Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(akvilyte @ 2008 06 18, 00:58)
o kada jau bus galima sodint naujas braškes??? tik daba suformavom lysvę tam reikalui... tai va ir niežti nagus... tik va kada???

Derlius priklauso labai nuo plensiukų veislės, o aš pernai irgi lysves pasiruošiau gerokai prieš jonines, ir tik apmažėjus uogoms, pradėjau atsodinėti naujas lysves braškiukų. Įki liepos pirmos mano braškynas buvo paruoštas prigijimui, gamta motulė nepagailėjo lietaus , tad ir laistyti nereikėjo , puikiai prigijo. Šiemet nesitikėjau tiek uogų sulaukti, valgom ir džiaugemės, tikrai daug ir dar galo nematyti.
Taip kad nelauk nieko, nutaikyk kad būtų žemė drėgna, lietus nemaišo o tik padeda. Žemuogių lysvę šiandien pasodinau, nes per ūsus perlipti nebegalėjom, o kada uogos baigsis nesulauksim, nes jų būna iki rugsėjo. thumbup.gif
user posted image wub.gif
Atsakyti
ar kas užsisakinėjo vijoklinių braškių? Aš nupirkau mamai, o jos nė kiek neatrodo kaip vijoklinės, net labiau nusususios, negu eilinės. Ar pas kurią stiebiasi? gal mes ką nors ne raip padarėm, kad netysta?
Atsakyti
MAčiau ir aš lysvikę mont everest. Kolkas vaizdas nekoks. Ir jokio stimulo nei vyniotis nei svirti jos nerodo. Atrodo pagal lapus daug smulkesnės nei šiaip kitos braškės.
Atsakyti
Stiebiasi tos braskes usiukais. Lape prie daigu buvo parasyta, kad braskems reikalinga atrama, geriausiai spiralines formos. As jas pririsau prie pagaliuku, kaip agurkus ar pomidorus. Tai tas usiukas kyla i virsu ir sakojasi lapukai is jo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 06 24, 16:19)
Stiebiasi tos braskes usiukais. Lape prie daigu buvo parasyta, kad braskems reikalinga atrama, geriausiai spiralines formos. As jas pririsau prie pagaliuku, kaip agurkus ar pomidorus. Tai tas usiukas kyla i virsu ir sakojasi lapukai is jo.  thumbup.gif

Pas mane kol kas tik noksta kelios uogos.O ūsų dar jokių nesimato.Kažko tikėjausi daugiau iš reklamos paskaičius.Na nebent bus jo remontantinės,vien tuo guodžiuosi.Gal valgysime uogas iki šalnų? g.gif Kaip reklamoje buvo,tai labai jau gražiai atrodė uogos.Dabar,tai man mūsų lietuviškos gražesnės. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2008 06 24, 20:05)
Pas mane kol kas tik noksta kelios uogos.O ūsų dar jokių nesimato.Kažko tikėjausi daugiau iš reklamos paskaičius.Na nebent bus jo remontantinės,vien tuo guodžiuosi.Gal valgysime uogas iki šalnų? g.gif Kaip reklamoje buvo,tai labai jau gražiai atrodė uogos.Dabar,tai man mūsų lietuviškos gražesnės. blush2.gif

Pas mane irgi pirma zydeti ir uogytes megzti pradejo, o paskui labai greit tuos usus isleido. Tas usiukas kyla i virsu ir is jo sakojasi lapiukai keliose vietose. tongue.gif
Atsakyti
Na, uogos skanios, tik jų mažai pas tas atseit vijoklines
Atsakyti
Sveiki, as norejau paprasyti, kad jus parasytumete kiek is tikro ilgai sios vijoklines duoda vaisiu ir ar apsimoka jas pirkt g.gif . As nieko apie jas isskyrus si puslapi nesu girdejus tai galvojau pas jus pasiklausiu, kurios jau turi. Parasykit apie ju pliusus ir minusus, butu smagu susizinoti ar is tiesu jos tokios kokias jas reklamuoja ax.gif . Isanksto visiems aciu.
Atsakyti
QUOTE(Regvita @ 2008 06 26, 15:54)
Sveiki, as norejau paprasyti, kad jus parasytumete kiek is tikro ilgai sios vijoklines duoda vaisiu ir ar apsimoka jas pirkt g.gif . As nieko apie jas isskyrus si puslapi nesu girdejus tai galvojau pas jus pasiklausiu, kurios jau turi. Parasykit apie ju pliusus ir minusus, butu smagu susizinoti ar is tiesu jos tokios kokias jas reklamuoja ax.gif . Isanksto visiems aciu.

Tai, kad neturim ka pasakyti. Pacios pirmi metai, kaip auginam.
Atsakyti
http://www.plantes-e...variations=5461
Gal kas prancuziskai mokate? Cia apie tas vijoklines raso.
Atsakyti
QUOTE(Regvita @ 2008 06 26, 17:54)

Bent jau kol kas jokių pliusu nematau,mūsų paprastos lietuviškos geresnės.Antrą kartą nesisakyčiau,na nebenr dar vėliau kuo nustebintų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sausine @ 2008 06 27, 18:13)
Bent jau kol kas jokių pliusu nematau,mūsų paprastos lietuviškos geresnės.Antrą kartą nesisakyčiau,na nebenr dar vėliau kuo nustebintų. smile.gif

Man irgi lietuviškos labaiu prie širdies, blush2.gif nesiseka man su tomis vijoklinėmis.Vieną uogą matyt sraigė nučiulpė,o kita dar tik rausta,o jau tokia ant supūvimo panaši.Kažko labai jau minkšta,kaip neprinokųsi. blush2.gif Dar yra užmegztų,gal gi teks šiemet bent paragauti? g.gif
Atsakyti