Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

sutinku, bet kol nepabandysi - nesužinosi.
Atsakyti
reikes bandyti, ten parasyta, kad moketi uz siuntini ji atsiimant reikes ar kazkaip panasiai...tai gal neapgaus
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 03 25, 14:19)
reikes bandyti, ten parasyta, kad moketi uz siuntini ji atsiimant reikes ar kazkaip panasiai...tai gal neapgaus

Apgaut tai neapgaus g.gif bet idomu ar jos augs Lietuvoj doh.gif Perkancios butinai parasykite paskui kaip sekesi auginti,o gal ir mum paskui daigeliu parduosit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolibri: 25 kovo 2008 - 12:56
būtinai
Atsakyti
Ir as siemet nusprendziau auginti braskes ant palanges savo dukrytes kambaryje. Nes niekaip neradau info kokios geles tinka vaiku kambariui, o cia ir skanu bus. bet speju nespes prinokti lotuliukas.gif
Atsakyti
o as braskes siemet pirksiu parodoj zemkej (balandzio 3-5 dienomis), ten irgi visokiu buna ir spesiu siemet pasodinti, bus ir derlius bet nedidelsi, taciau kitais metais tai turetu buti daug uogu. nu bet jau taip noreciau.
Papildyta:
nu kiap graziai ir skaniai atrodo
http://www.victorian...mbling_cascade/?
Atsakyti
As irgi radau apie tas vijoklines braskes "Mont Everest" Kauno dienoje 2008 03 31. Mama susigunde ir ji jau 20 daigu uzsisake, zadejo pristatyti iki balandzio vidurio, bet kaip jos augs....?
Kuo daugiau Jusu visokiu zinuciu perskaiciau, tuo labiau abejoju, nors ir labai vilioja, net labai. Lesiciau lipti joms tvora ir manau visai idomiai atrodytu tarp sausmedziu ir kamsio smile.gif Vyrui pasakiau - tai sako nesamone, kur matyta is Prancuzijos ir atsparios salnoms...
Nu as dar galvosiu, nors jau labai ner kur, nes jei ka... tai jau ne uz kalno laikas sodinimui. Nu nezinau...
Kazkas prase telefono - 8 5 203 0854, 8 5 203 0867, d.d. 9 - 17 val.
Tik gaila, kad dar Lietuvoje nebuvo nei vieno sezono. O mes visos patapsim bandomaisiais triusiukais verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi tomis vijoklinėmis braškėmis domiuosi, ieškojau kas kur ką augina ir atradau jūsų skyrelį. Matau čia kai kas ir užsisakė jau. Aš tai susilaikysiu šį kartą, nes neradau tame skelbime nei firmos, nei nieko patikimo. Kolegos darbe irgi kai kas užsisakė, tai žiūrėsim kas bus. Aš norėčiau braškes balokone auginti tik nežinau kurią man veislę nusipirkt reikėtų. Ir dar domina kaip su tuo apdulkinimu, ar nereikia bitelių užsiveist tuo pačiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi labai įdomu, kur Vilniuje galima remontantinių žemuogių daigų nusipirkti g.gif
Gal kuri žinot? ax.gif
Būčiau laaaaabai dėkinga.
Atsakyti
deja deja, tėvai persigalvojo ir vietoj braškių aviečių daigų prisipirko. Labai įdomu kaip kitoms seksis auginti šias braškes, kaip derlius?
Atsakyti
Braškių, aviečių geltonų, remontantinių raudonų, žemuogių geltonų, raudonų ir visa kita galiu pasiūlyti.Turiu. Vieni užsakymai išvežami ryt vilniečiams, kiti pradedami rinkti-gegužės pirmom dienom planuojamas kitas perdavimas.Taip, kad kas pageidautumėt-sakykit, rašykit, užsakykit. Kuo greičiau susidarys užsakymų daug, tuo greičiau sulauksit augalų..
Rinktis galima pagal abėcėlę tinklapyje.Pertekliaus skyrelyje dalis foto sudėta. O dar kiek yra galimų parduoti, bet neįrašytų..Tiesiog norimų galima pasiteirauti, ar neturiu...Nespėju aprašymų daryt, todėl ir nėra abėcėlėje.
Kainos preliminarios esančioms pertekliuje...
www.sodai.lietuvoje.com
Atsakyti
Na as preis savaite gavau jau Mont Everest braskes thumbup.gif darbe uzsisakinejom per puse ( pas mane 4 daigeliai) ax.gif Jau ir darze pasisodinau ,apdengiau,kad nesusaltu ax.gif Gal siemet dar uogu nesulauksiu ,bet tikiuosi kad kitais metais bus thumbup.gif
Atsakyti