Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(glossi @ 2008 06 11, 14:16)
Ar tik nepertresei? g.gif

O tokiu atveju netureti ir uogos kaip pamisusios augti? o dabar tik lapai.. zydi mazai, nemezga.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2008 06 12, 16:39)
O tokiu atveju netureti ir uogos kaip pamisusios augti? o dabar tik lapai.. zydi mazai, nemezga..  doh.gif

Nee, jei pertresi, iseina i lapus.O uogos priklauso nuo rudens tresimo, dregmes kiekio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2008 06 12, 16:58)
Nee, jei pertresi, iseina i lapus.O uogos priklauso nuo rudens tresimo, dregmes kiekio  mirksiukas.gif

dregmes zutenka, trestos buvo pavasari, o rudeni nezinau ar trese, mat sodas naujas ir uogos paliktos tos pacios.. tai as ir galvoju, gal cia tokia rusis, kazka mociute yra kalbejus, kad buna kur tik lapus augina g.gif
Atsakyti
O sakykit kas galėtų būti braškėms,žydėt gausiai žydėjo,bet uogos smulkutės kaip 10centų ir susisukusios.Apie jų auginimą viską žinau ,nieko joms netrūksta,šalia auga dar dvi lysvės braškių ir labai gausiai dera(šiandie prisiskyniau 10kgbraškių) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2008 06 17, 15:21)
O sakykit kas galėtų būti braškėms,žydėt gausiai žydėjo,bet uogos smulkutės kaip 10centų ir susisukusios.Apie jų auginimą viską žinau ,nieko joms netrūksta,šalia auga dar dvi lysvės braškių ir labai gausiai dera(šiandie prisiskyniau 10kgbraškių) thumbup.gif

Aš jau irgi padariua išvada,kad užkibusi ant kabliuko tapau "reklamos auka". biggrin.gif Pilnas sodas normalių braškių ,bet norisi tų "Į dangų lipančių".Gyveni ir mokaisi. doh.gif
Atsakyti
o kada jau bus galima sodint naujas braškes??? tik daba suformavom lysvę tam reikalui... tai va ir niežti nagus... tik va kada???
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 06 18, 00:58)
o kada jau bus galima sodint naujas braškes??? tik daba suformavom lysvę tam reikalui... tai va ir niežti nagus... tik va kada???

Kažkada mačiau laidą apie braškes.Tai buvo pasakytą,kad braškes galima sodinti vos ne visus metus.Net ir žiemą,jei žemė nebūtų įšąlųsi. mirksiukas.gif O šiaip tradiciškai braškės sodinamos,nuėmus derlių.Juk ir dabar skinant braškes galima pastebėti jau ūsus leidžiamus. g.gif
Atsakyti
IngridaB Paskelbta Šiandien, 08:42
  QUOTE(akvilyte @ 2008 06 18, 00:58)

Kažkada mačiau laidą apie braškes.Tai buvo pasakytą,kad braškes galima sodinti vos ne visus metus.Net ir žiemą,jei žemė nebūtų įšąlųsi.  O šiaip tradiciškai braškės sodinamos,nuėmus derlių.Juk ir dabar skinant braškes galima pastebėti jau ūsus leidžiamus.

Aš dar norėjau prie to paties pridurti,kuo anksčiau pasodini tuo geriau (iki rugpjūčio vidurio) jau kitais metais būna gausus derlius,sodinimui imti gerai išsivysčiusius ir stiprius ūsus.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 06 17, 23:58)

liepos antr puse - rugpj.vid.

pavelavau pernai, pasodinau rugsejo vid - vos kelias uogas turesiu verysad.gif
Atsakyti
įdomu, įdomu - pernai visą braškyną perkėliau rugsėjo mėn vidury ir sodinau pirmamečius "ūgliukus", šiemet uogas valgom jau antra savaitė ax.gif
Atsakyti
Sweikos ax.gif
O mano mama pasodino tas vijoklines braškės tai jos stiebes į viršų ir žiedu krauna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 06 18, 14:53)
įdomu, įdomu - pernai visą braškyną perkėliau rugsėjo mėn vidury ir sodinau pirmamečius "ūgliukus", šiemet uogas valgom jau antra savaitė  ax.gif

blink.gif g.gif g.gif
kazkaip cia tau pasiseke g.gif ... ar man nepasiseke verysad.gif
buvau pajury birzelio pradzioj, pries 10d, tai valgem ten is darzo braskes pilnu tempu..
pas mane Trakuose tik kelias puszalias uogas mazoji nuspokavo [nuo keliu antrameciu krumu], ir pas kaimynus tik baltuoja... g.gif
ai, as taip susinervinusi del savo braskiu, kad rausiu viska lauk liepa, pas kaimyne superuogos - jai nuravesiu ''plensus''..

QUOTE(InZara @ 2008 06 18, 16:39)
Sweikos  ax.gif
O mano mama pasodino tas vijoklines braškės tai jos stiebes į viršų ir žiedu krauna  rolleyes.gif

nesukit mum galvos! lotuliukas.gif
prasom nuotrauku!!!! bigsmile.gif
Atsakyti