Įkraunama...
Įkraunama...

Bulvių patiekalai

QUOTE(_gustija_ @ 2006 08 01, 14:31)
vat siandien jas kepiau ax.gif  tikrai kad skanus receptas rolleyes.gif

ax.gif

QUOTE(Ryna @ 2006 08 02, 15:05)
Pacific, tavo bulvytes labai skaniai atrodo,  thumbup.gif o kokioj temperaturoj, kokioj programoj (apatinis virsutinis kaitinimas ar kt.) ir kokiam aukstyje tu jas kepi?

as kepu 180 laipsniu, o programa nustatau is virsaus ir apacios kad kaitintu ir su ventiliatorium (as siaip viska tik ant tokios programos kepu). o aukstyje tai per orkaites viduri dedu.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 07 31, 12:42)
mes valgom

nieks taves ju valgyt nevercia jei tau nepriimtina  blink.gif
o karo metais tai ir ne tik lupenas sveistum  lotuliukas.gif

aš negaliu pasakyti už kitus žmones, galiu tik sakyti už save; gal tu ir šveistum, gal ir dabar kerti user posted image, o aš schmoll.gif
Atsakyti
kepiau Pacific bulves. Šviežias gerai nuploviau, beplaunant kiek ir lupenos apsitrynė ir nors atrodė keista, kaip čia dabar su lupenom bus, bet buvo thumbup.gif apkepė ir nieko ten nesuprasi kur tos lupenos. Taigi ne vien pacific kerta su lupenom mirksiukas.gif Bliam, o gal karas prasidėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
o jei dar ant tu bulvyciu kokio surio uztarkuot? labai skaniai atrodo, snd kepsiu:)
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2006 08 03, 12:31)
o jei dar ant tu bulvyciu kokio surio uztarkuot? labai skaniai atrodo, snd kepsiu:)

Galima ir sūrio. Tik sūrį aš jei dedu tai į kepimo pabaigą, nes jis greit sukepa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 08 02, 21:15)
ax.gif
as kepu 180 laipsniu, o programa nustatau is virsaus ir apacios kad kaitintu ir su ventiliatorium (as siaip viska tik ant tokios programos kepu). o aukstyje tai per orkaites viduri dedu.

Ačiū, ačiū, vakar kepiau thumbup.gif labai skanu. Aš kepiau 2 lentynoje su infraterminiu kaitinimu, tai gavosi tokios minkštos ir kartu šiek tiek apskrudusios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 07 29, 20:00)
na stai su nuotraukytem kaip atrodo.

1.stai kaip atrodo bulvytes pries kisant i orkaite. (si karta dariau su lupenom sviezias mazas bulvytes, kurias perpjoviau i keturias dalis)

2. stai kokios jos buna po 25minuciu  thumbup.gif

Hmmm, ir as isbandysiu tavo recepta. thumbup.gif Labai megstu keptas bulves.
Atsakyti
Pacific ačiū už bulvytes thumbup.gif
Atsakyti
Pacific, aciu uz fantastines bulvytes thumbup.gif vyras kirto su kepsniu, nes ausys raitesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 08 03, 11:23)
kepiau Pacific bulves. Šviežias gerai nuploviau, beplaunant kiek ir lupenos apsitrynė ir nors atrodė keista, kaip čia dabar su lupenom bus, bet buvo thumbup.gif apkepė ir nieko ten nesuprasi kur tos lupenos. Taigi ne vien pacific kerta su lupenom mirksiukas.gif Bliam, o gal karas prasidėjo lotuliukas.gif

QUOTE(Ryna @ 2006 08 03, 15:19)
Ačiū, ačiū, vakar kepiau  thumbup.gif labai skanu. Aš kepiau 2 lentynoje su infraterminiu kaitinimu, tai gavosi tokios minkštos ir kartu šiek tiek apskrudusios  thumbup.gif

QUOTE(tavi @ 2006 08 03, 18:31)
Pacific ačiū už bulvytes thumbup.gif

QUOTE(Limcamca @ 2006 08 04, 13:41)
Pacific, aciu uz fantastines bulvytes thumbup.gif vyras kirto su kepsniu, nes ausys raitesi lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 07 20, 14:46)
Paskutiniu metu pamegau taip bulves kepti: iskloju dugna sonines gabaliukais, ant virsaus bulviu, morku, svogunu, tada vel sonines, vel bulviu, vel morku, svogunu. Paskutini sluoksni stengiuosi bulviu padaryti. Dedu i orkaite ir kepu. Kai bulves paruduoja sumaisau grietine su majonezu, arba tik majoneza ir aptepu virsu. Ir kepu dar. Baigiant kepti tarkuoto surio ant virsaus uzbarstau. Aisku reik nepamirst prieskoniu ir druskos visokiausiu.

Labai panasiai as darau tik su farsu, zodziu sutarkuoji bulves per burokine tarka, ir dedi i blieka sluoksni tu bulviu, antra sluoksni farsa, trecia sluoksni vel bulviu ir virsu istepu majonezu, kai graziai apskrunda (labai greitai per 30 min) tada uzbarstau surio, mmmm skanumelis zinokit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 07 31, 10:10)
doh.gif parašykit man "neišmintingai" ką jūs darote su tom lupenom baigus kepti? valote lupenas lėkštėje ar valgote kartu su jomis?

Svieziu bulviu lupenas galima valgyti, kaip tik sveika, ten visi vitaminai bigsmile.gif uzsienyje niekas net neskuta svieziu bulviu smile.gif
Atsakyti
O aš vis laukiu kada gi tas mano kugelis su faršu baigs kepti orkaitėje biggrin.gif Ot laimingas bus mano pilvelis 4u.gif blush2.gif
Atsakyti