QUOTE(Limcamca @ 2006 07 20, 14:46)
Paskutiniu metu pamegau taip bulves kepti: iskloju dugna sonines gabaliukais, ant virsaus bulviu, morku, svogunu, tada vel sonines, vel bulviu, vel morku, svogunu. Paskutini sluoksni stengiuosi bulviu padaryti. Dedu i orkaite ir kepu. Kai bulves paruduoja sumaisau grietine su majonezu, arba tik majoneza ir aptepu virsu. Ir kepu dar. Baigiant kepti tarkuoto surio ant virsaus uzbarstau. Aisku reik nepamirst prieskoniu ir druskos visokiausiu.
Labai panasiai as darau tik su farsu, zodziu sutarkuoji bulves per burokine tarka, ir dedi i blieka sluoksni tu bulviu, antra sluoksni farsa, trecia sluoksni vel bulviu ir virsu istepu majonezu, kai graziai apskrunda (labai greitai per 30 min) tada uzbarstau surio, mmmm skanumelis zinokit
Papildyta:
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 07 31, 10:10)
parašykit man "neišmintingai" ką jūs darote su tom lupenom baigus kepti? valote lupenas lėkštėje ar valgote kartu su jomis?
Svieziu bulviu lupenas galima valgyti, kaip tik sveika, ten visi vitaminai
uzsienyje niekas net neskuta svieziu bulviu