja, kad jos dekoratyvios, o as vis klausiau ar uogu bus ir ar jos valgomos nieko nesupratau ka ji man norejo pasakyti nes vis kartojo kad sodinciau i vazoneli ir pamatysiu kaip graziai kris, nu cirkas zodziu
Manau neišdūrė. Aš 4 metus auginu ružavai - raudonai žydinčią braškę, o perteklių išdovanoju ar parduodu. Braškė dekoratyvinė. Uogas valgyti galima, tik jos rūgštenės ir truputi ilgesnės formos. Dera iki šalnų.