Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

prigijo visos penkios jau lapelius leidžia dabar galvojau kaip atramas padaryti reikės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2008 05 04, 00:03)
prigijo visos penkios jau lapelius leidžia dabar galvojau kaip atramas padaryti reikės  ax.gif

smagu girdėti, lauksim žiedelių thumbup.gif
Atsakyti
lauksim drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Braškytės taip gražiai pradeda žydėti. mirksiukas.gif Kad tik šalnos praeitų pro šalį, lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 04, 18:50)
Braškytės taip gražiai pradeda žydėti. mirksiukas.gif Kad tik šalnos praeitų pro šalį,  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 04, 16:50)
Braškytės taip gražiai pradeda žydėti. mirksiukas.gif Kad tik šalnos praeitų pro šalį,  lotuliukas.gif

Zydi ir mano Everestukai thumbup.gif , prigijo visos 10vnt Tik jos dar neaukstos, gal apie 15cm tik. O jus treset jas kuom nors ar ne? O pridengt sia savaite, tai turbut butinai reikes. nes prognozes, tai vos ne kiekviena nakti pasalti nuo antradienio iki penktadienio zada.
Atsakyti
atrodė kad prigijo visos penkios bet viena sunyko ir kita žiūriu nyksta kad tos trys išsilaikytu
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 05 12, 09:27)
Zydi ir mano Everestukai  thumbup.gif , prigijo visos 10vnt  Tik jos dar neaukstos, gal apie 15cm tik. O jus treset jas kuom nors ar ne? O pridengt sia savaite, tai turbut butinai reikes. nes prognozes, tai vos ne kiekviena nakti pasalti nuo antradienio iki penktadienio zada.

blink.gif net 15 cm. aukscio tavo Everestukai ir sakai neaukstos, mano tai kokiu 8cm. ir ziuriu net uzuominu nerodo kad vijoklines jos. O siaip visos prigijo, graziai lapelius leidzia zydi jau. Reiks nakciai uzdenginet kad nenusaltu.
Atsakyti
Mergaites, o ar dengiat savo braskes, kai arteja salnos?
Atsakyti
kiekviena vakara dengiu tas naujas o senas braškes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 05 12, 19:04)
blink.gif net 15 cm. aukscio tavo Everestukai ir sakai neaukstos, mano tai kokiu 8cm. ir ziuriu net uzuominu nerodo kad vijoklines jos. O siaip visos prigijo, graziai lapelius leidzia zydi jau. Reiks nakciai uzdenginet kad nenusaltu.

Ir man jos atrodo kaip paprastos braskes. Bet as galvoju gal jos nelipa i virsu, kad as nepadarius joms jokios atramos, kad lipt i virsu galetu. Nors viena stovi staciais lapais ir zieduku. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(butke @ 2008 05 12, 15:48)
atrodė kad prigijo visos penkios bet viena sunyko ir kita žiūriu nyksta kad tos trys išsilaikytu

Gal ikasei per giliai ar atvirksciai. As laistau tik viena karta, nelabai gausiai, o ir auga jos visa diena ant saulutes pas mane. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 05 13, 10:09)
Ir man jos atrodo kaip paprastos braskes. Bet as galvoju gal jos nelipa i virsu, kad as nepadarius joms jokios atramos, kad lipt i virsu galetu. Nors viena stovi staciais lapais ir zieduku. tongue.gif
Papildyta:

Gal ikasei per giliai ar atvirksciai. As laistau tik viena karta, nelabai gausiai, o ir auga jos visa diena ant saulutes pas mane. smile.gif

mat kur nunyko gavau persodinti nes kurmis bjaurybė po šaknim kasė bash.gif tai gal tas ir nepatiko g.gif maniškės irgi kokių 8 cm ax.gif
Atsakyti