Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(heizi @ 2009 01 29, 16:49)
Taip ji būna be jokių skylių - jas pasidaryti tenka pačiam  ax.gif  Tai nėra kažkokia speciali plevelė - tiesiog agro plevelė,  tik kad juoda  smile.gif

O po ja ten kokie grauzikai neapsigyveno? Nes as kai tik uzdengiu dali zemes,kad pailsetu su tentu,tai po juo is karto kazkokie peliukai apsigyvena g.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 01 29, 22:17)
O po ja ten kokie grauzikai neapsigyveno? Nes as kai tik uzdengiu dali zemes,kad pailsetu su tentu,tai po juo is karto kazkokie peliukai apsigyvena  g.gif

Va, čia tai man naujiena unsure.gif - nu šeip tai nepastebėjau ax.gif Tiesa, mūsų katė vis prinešą pelių prigaudžiusi blush2.gif - nu bet tikiuosi jos ne po ta plevele apsigyvenusios g.gif
Atsakyti
nors kates socios buna thumbup.gif , nezinau ar peles kazka blogo gali padaryt braskems ax.gif ax.gif maniskems pats baisiausias priesas - karkvabaliu lervos wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Pavasaris arteja, darbai tuoj prasides mirksiukas.gif Todel noriu Jusu paklausti del tos pleveles. Senukuose ziuriu yra tokia spec. braskems, bet ji - balta. I virsu reikia deti balta puse o i apacia- juoda. Kazkaip keistai atrodo g.gif Gal kas pirkote, bandete?

http://www.senukai.l...st_tab=articles
Atsakyti
o gal kuri girdejot apie svyrancias braskes, anglijoje jas augina vazonuose pakabintuose, mane labai sudomino... gal yra zinanaciu?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 03 04, 10:43)
Sveikos. Pavasaris arteja, darbai tuoj prasides mirksiukas.gif Todel noriu Jusu paklausti del tos pleveles. Senukuose ziuriu yra tokia spec. braskems, bet ji - balta. I virsu reikia deti balta puse o i apacia- juoda. Kazkaip keistai atrodo  g.gif  Gal kas pirkote, bandete?

http://www.senukai.l...st_tab=articles

tikrai idomu g.gif bet gal tokia dar geriau? gal kuri bandet? g.gif siemet desiu ir as plevele, busiu tinginiuke 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes gal zinote kur galeciau nusipirkti braskiu daigeliu vedanciu du derlius ,avieciu turiu tai iki siol valgau saldytas 4u.gif
Atsakyti
Braškių remontantinių (vedančių du derlius) nuo pavasario bus galima įsigyti pas mane. Aviečių raudonų remontantinių- taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 04, 13:02)
Braškių remontantinių (vedančių du derlius) nuo pavasario bus galima įsigyti pas mane. Aviečių raudonų remontantinių- taip pat.

Regila, o pas jus ir daigelius jau galima bus isigyti?
Atsakyti
Avietės bus patys augalai, galintys uogų duoti jau šiais metais. Braškės tikriausiai irgi kokią uogytę. Jos tikrai ne daigeliai, nes jų iš sėklų neauginu.
O visa kita, pagal veisles.
Iš daigų tai gal bus galima tik kopūstų(ankstyvų, vėlyvų, briuselio, brokolių, gal kokį žiedinį). Dar gali likti kokie keli daigai pomidorų, paprikų, agurkų. Sėju tik sau, bet kaip visada padauginu. Be to, visada atsiranda norinčių..daug negaliu, nes auginimui pakankamai mažai vietos turiu bute. Šiltnamyje šiek tiek kitaip..tik, kad begalę sodinu...
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 04, 13:02)

O man pastu atsiustumet,dekui 4u.gif
Atsakyti
Į Kauną, Vilnių kai susidarys užsakymų daugiau - atvešiu.Jei kada susidarys daug užsakymų, vešiu ir toliau..svarbu, kad atsipirktų kelias..
Atsakyti