Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Kentė @ 2008 04 20, 19:02)
Na as preis savaite gavau jau Mont Everest braskes thumbup.gif  darbe uzsisakinejom per puse ( pas mane 4 daigeliai) ax.gif  Jau ir darze pasisodinau ,apdengiau,kad nesusaltu  ax.gif  Gal siemet dar uogu nesulauksiu ,bet tikiuosi kad kitais metais bus  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir aš gavau žiesim kas bus 4u.gif
Atsakyti
Ar teisybė, kad norint kad jos vestų uogas, reikia labai skabyti ūsus, tai gaunas , kad patiem pasidaugint kaip ir neišeis? juk aprašymą gavot kokį nors su augalu? Vis dar laukiu , kažkaip nepasitikiu - todėl ir skaitau komentarus jau gavusių, parašykit vėliau kaip sekas, ar prigijo ir t.t
Atsakyti
aprašimas buvo kartu su braškėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentė @ 2008 04 20, 17:02)
Na as preis savaite gavau jau Mont Everest braskes thumbup.gif  darbe uzsisakinejom per puse ( pas mane 4 daigeliai) ax.gif  Jau ir darze pasisodinau ,apdengiau,kad nesusaltu  ax.gif  Gal siemet dar uogu nesulauksiu ,bet tikiuosi kad kitais metais bus  thumbup.gif

Sveikos, mes tai nespėjom užsisakyti tų braškyčių, mėginom skambinti tuo telefonu, tai niekas neatsiliepė schmoll.gif bet juk merginos rašė, kad jau ir šiemet bus galima džiaugtis derliumi ax.gif jei nebus derliaus grąžins pinigėlius
laukiu ir aš jūsų derliuko, o poto ir daigelių 4u.gif nes manau išties turėt būti ir dideles skanios bei ir ilga laika smile.gif
Atsakyti
jai viskas gerai bus tai butinai duosiu daigeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kasnors link pajūrio pasipirkot daugiau daigelių ir parduotumėt kokį vieną kitą 4u.gif
Atsakyti
o as susigundziau svyranciom braskem,gal kuri auginat, pasidalintumet patirtimi
Atsakyti
Svyrančios braškės beveik dėl grožio, nu yra tų uogyčių, bet skonis tikrai ne toks, kaip darže augančių braškių.
Atsakyti
Gal kas auginat daugiau braškių ir susidūrėt su tokiu reikalu- po pasodinimo sekančiais metais braškės užaugina kaip ir stiebą, na, lapai nutolsta nuo šaknų, paskui dar sekančiais metais po žiemos kereliai būna negyvi. Ar čia trąšų trūksta, ar žemė netinka?
Atsakyti
Gal per sekliai pasodinai?Dar sodinant reikia žiūrėti kad šaknelės butų nesusiraizgiusios ir neužsilenkusios į viršų,o eitų gylyn.Iš savo praktikos galiu pasakyti ,braškes geriausia sodinti iki rugpjūčio 15, jau sekančiais metais duoda neblogą derlių.Vėlai pasodintos ,iš po žiemos ''išsikilnoja'' kereliai,jei nepataisai smulkėja lapai ,augalas skursta,galop žūna.Čia man taip buvo atsitikę.
O kaip kitų braškytės laikosi?Ar dar nežydi?Pas mane tai vienas kitas žiedelis ,jau matosi.

Atsakyti
O, dėkui.Būtent, kereliai išsikeroja. Šiaip braškes dažniausiai spaly sodinu. Bet šiemet sodinu dabar. Matysiu, kaip su tomis bus. O kokias trąšas naudojat? Ar nenuauga į lapus? Ir kada tręšiat?
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2008 04 24, 11:32)
drinks_cheers.gif  ir aš gavau žiesim kas bus 4u.gif

kaip reikalai su braškėm? Kaip prigijo?
Laukiam naujienų blush2.gif
Atsakyti