QUOTE(staselė @ 2006 04 10, 15:15)
Šių braškių daigų galima nusipirkit ,,Florexlit". Aš iš jų pirkau Honey veislės braškes prieš keletą metų ir esu labai patenkinta braškėmis.
O jau ir šiemet yra pirkti?
QUOTE(staselė @ 2006 04 10, 16:15)
Šių braškių daigų galima nusipirkit ,,Florexlit". Aš iš jų pirkau Honey veislės braškes prieš keletą metų ir esu labai patenkinta braškėmis.
Kažkoks negirdėtas pavadinimas. Iš Florexlit teko pirkti Honeoye veislės braškes, bet jos tikrai ne remontantinės.
QUOTE(staselė @ 2006 04 10, 19:05)
Preitą pavasarį tų remontaninių barškių Florexlit kataloge buvo , o dabar jų nėra, gal bus rudens kataloge. O Honey ,tai ne remontaninės.
Remontantinių braškių Florexlit kataloguose buvo prieš keletą metų. Tai Selva veislė. Auginau, bet nelabai jos man patiko, skonis vidutinis. Praėjusį pavasarį nusipirkau Hummi Gento, lyg ir nebloga, derlinga, uogos nemažos.
Nuo pavasario as taip pat galesiu remantantiniu braskiu.3vnt-1Lt.Labai saldzios,gal kiek minkstokos.
Pavasari arba rudeni-viena karta reiktu patresti.Juk zemej nebuna tiek medziagu.Bet tik kartuka,nes valgysit ne uogas,o trasas.
Sveikos,
ketinu pasisodinti braškių. Žemė - priemolis. Gal galėtumėtė rekomenduoti kokios rūšys geriausiai auga tokioje žemėje ir duoda gausų derlių (na kad nebūtu dvi ant krūmo)?
Kuriuo metu laiku geriausia sodinti braškes? Kuom tręšti ir pan.
p.s. kažkaip neradau tokios temos.
ketinu pasisodinti braškių. Žemė - priemolis. Gal galėtumėtė rekomenduoti kokios rūšys geriausiai auga tokioje žemėje ir duoda gausų derlių (na kad nebūtu dvi ant krūmo)?
Kuriuo metu laiku geriausia sodinti braškes? Kuom tręšti ir pan.
p.s. kažkaip neradau tokios temos.
QUOTE(Joanna @ 2006 06 09, 10:19)
Na kaip ten su braskem???
As nusipirkau, pasisodinau ir neisivaizduoju ko laukti
Kaip nuotraukose, tai kazkas nerealaus, o realybej pamatysim
.
As nusipirkau, pasisodinau ir neisivaizduoju ko laukti
Kaip nuotraukose, tai kazkas nerealaus, o realybej pamatysim
.
Kur pirkai, kiek mokėjai?
QUOTE(XMamaX @ 2006 06 09, 12:35)
Kur pirkai, kiek mokėjai?
radau KALvariju turguj, mokejau uz daigeli po 7 Lt. bet nuotraukoj tai parodyta, kad jas aukstai padeti ir visi ju usai apsidaiguoja... Nezinau kap bus