Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(uoga3 @ 2008 05 13, 10:09)
Ir man jos atrodo kaip paprastos braskes. Bet as galvoju gal jos nelipa i virsu, kad as nepadarius joms jokios atramos, kad lipt i virsu galetu. Nors viena stovi staciais lapais ir zieduku. tongue.gif
Papildyta:

Gal ikasei per giliai ar atvirksciai. As laistau tik viena karta, nelabai gausiai, o ir auga jos visa diena ant saulutes pas mane. smile.gif

Pas mane jos irgi auga jau pora savaičių bet nepanašu kol kas ,kad jos galvotų lipti i viršų.Nusipirkau Senukuose tokias daugmaž metro aukščio atramėles,bet kad skaičiau , jos pačios nesikabins ,reiks kažkaip tvirtinti. g.gif Sunku kol kas patikėt ,kad iš jų gali išaugt toks grožis kaip iš tos reklamos. biggrin.gif
Atsakyti
nu kaip laikosi braškės mano paprastos remontantinės tiek žiedu sukrovė ir taip grąžiai žydi wub.gif negaliu atsižiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

O čia auginu braškytes iš sėklų Alibaba. Iš Rusijos gavau pakiuką. Šaldžiau ir šaldytuve pagal instrukciją, bet sudygo gal tik koks 20 procentų
Atsakyti
Niu ir ka... biggrin.gif Nenusalo mano laipiojancios braskytes. Krauna daug zieduku. tongue.gif wub.gif
Atsakyti
Maniskes irgi nenusalo jau zydi visos. thumbup.gif Bet kai palyginu savo senasias paprastas su vijoklinem, tai graudu- paprastos tris kart didesnes. MB sako- "Lietuvos lygumos" cia, o ne "Mont Everest" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 05 18, 20:34)
Maniskes irgi nenusalo jau zydi visos.  thumbup.gif Bet kai palyginu savo senasias paprastas su vijoklinem, tai graudu- paprastos tris kart didesnes. MB sako- "Lietuvos lygumos" cia, o ne "Mont Everest"  biggrin.gif

Aš irgi kai palyginu paprastas lauko braškes,kurios pilnu tempu žydi ir apskritai atrodo tikrai stambūs krūmeliai,tai Everestas atrodo kur kas liūdniau.Bet viltis durnių motina, gal visgi užaugs nors pusė to žadėto grožio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sausine @ 2008 05 19, 13:51)
Aš irgi kai palyginu paprastas lauko braškes,kurios pilnu tempu žydi ir apskritai atrodo tikrai stambūs krūmeliai,tai Everestas atrodo kur kas liūdniau.Bet viltis durnių motina, gal visgi užaugs nors pusė to žadėto grožio biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 05 18, 18:34)
Maniskes irgi nenusalo jau zydi visos.  thumbup.gif Bet kai palyginu savo senasias paprastas su vijoklinem, tai graudu- paprastos tris kart didesnes. MB sako- "Lietuvos lygumos" cia, o ne "Mont Everest"  biggrin.gif

Na mergytes, kaip braskytes auga? Nu nelabai jos man i virsu auga. g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 05 26, 09:48)
Na mergytes, kaip braskytes auga? Nu nelabai jos man i virsu auga.  g.gif

Maniškės net nežydi blink.gif Dabar patręšiau,tai galvoju gal reikalai pajudės į priekį. g.gif
Atsakyti
braškių augintojos, noriu paklaust, kodėl mano braškės per patį žydėjimą pradėjo leist ūsus g.gif
Atsakyti
As apziurejau savo Everestukes, taigi amaras jas puola. Eisiu trucyt gun_bandana.gif box.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2008 05 26, 14:46)
braškių augintojos, noriu paklaust, kodėl mano braškės per patį žydėjimą pradėjo leist ūsus g.gif

Ir pas mane leidzia g.gif
Atsakyti