MB kepa labai skanią bulvinę picą
Bulvių aš nelabai mėgstu, bet šitam patiekalui atsispirti negaliu
Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus, burokine tarka sutarkuojame 4 bulves, paskleidžiame po keptuvę. Ant viršaus sutarkuojame morką, lygiai taip pat paskleidžiame ant bulvių. Barstome prieskonius (kokie patinka). Ant viršaus sutarkuojame dar 4 bulves. Kepame ant nestiprios ugnies, uždengę dangtį, kad bulvės iššustų. Kai apačia apskrunda, visą blyną apverčiame. Ant viršaus dedame dešrą, dešreles, mėsą arba bet ką, kas liko nuo vakar ir tinka su bulvėmis. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu, uždengiame dangtį ir kepame, kol apskrus apačia. Valgome su grietine, ketčupu ar bet kokiu padažu.
Niam niam