Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(tinneorama @ 2009 04 08, 08:43)
taip is cia, su pastininku kalbejau tai sake dauk pernai uzsisakinejo tai nuomones labai ivairios  ax.gif

atsiprasau, kazko cia manes labai daug pasidare lotuliukas.gif

o kokios tos įvairios? g.gif Buvo kam ir nepatiko? Kas: daigai ar braškės netokios derlingos kaip aprašyta? g.gif Na, čia klausimukai, jei ką plačiau žinai blush2.gif įdomu būtų įvairių nuomonių sužinot, nes ten tame puslapyje pateikti ale "atsiliepimai" mane nelabai įtikina - ir aš taip galėčiau prigalvot ir prirašyt, juk kas patikrins, jei jokių atgalinių adresų nėra irnesakyk.gif

oi, ir mane šį rytą SMas "padaugino" lotuliukas.gif ir smarkiai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Diglė @ 2009 04 08, 09:39)
o senus lapus braškių nukarpyti?

mes karpydavom, bet ne pavasarį, o nuėmus derlių ax.gif iki rudens ataugdavo žali gražūs lapai, mažiau ligų būdavo rolleyes.gif
Atsakyti
Paskaitykit straipsniuką apie VIJOKLINES braškes ir dar paskui atsiliepimus 4u.gif 4u.gif
Man jau praėjo noras jas pirkti, tai bent pinigų sutaupysiu thumbup.gif
http://www.lrytas.lt...9...A1-kės.htm
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 04 08, 10:21)
o kokios tos įvairios? g.gif Buvo kam ir nepatiko? Kas: daigai ar braškės netokios derlingos kaip aprašyta? g.gif Na, čia klausimukai, jei ką plačiau žinai  blush2.gif įdomu būtų įvairių nuomonių sužinot, nes ten tame puslapyje pateikti ale "atsiliepimai" mane nelabai įtikina - ir aš taip galėčiau prigalvot ir prirašyt, juk kas patikrins, jei jokių atgalinių adresų nėra irnesakyk.gif

Aš auginu nuo pernai metų tas braškes.Jokios jos nevijoklinės ir nėra tokių didelių uogų,kaip nuotraukoje. schmoll.gif Rūgščios..........palyginus su mūsų lietuviškomis braškėmis.Ir tęšiau specialiomis trąšomis braškėms.Niekur jos nelipa tik leidžia ūsus kaip paprastos braškės,tik,kad davė derlių kaip remontantinės iki šalnų.Ūsus susodinau į šiltnamį ir uždengiau agroplėvele.Mačiau jau formuoja žiedus.Bet patikėkite nei kvapo nei skonio nėra kaip lietuviškų braškių. schmoll.gif Papraščiausiai -graži reklama. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 04 08, 12:37)
Aš auginu nuo pernai metų tas braškes.Jokios jos nevijoklinės ir nėra tokių didelių uogų,kaip nuotraukoje. schmoll.gif Rūgščios..........palyginus su mūsų lietuviškomis braškėmis.Ir tęšiau specialiomis trąšomis braškėms.Niekur jos nelipa tik leidžia ūsus kaip paprastos braškės,tik,kad davė derlių kaip remontantinės iki šalnų.Ūsus susodinau į šiltnamį ir uždengiau agroplėvele.Mačiau jau formuoja žiedus.Bet patikėkite nei kvapo nei skonio nėra kaip lietuviškų braškių. schmoll.gif Papraščiausiai -graži reklama. mirksiukas.gif

as tai tikiuosi kad bus viskas gerai, su viena mamike susirasiau dalinosi braskiu siunta ant keturiu, tai sake jai labai pasiseke buvo gausus derlius , uzdenge sulini,o kitiems kaip supratau nelabai, pastininkas sake kad jo sesuo pirko pernai irgi patenkinta,skanios braskes blink.gif
Atsakyti
užsisakius ir aš vijoklinių braškių,laukiu kada atveš,bet dabar prisiskaičiau atsiliepimų,tai atšoko noras jų turėt.
Atsakyti
sveikutes, o kur gaut tu remontaniniu braskiu, ups ko gero blogai parasiau rusi 4u.gif gyvenu tai Panevezy.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 04 08, 14:53)
sveikutes, o kur gaut tu remontaniniu braskiu, ups ko gero blogai parasiau rusi 4u.gif gyvenu tai Panevezy.

galima uzsisakyti internetu as taip ir padariau svetaine kazkur auksciau yra pamineta
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 04 08, 14:53)

Žiūrėk, atradau "normalesnį" braškyną, kur ir adresai yra ir visa kita, be to netoli tau būtų - Kavarske, Anykščių raj. thumbup.gif O ir tų pačių remontantinių "Mount Everst" (ir ne tik!!) gali ten nusipirkt mirksiukas.gif Gal net pigiau nei http://www.vijoklines-braskes.lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saulašarė*: 08 balandžio 2009 - 15:37
QUOTE(Vaidulė @ 2009 04 08, 11:57)
Paskaitykit straipsniuką apie VIJOKLINES braškes ir dar paskui atsiliepimus 4u.gif  4u.gif
Man jau praėjo noras jas pirkti, tai bent pinigų sutaupysiu  thumbup.gif
http://www.lrytas.lt...9...A1-kės.htm

Šitų braškių pernai mano mama siuntės,davė ir man.Ale kai pasakė kainą žado netekau.Jos tikrai nėra vijoklinės,nes neleidžiatų ūselių su kuriais apsisuka apie šniūrą arba kuoliuką kaip tai daro agurkai ar žirniai.Dauginasi taip pat kaip ir paprastos braškės leidžiant ūsams būti ant žemės.Prisidaugino tikrai nemažai naujų daigų..Dalį sukom apie virves kad būtų kaip vijoklinės,koks vargas doh.gif O žiemą visi tie apsukti ugliukai nušalo liko tik motininis augalas blink.gif Skonis neblogasMantai jos kaip remontatinės braškės.
Atsakyti
QUOTE(tinneorama @ 2009 04 08, 13:06)
as tai tikiuosi kad bus viskas gerai, su viena mamike susirasiau dalinosi braskiu  siunta ant keturiu, tai sake jai labai pasiseke buvo gausus derlius , uzdenge sulini,o kitiems kaip supratau nelabai, pastininkas sake kad jo sesuo pirko pernai irgi patenkinta,skanios braskes blink.gif

Nesutikau nė vieno žmogaus,kuriam pačios braškės lipo,kabinosi. g.gif Neįsivaizduoju kaip ten uždengė šulinį?Logiškai mąstant,galima tuos ūsus rišti,bet gi jei jie negaus žemių,neleis šaknų ir tas rišimas nueis šuniui ant uodegos,tie ūsai papraščiausiai nudžius.Nu norėčiau tikrai pamatyti nors kokių nuotraukų,kaip tos remontantinės braškės lipa atramomis? g.gif
Atsakyti
sveikutes. norejau pasiklausti, ar zinot kas nors tu remontantiniu braskiu kainas,kur auksciau nuoroda duota, kur anyksciu raj prekiauja? g.gif niekaip negaliu prisiskambint doh.gif ir norejau paklausti, pavyzdziui zemuogiu remontantiniu buna seklu, o braskiu seklu nebuna g.gif kur ju galima gauti? g.gif as kiek sugebejau seklu parduotuviu apejau, bet kai paklausiau, tai i mane ten taip paziurejo blink.gif o kaune kur buvo muge ka pasesi, tai seklu nebuvo, o daigeliai po 3 lt uz viena... sakau radus seklu pirkti tikrai butu pigiau ax.gif
Atsakyti
nu jau, kiek pirkau, tai už 5Lt 10 vienetų daigelių buvo, buvo ir už 3Lt - 5 vnt. Gal ne taip supratai kainas? rolleyes.gif
Atsakyti