Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(milereta @ 2009 03 23, 09:45)
Ne , nevėlu. Aš pati laukiu antradienio, kada Maximose "Nojaus" sėklos kainuos po 0,59 lt., bėgsiu nusipirkti ko nors braškiško, idomaus ar šiaip egzotiško..  thumbup.gif

thumbup.gif tada ir aš bandysiu. Įdomu kaip pavyks užsiaugint g.gif mane paskutiniu metu irgi prie kažko "egzotiško" traukia bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tuomet galiu pasiūlyti rausvažiedžių remontantinių braškių, kurias galima auginti vazonuose, kaip svyrančias.
Galiu žemuogenę pasiūlyti:
http://www.sodai.lie...m/Zemuogene.htm
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 23, 16:24)
Tuomet galiu pasiūlyti rausvažiedžių remontantinių braškių, kurias galima auginti vazonuose, kaip svyrančias.
Galiu žemuogenę pasiūlyti:
http://www.sodai.lie...m/Zemuogene.htm

Turejau kazkada, labai grazi. o kazi kodel mums neleisdavo uogu skabyt ir valgyt kai vaikai buvom g.gif
Atsakyti
Matyt norėjo ilgiau visą grožį išlaikyti. Juk kai su uogomis - panašesnė į braškę..
Atsakyti
Pirma kart isgirdau apie remontantines braskes ,avietes- tai taip uzsimaniau ,reiks turgus ismaisyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei esat iš Kauno, gal net balandžio 03d galiu atvežti.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 23, 21:34)
Jei esat iš Kauno, gal net balandžio 03d galiu atvežti.

kur ir kelinta bigsmile.gif imciau keleta ugliuku mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Balandžio 03d visą dieną būsiu Kaune. Rašykit, siųskit į el paštą savo norus - bandysiu pildyti.Jo adresas loretosgeles eta gmail.com Kai turėsiu sąrašus, bandysim derinti atsiėmimo vietas. Galit parašyti laiką, vietas į kurias galit atvykti. Tada žiūrėsim priimtiniausias visiems. Avietės, braškės, žemuogės, juodi serbentai šiemet pavaišins uogytėmis. Rinktis galima iš viso tinklapio pagal abėcėlę.
Geriau į paštą rašyti, nes kai daugiau užsiėmusi, skaitau tik paštus, forumams nelieka laiko. Rašydami parašykit tel nr-skubiam susisiekimui.
Atsakyti
Reikia patarimo ,
as noreciau auginti braskes balkone vazonuose, tik nezinau kokia rusi geriau pasirinkti, ir kur galima ju nusipirkti (kad neapgautu) g.gif
Atsakyti
Rausvažiedžių galėčiau atvežti, kai į Vilnių turėsiu daugiau užsakymų. Jos tinka vazone, lovelyje. Pas mane lovelyje pernai augo, žiemojo balkone. Kai buvo šalčiausia-įnešdavau į kambarį. Jau vėl balkone kuris laikas. Lauke geriau joms žiemot, bet ir lovelyje nemirė.. Tik prieš žiemą vaikučius į lovelį sukišau, kad nesudžiūtų. Jau po truputį bunda.
Atsakyti
norejau paklaust, per kiek laiko mazdaug turetu isdygti zemuoges? nes man niekaip neisdygsta, nezinau is naujo sodint ar ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 03 27, 15:48)
norejau paklaust, per kiek laiko mazdaug turetu isdygti zemuoges? nes man niekaip neisdygsta, nezinau is naujo sodint ar ka daryt  g.gif

Ant pakelio rašo - išdygsta per 30 dienų.
Atsakyti