Aš pamėgau daryti tokią užkepėlę...
Nuskutu bulves,jas apverdu ir supjaustau plonais griežinėliais.Supjausrtau įvairios mėsos-šoninės,lašinukų,kumpio ir t.t. (nesvarbu ar žalia ar rūkyta)... ir tada į formą sluoksniuoju,bulves mėsą,bulves mėsą,,,galiausiai uždedu pjaustytų pievagrybių, užpilu šiek tiek sumaišyto sultinio ir grietinės,pritarkuoju sūrio ant viršaus ir į orkaitę...
Arba dar darau taip...
Apvirtas bulves supjaustau didesniais gabalėliais,juos apiberiu plikytais kmynais ir dedu į formą,tada išmušu vištienos file ir paskaninu vištienos prieskoniais. tada viskas vėl sluoksniuojasi...bulvės su kmynais,kepsniukai,ir vėl bulvės (geriau plonai pjaustytos) tuomet viską užtepui majonezu ir pašaunu į orkaitę