Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(milereta @ 2009 03 27, 14:44)
Ant pakelio rašo - išdygsta per 30 dienų.

pas mane neparasyta blush2.gif
tai teks dar apsisarvuot kantrybe, nepraejo dar 30 dienu smile.gif
Atsakyti
Belle de Nuit, žiema užsibuvo, neatšyla žemė, tad tikriausiai dar bus per anksti balandžio 03d kasti. Kai atšils daugiau, tuomet tikrai galėsiu atvežti. Nenoriu nebundančias vežti, noriu sulaukti gyvybės - želiančio lapelio.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 17, 15:48)
Merginos, braškių ar gėlių, ko norėsit, ko turėsiu- galėsiu atvežti į Kauną, Vilnių. Susidarys toks užsakymas, kad apsimokės važiuot-atvešiu...ir net ne vieną kartą, jei tik bus norinčių. Galit pradėt dairytis po visą tinklapį: www.sodai.lietuvoje.com
O vijoklinėmis braškėmis nesižavėkit. Braškė neturi ūselių, kuriais galėtų kopti į viršų. Ji dažniau gali svirti..

Man neatidaro šito psl g.gif
Atsakyti
O norėčiau braškių šitų vijoklinių bigsmile.gif Mes tai būnam ir Alytuj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 27, 18:01)
Belle de Nuit, žiema užsibuvo, neatšyla žemė, tad tikriausiai dar bus per anksti balandžio 03d kasti. Kai atšils daugiau, tuomet tikrai galėsiu atvežti. Nenoriu nebundančias vežti, noriu sulaukti gyvybės - želiančio lapelio.

nieko tokio, regila, pasisejau ir as braskiu is seklu pakeliu, dabar sudygo gan neblogai, ziuresiu kaip toliau augs. jei nesiseks auginti, susisieksiu su jumis, vis itke pasklebsite SM, kada kur zadate atvaziuoti. bet kadangi as daug tu ugliuku neimciau, tik kokius 3-4, manau neverta jums del tiek keliauti i kauna, nebent daugiau uzsakymu turetumete mirksiukas.gif

QUOTE(milereta @ 2009 03 27, 14:44)
Ant pakelio rašo - išdygsta per 30 dienų.

ant to pakelio, kuri pirkau jokios panasios info nebuvo, bet sudygo mazdaug per 2 savaites thumbup.gif
Atsakyti
Remontantinės braškės ir dar ružavais žiedukais bigsmile.gif . Reikia Regilai laišką rašyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,nusipirkau vakar zurnala''rasos'',ten reklama pardavimas viloklines braskes ,kaip jus i tai ziurit verta demesio ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 04 01, 08:30)
Sveikutes,nusipirkau vakar zurnala''rasos'',ten reklama pardavimas viloklines braskes ,kaip jus i tai ziurit verta demesio ? g.gif

as uzsisakiau laukiu atsiliepimai ivairiausi tai nusprandziau isbandyti pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinneorama @ 2009 04 01, 09:02)
as uzsisakiau laukiu atsiliepimai ivairiausi tai nusprandziau isbandyti pati ax.gif

Gal ir man pabandyti?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 04 01, 12:34)
Gal ir man pabandyti?

paprastai nelendu į kitų žmonių pinigines, ale neturi gal kur jų dėti? rolleyes.gif tongue.gif
Remontantinių mugėse nusipirksi už ženkliai mažesnę kainą wink.gif
( kaimynas, visiškas diedukas pernai pirko, mačiau ir ragavau tas jo braškes, vaizdas ir skonis kainos neatitiko tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 02, 19:04)
paprastai nelendu į kitų žmonių pinigines, ale neturi gal kur jų dėti?  rolleyes.gif  tongue.gif
Remontantinių mugėse nusipirksi už ženkliai mažesnę kainą wink.gif
( kaimynas, visiškas diedukas pernai pirko, mačiau ir ragavau tas jo braškes, vaizdas ir skonis kainos neatitiko tongue.gif )

Aciu uz gera patarima 4u.gif
Atsakyti
Aš vakar žemuogių pasisėjau "Yellow cream & Rugen". Kažkoks miksas geltonų ir raudonų žemuogėlių. Labai tikiuosi, kad sudygs ir dar šiemet spėsiu paragaut. smile.gif
Atsakyti