Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

as pirma meta auginu kabancias braskes

user posted image

dar turiu lipanciu g.gif cia gal tokios kur jus vadinat vijoklinem,jos irgi pirmametes,uogyciu dar tik viena kita,bet usus tai jau oho kaip leidzia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sausine @ 2008 06 27, 18:13)
Bent jau kol kas jokių pliusu nematau,mūsų paprastos lietuviškos geresnės.Antrą kartą nesisakyčiau,na nebenr dar vėliau kuo nustebintų. smile.gif

drinks_cheers.gif Tik vieną pliusą matau tai, kad jos remontantinės.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 06 27, 22:08)
as pirma meta auginu kabancias braskes

user posted image

dar turiu lipanciu  g.gif cia gal tokios kur jus vadinat vijoklinem,jos irgi pirmametes,uogyciu dar tik viena kita,bet usus tai jau oho kaip leidzia  ax.gif

O cia tavo vazonelis su tokia gausybe braskiu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
o sakykit yra Desertiniu rusiu braskiu blush2.gif pas mus turguj pardavineja,tai apsivalgyti baigiam,jos kai zemuoges,tooookios skanios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kazi kur daigu galim gaut,ar jas reik is seklu augint,uzvestume mociutei kad mums uogyciu butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2008 06 27, 23:30)
O cia tavo vazonelis su tokia gausybe braskiu bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

taip mano nail.gif vakar fotkinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 06 27, 20:08)
drinks_cheers.gif Tik vieną pliusą matau tai, kad jos remontantinės.

Gal man kas gali paaiskinti ka reiskia remontantinės
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 06 28, 11:11)
Gal man kas gali paaiskinti ka reiskia remontantinės

neleidžia ūsų rolleyes.gif ar leidzia g.gif nu zodziu susije su usais lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Remontantinės- reiškia derančios visą vasarą.
Plačiau gali pasiskaityti čia
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 06 28, 11:23)
neleidžia  ūsų  rolleyes.gif ar leidzia  g.gif nu zodziu susije su usais  lotuliukas.gif  blush2.gif

su usais nesusije lotuliukas.gif , su uogom susije, turejom, tai buvo net ir rugsejo menesi uogu, ilgai, bet po nedaug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2008 06 27, 19:58)
Man irgi lietuviškos labaiu prie širdies, blush2.gif nesiseka man su tomis vijoklinėmis.Vieną uogą matyt sraigė nučiulpė,o kita dar tik rausta,o jau tokia ant supūvimo panaši.Kažko labai jau minkšta,kaip neprinokųsi. blush2.gif Dar yra užmegztų,gal gi teks šiemet bent paragauti? g.gif

Ne stebuklas tos vijoklines braskes. As galvojau, kad jos bus labai saldzios, bet... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rds @ 2008 06 28, 12:49)
su usais nesusije  lotuliukas.gif , su uogom susije, turejom, tai buvo net ir rugsejo menesi uogu, ilgai, bet po nedaug  biggrin.gif

Aciuks, dabar zinosiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivike. @ 2008 06 28, 10:47)
Remontantinės- reiškia derančios visą vasarą.
Plačiau gali pasiskaityti čia

Aciuks 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Labai ačiū už šį straipsnį. Šimtąjį kartą įsitikinu, kad vistik lietuviški produktai yra geriausi. Aš pati auginuosi daug daržovių, uogų, vaisių ir niekada netręšiu jokiomis pirktinėmis trąšomis, o pati kur nors perskaičius gerą patarimą, juo pasinaudoju. Gal čia ir ne į temą, bet šiais metais pomidorus tręšiu dilgėlėmis. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ną o apie braškes galiu pasakyti tiek, kai pati tik pradėjau sodintis br daigus, nežinojau kokius pirkti, nes rūšių yra apstu, bet daug apie tas rūšis skaičiau ir rinkausi. Išsirinkau 10 rūšių, pasisodinau ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kadangi nėra tokios rūšies braškių, kad būtų visoms ligoms, šalčiams ir t.t. atsparios, tai kiekvienais metai pasireiškia tos rūšys geriau, kurioms esamos sąlygos geriausios, todėl iš 100 savo daigelių DAUG braškių prisiskinu ir svarbiausia ekologiškų !!! Šiaip ūsus stengiuosi nukarpyti, bet kai aptingstu, priaugina daigelių, tada parduodu, jau už pirktus daigus pinigėlius atsiėmiau. O uogų skonis taip pat labai skiriasi. Vyras vis ragauja, kurios čia skanesnės, kad galėtumejų daugiau užsisodinti. Šiame pašte kažkas rašė apie vijoklines. Na ir aš turiu pasisodinusi, kolkas viskas labai gražu, uogų turime, ūsus jau augina.
QUOTE(miurdock @ 2008 06 18, 18:20)
Gal čia ką apie braškes įdomaus paskaitysit smile.gif
http://www.verslosav...nt/view/3609/1/

Atsakyti
QUOTE(rds @ 2008 06 28, 13:49)
su usais nesusije  lotuliukas.gif , su uogom susije, turejom, tai buvo net ir rugsejo menesi uogu, ilgai, bet po nedaug  biggrin.gif

blush2.gif gyveni zmogus ir mokaisi blush2.gif umn.gif
Atsakyti
Sveikos,pirkau ir as tu viokliniu braskiu 5 kerelius.Tai dab gyvi liko tik 2. doh.gif Nezinau kas joms netiko g.gif Ir useliu neleidzia tie like kereliai.Viena zydi 2 ziedeliais. ax.gif Bet tokiais smulkuciais.Ir vieta atrodo nebloga parinkau vakaru puseje.Kazkas netinka matyt...
Atsakyti