Įkraunama...
Įkraunama...

Bulvių patiekalai

QUOTE(almantė_k @ 2008 05 09, 14:55)
sveikos, gal galit man pasakyt ar kepant prancuziskas bulves su grietinele, ji turi pavirst i varske ar cia reiskia kad produktai pasene? ***** sedziu ir bliaunu kaip mazas vaikas, uzkniso nesekmes virtuveje juodai...


Greičiausiai buvo sugedusi grietinėlė ir ji susitraukė smile.gif nepergyvenk, kitą kartą tik pažiūrėk į galiojimo datą 4u.gif
Atsakyti
Aš tai mėgstu bulvinius blynus, iš bulvių tarkuotų per stambią tarką.

Šis receptas visiems žinomas, bet kiekviena/s daro kiek savaip,


Aš į tešlą beriu prieskonių -džiovintų prieskoninių daržovių, nes tie spalvoti gabalėliai apetitnai atrodo, dedu lauro lapelių, druskos, pipirų, kiaušinio trynį- įpilu truputį grietinėlės, kad nepajuoduotų tešla, tada viską vieną kartą nusunkiu, jei bulvės labai sultingos, ir įberiu džiūvėsėlių, kad traškiau apskrustų, įspaudžiu česnako, ir kepu aliejuje, o dėdama tešlą į keptuvę, jos labai nesuploju, kad tie gabaliukai matytųsi, ir traškiau apskrustų. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 13 liepos 2008 - 19:10
mes tai darom ir labai megstam Bulviu maltinukus, parasysiu recepta:

7-8 virtos bulves,
2 kiausiniai,
3 saukstai miltu,
saukstas grietines,
druska ir riebalai kiepimui.

padazui:

sampinijonu,
sviesto,
grybu sultinio,
svogunas,
druskos.

virtas bulves nulupame ir siltas sumalame, suberiame miltus, imusam kiausinius, ipilam grietines, druskos ir viska suminkome ir padarom maltinius.Apvolioju miltuose ir apkepu.

padazas: sampinijonus isplaunu, isvalau, sukapoju ir kepinu ant keptuves.
poto reikia isimti sampinijonus is keptuves.o i keptuve ideti sviesto ir ideti miltus. Atskiedziam grybu nuoviru ir idedam sampinijonus ir pakepintus svogunus
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lamcik @ 2008 07 14, 12:10)
mes tai darom ir labai megstam Bulviu maltinukus, parasysiu recepta:

7-8 virtos bulves,
2 kiausiniai,
3 saukstai miltu,
saukstas grietines,
druska ir riebalai kiepimui.

padazui:

sampinijonu,
sviesto,
grybu sultinio,
svogunas,
druskos.

virtas bulves nulupame ir siltas sumalame, suberiame miltus, imusam kiausinius, ipilam grietines, druskos ir viska suminkome ir padarom maltinius.Apvolioju miltuose ir apkepu.

padazas:  sampinijonus isplaunu, isvalau, sukapoju ir kepinu ant keptuves.
poto reikia isimti sampinijonus is keptuves.o i keptuve ideti sviesto ir ideti miltus. Atskiedziam grybu nuoviru ir idedam sampinijonus ir pakepintus svogunus
thumbup.gif


Mes situs maltinukus "svilpikais" vadinam blush2.gif bet liuksiskas patiekaliukas thumbup.gif
Atsakyti
cia tinginuku receptukas su vaizdine medziaga, lekiu daryt nes kazko reikia kt nei paprastos bulves garnyrui...

http://www.videojug....to-make-gnocchi
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 09 17, 14:14)
cia tinginuku receptukas su vaizdine medziaga, lekiu daryt nes kazko reikia kt nei paprastos bulves garnyrui...

http://www.videojug....to-make-gnocchi

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif musu seima labai mesta juos thumbup.gif irgi darau su mesos padazu, tik vat surio niekad nebandziau barstyti, kita kart reiks isbandyti thumbup.gif

o vakar dariau irgi panasiai, tik su krakmolu...
user posted image
stai tokios formos bandutes, niam niam kaip skanu rolleyes.gif

bulves issiverdam, susimalam, dubenyje jas suplojam, padalinam mase i keturias dalis, viena dali issimam, i ta dali priberian krakmolo, viska sumaisom, idedam kiausinio tryni, viska gerai sumaisom, formuojam bandutes, ispaudziam skylute ir verdam nuo tol kol isplauks 3-5 min. thumbup.gif
arba galima valgyti tik su spirguciais (ir greitine)
user posted image
p.s. foto pasiskolintos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 17 rugsėjo 2008 - 15:07
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 17, 15:03)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif musu seima labai mesta juos  thumbup.gif irgi darau su mesos padazu, tik vat surio niekad nebandziau barstyti, kita kart reiks isbandyti  thumbup.gif

o vakar dariau irgi panasiai, tik su krakmolu...
user posted image
stai tokios formos bandutes, niam niam kaip skanu rolleyes.gif

bulves issiverdam, susimalam, dubenyje jas suplojam, padalinam mase i keturias dalis, viena dali issimam, i ta dali priberian krakmolo, viska sumaisom, idedam kiausinio tryni, viska gerai sumaisom, formuojam bandutes, ispaudziam skylute ir verdam nuo tol kol isplauks 3-5 min.  thumbup.gif


oi o kokis cia dar skanumynas salia tu banduciu????? blush2.gif

ui nespejau parasyti, pasirodo pasiskolinote foto hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 17 rugsėjo 2008 - 15:11
QUOTE(Bitulka @ 2008 09 17, 15:07)
oi o kokis cia dar skanumynas salia tu banduciu????? blush2.gif

ui nespejau parasyti, pasirodo pasiskolinote foto hihihi.gif

biggrin.gif acha, vakar nespejau savu nufotkinti tai pasiskolinau, kad parodyti kokios tos bandutes daromos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 17, 14:13)
biggrin.gif acha, vakar nespejau savu nufotkinti tai pasiskolinau, kad parodyti kokios tos bandutes daromos  blush2.gif


as tai i kvadratukus supjausciau ir taip atsiprasant prisiedziau kad negaliu pasijudinti dabar blush2.gif nes labai senai buvau tokiu valgius ir plius dar jie labai greit pasidaro al per koki 20 min kai jau turi virtas bulves... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2008 03 16, 15:45)
ka tik valgem stai toki patiekala smile.gif
FARSIRUOTOS BULVES GRIETINELEJE



Prisiskaičius galima mirt badu iš pat ryto, aš net jogurtą atsinešiau, nes momentaliai taip išalkau.... essen.gif
Galvoju reiks ir man pabandyt.. Tik kokiam karšty kept, kad skanu gautųs?
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2008 05 09, 15:55)
***** sedziu ir bliaunu kaip mazas vaikas, uzkniso nesekmes virtuveje juodai...


Dieve, kaip sava.. cray.gif aš paskutiniu metu, nekart susimąsčiau, kad ne vieta man virtuvėj.. gal kas užkalbėjo, kad nesiseka ir nesiseka.. tai tas prisvyla, tai į pyragą perdaug cukraus, tai plovas per aštrus ir baklažanai be skonio...
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 09 17, 19:07)
as tai i kvadratukus supjausciau ir taip atsiprasant prisiedziau kad negaliu pasijudinti dabar blush2.gif  nes labai senai buvau tokiu valgius ir plius dar jie labai greit pasidaro al per koki 20 min kai jau turi virtas bulves... thumbup.gif

biggrin.gif as irgi juos megstu ir prisikemsu iki soties, o pasidaro labai lengvai thumbup.gif
Atsakyti
Bulvių tarkių didžkukuliai su mėsa ir varškę

Nerašau aprašymo,nes manau,kad visos mokame juos gaminti,tad ikeliu nuotraukytę thumbup.gif thumbup.gif




user posted image
Atsakyti