QUOTE(Pacific @ 2008 03 16, 13:45)
ka tik valgem stai toki patiekala
FARSIRUOTOS BULVES GRIETINELEJE
BULVES
FARSAS
GRIETINELES PAKELIS
FERMENTINIS SURIS
1. Nuskusti bulves, ispjauti viduriuka (as isiminejau sutokiu ale dratu, kuri preita savaite nupirkau kaziuko mugej ), prikisti farso (i farsa dejau maltos mesos prieskoniu). viska sudejau i stiklini puoda.
2. uzpiliau grietinele, ir sutrupinau maggi nepilna kubeli.
uzdengiau su dangciu ir i orkaite. 40minuciu, 180 laipsniu.
3. istraukiau, apibarsciau tarkuotu fermentiniu suriu ir dar 5min i orkaite idejau. tik dabar jau nedengiau su dangciu.
stai kas gavos.
dar pabarsciau krapais.
skanaus
FARSIRUOTOS BULVES GRIETINELEJE
BULVES
FARSAS
GRIETINELES PAKELIS
FERMENTINIS SURIS
1. Nuskusti bulves, ispjauti viduriuka (as isiminejau sutokiu ale dratu, kuri preita savaite nupirkau kaziuko mugej ), prikisti farso (i farsa dejau maltos mesos prieskoniu). viska sudejau i stiklini puoda.
2. uzpiliau grietinele, ir sutrupinau maggi nepilna kubeli.
uzdengiau su dangciu ir i orkaite. 40minuciu, 180 laipsniu.
3. istraukiau, apibarsciau tarkuotu fermentiniu suriu ir dar 5min i orkaite idejau. tik dabar jau nedengiau su dangciu.
stai kas gavos.
dar pabarsciau krapais.
skanaus
viskas labai aisku ir atrodo puikiai reiks kada banadyti butinai,o nesigauna bulves sausos?gal dar koki padaziuka daryti?