O ten ne rausvaziedes, kad tiek daug mokejai?Jos taip pat remantantines.
QUOTE(Regila @ 2006 06 10, 19:47)
O ten ne rausvaziedes, kad tiek daug mokejai?Jos taip pat remantantines.
daug... o ka as zinau kiek jos turi kainuoti?
Siaip tai jos ruzavos. tai cia gerai, ar ne...
Rausvaziedes brangesnes,todel ir klausiau kokios spalvos ziedai.Uz rausvaziede reali kaina,nes macius ir didesniu..
QUOTE(Kozete @ 2006 06 09, 12:02)
Sveikos,
ketinu pasisodinti braškių. Žemė - priemolis. Gal galėtumėtė rekomenduoti kokios rūšys geriausiai auga tokioje žemėje ir duoda gausų derlių (na kad nebūtu dvi ant krūmo)?
Kuriuo metu laiku geriausia sodinti braškes? Kuom tręšti ir pan.
p.s. kažkaip neradau tokios temos.
ketinu pasisodinti braškių. Žemė - priemolis. Gal galėtumėtė rekomenduoti kokios rūšys geriausiai auga tokioje žemėje ir duoda gausų derlių (na kad nebūtu dvi ant krūmo)?
Kuriuo metu laiku geriausia sodinti braškes? Kuom tręšti ir pan.
p.s. kažkaip neradau tokios temos.
Aš prieš tris metus parsisiunčiau iš Florexlit Honey veislės braškių daigų. Esu patenkina šia rūšimi, gausus derlius, nepūna uogos, atsparios ligoms
QUOTE(staselė @ 2006 06 13, 14:02)
Aš prieš tris metus parsisiunčiau iš Florexlit Honey veislės braškių daigų. Esu patenkina šia rūšimi, gausus derlius, nepūna uogos, atsparios ligoms
Braškės HONEOYE ir man patinka, bet jos geriau auga lengvesnėse dirvose, priesmėlyje.
QUOTE(Regila @ 2006 06 12, 12:13)
Rausvaziedes brangesnes,todel ir klausiau kokios spalvos ziedai.Uz rausvaziede reali kaina,nes macius ir didesniu..
Net nepagalvojau, pamaciau foto ir uzsimaniau, bus vaikams uogyciu
tikiuosi...
QUOTE(Agnele @ 2006 07 11, 15:18)
Rimtai tai per brangiai taip nulupo nuo manes???
O kaip jusu braskes, ar duoda vaisius, mano gal 1 maza maza ir dave
O kaip jusu braskes, ar duoda vaisius, mano gal 1 maza maza ir dave
Mano braškės davė gerą derlių, didelės, gražios ,ant kero daug uogų.
As visai zalia braskiu auginime, tai siais metais kaip suprantu "nudegiau", nes nusipirkau "Pink panda" pabandymui ar gerai augs balkone. Nu ka gi graziai zydi, bet derliaus kaip suprantu nebus Gal kuri nors auginat balkonui tinkama veisle?
QUOTE(Springlet @ 2006 07 19, 16:11)
As visai zalia braskiu auginime, tai siais metais kaip suprantu "nudegiau", nes nusipirkau "Pink panda" pabandymui ar gerai augs balkone. Nu ka gi graziai zydi, bet derliaus kaip suprantu nebus Gal kuri nors auginat balkonui tinkama veisle?
Nežinau kokia pas mane veisle, ale žydi gražiai, bet vaisių nėra
Blyn po 7 lt už žydintį žiedelį kaip ir nemažai