QUOTE(Strielka @ 2003 07 26, 21:13)
ŠILKINĖ KOŠĖ
Puse litro pieno,
4 mazos bulvytes (jei didesnes tai maziaiu, as emiau sviezias mazas mazdaug 6 cm. skersmens bulvytes),
Spirguciu
Bulves nuskutame, sutarkuojame (kaip cepelinams).
Piena uzviriname ir dedame tarke. (Puodas turetu buti gan aukstas, nes koses padvigubeja kai verda). Dar iberiame druskytes pagal skoni, bei verdame mazdaug puse valandos, daznai maisydami (patarciau su mediniu saukstu maisyt).
Isvirta kose galime valgyti su spirguciais.
Labai paprasta ir skanu .
Puse litro pieno,
4 mazos bulvytes (jei didesnes tai maziaiu, as emiau sviezias mazas mazdaug 6 cm. skersmens bulvytes),
Spirguciu
Bulves nuskutame, sutarkuojame (kaip cepelinams).
Piena uzviriname ir dedame tarke. (Puodas turetu buti gan aukstas, nes koses padvigubeja kai verda). Dar iberiame druskytes pagal skoni, bei verdame mazdaug puse valandos, daznai maisydami (patarciau su mediniu saukstu maisyt).
Isvirta kose galime valgyti su spirguciais.
Labai paprasta ir skanu .
Pagaliau ir as isbandziau si recepta,seniai jau svajojau,bet vis pamirsdavau apie ji,o vakar perskaiciau ir nusprendziau pagaminti. Tikrai labai skanu !