Įkraunama...
Įkraunama...

Bulvių patiekalai

QUOTE(Pacific @ 2008 03 16, 13:45)
ka tik valgem stai toki patiekala smile.gif

FARSIRUOTOS BULVES GRIETINELEJE
BULVES
FARSAS
GRIETINELES PAKELIS
FERMENTINIS SURIS

1. Nuskusti bulves, ispjauti viduriuka (as isiminejau sutokiu ale dratu, kuri preita savaite nupirkau kaziuko mugej smile.gif ), prikisti farso (i farsa dejau maltos mesos prieskoniu). viska sudejau i stiklini puoda.
user posted image
2. uzpiliau grietinele, ir sutrupinau maggi nepilna kubeli.
user posted image
uzdengiau su dangciu ir i orkaite. 40minuciu, 180 laipsniu.
3. istraukiau, apibarsciau tarkuotu fermentiniu suriu ir dar 5min i orkaite idejau. tik dabar jau nedengiau su dangciu.
stai kas gavos.
user posted image
dar pabarsciau krapais.

skanaus  4u.gif

viskas labai aisku ir atrodo puikiai thumbup.gif reiks kada banadyti butinai,o nesigauna bulves sausos?gal dar koki padaziuka daryti?
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2008 03 16, 12:45)
ka tik valgem stai toki patiekala smile.gif

FARSIRUOTOS BULVES GRIETINELEJE
BULVES
FARSAS
GRIETINELES PAKELIS
FERMENTINIS SURIS

1. Nuskusti bulves, ispjauti viduriuka (as isiminejau sutokiu ale dratu, kuri preita savaite nupirkau kaziuko mugej smile.gif ), prikisti farso (i farsa dejau maltos mesos prieskoniu). viska sudejau i stiklini puoda.
user posted image
2. uzpiliau grietinele, ir sutrupinau maggi nepilna kubeli.
user posted image
uzdengiau su dangciu ir i orkaite. 40minuciu, 180 laipsniu.
3. istraukiau, apibarsciau tarkuotu fermentiniu suriu ir dar 5min i orkaite idejau. tik dabar jau nedengiau su dangciu.
stai kas gavos.
user posted image
dar pabarsciau krapais.

skanaus  4u.gif

kaip cia skanei atrdo man reiks rytoj pabandyt issikept
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 16, 17:21)
viskas labai aisku ir atrodo puikiai thumbup.gif reiks kada banadyti butinai,o nesigauna bulves sausos?gal dar koki padaziuka daryti?

bulves gavosi labai minkstutes ir skonis labai svelnus. nes juk podas buvo uzdengtas visa laika, tai jos grietineleje troskinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2008 03 16, 20:48)
bulves gavosi labai minkstutes ir skonis labai svelnus. nes juk podas buvo uzdengtas visa laika, tai jos grietineleje troskinosi  mirksiukas.gif

dabar viskas aisku reiks ir man bandyti rytoj,parasysiu kaip gavosi blush2.gif
Atsakyti
o jau kaip skaniai tos farshiruotos bulves atrodo essen.gif
Atsakyti

Aciu , uz puikia ideja savaitgaliui 4u.gif essen.gif
Atsakyti
na as sendien darau tas bulvytes ziuresiu kaip gausis,parasysiu
Atsakyti
kaip skanei isejo thumbup.gif pirstus gali apsilaizyt,aciu uz toki skanu recepta mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip skanei gavos tos bulvytes su farsa ir suriu,niam niam apsivalgyt gali tik as dejau mozorelos suri patiko labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2004 04 21, 09:47)
Šiaip LABAI panašus į  Arnautos minėtą bulvių patiekalą yra prancūziškas GRATIN DAUPHINOIS. Jis irgi labai skanus ir superpaprastai pagaminamas:

GRATIN DAUPHINOIS



kepiau sitas, tik i inda deliojau sluoksniuojant su tarkuotu suriu, ir cesnako dejau dvigubai daugiau ax.gif
Labai skanu, aciu uz recepta ( ir uz visa receptu tinklapi - super thumbup.gif )
Atsakyti
Man tos bulves su farsu grietineleje kepe gal 2 valandas... Ir vistiek buvo puszales Prasikeikiau... Kita karta perpjausiu pusiau, arba daugiau isskobsiu...
Atsakyti
na man tai kepe nepilnai valanda,bet visa grietine pradejo svilti g.gif nezinau tokios sausokos gavosi,reikia jauciu prie ju kokio padazo,o gal daugiau grietines pilti g.gif kiek jus pilat?kad apsemtu visas bulves g.gif
Atsakyti