Įkraunama...
Įkraunama...

Bulvių patiekalai

nuplaunu bulves, galima ir sviezias (dar skaniau), supjaustau skiltelem (na kaip apelsino panasiai), sutepu majonezu, pabarstau prieskoniais, krapais ir i orkaite. 20-30min ir pirstelius aplaizysit smile.gif tik nedarykit didelio sluoksnio tu bulviu, nes tada ilgiau keps.
man patinka kad greitai ir nereikia stovet prie keptuves ir maisyt.
Atsakyti
Aš taip kepu apvoliotas bulves aliejuje ir druskoje, bet pabandysiu ir majonezu. smile.gif
Atsakyti
Asta, aciu uz atsakyma 4u.gif , kurio nebuvau pastebejus doh.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pacific @ 2006 07 18, 09:26)
nuplaunu bulves, galima ir sviezias (dar skaniau), supjaustau skiltelem (na kaip apelsino panasiai), sutepu majonezu, pabarstau prieskoniais, krapais ir i orkaite. 20-30min ir pirstelius aplaizysit smile.gif tik nedarykit didelio sluoksnio tu bulviu, nes tada ilgiau keps.
man patinka kad greitai ir nereikia stovet prie keptuves ir maisyt.


tai koki sluoksni tu darai? 5 cm. ar daugiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 07 18, 13:04)
Asta, aciu uz atsakyma  4u.gif , kurio nebuvau pastebejus doh.gif  ax.gif
Papildyta:
tai koki sluoksni tu darai? 5 cm. ar daugiau?  g.gif

na as visa ta mase isverciu i bleka, didesni imu.ir paskirstau per visa. tai iseina sluoksnis kokiu 2cm. na is vienos bulvytes ar dar kokios uzkritusios ant jos. tada daug greiciau iskepa.
Atsakyti
Paskutiniu metu pamegau taip bulves kepti: iskloju dugna sonines gabaliukais, ant virsaus bulviu, morku, svogunu, tada vel sonines, vel bulviu, vel morku, svogunu. Paskutini sluoksni stengiuosi bulviu padaryti. Dedu i orkaite ir kepu. Kai bulves paruduoja sumaisau grietine su majonezu, arba tik majoneza ir aptepu virsu. Ir kepu dar. Baigiant kepti tarkuoto surio ant virsaus uzbarstau. Aisku reik nepamirst prieskoniu ir druskos visokiausiu.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 07 18, 08:26)
nuplaunu bulves, galima ir sviezias (dar skaniau), supjaustau skiltelem (na kaip apelsino panasiai), sutepu majonezu, pabarstau prieskoniais, krapais ir i orkaite. 20-30min ir pirstelius aplaizysit smile.gif tik nedarykit didelio sluoksnio tu bulviu, nes tada ilgiau keps.
man patinka kad greitai ir nereikia stovet prie keptuves ir maisyt.

na stai su nuotraukytem kaip atrodo.

1.stai kaip atrodo bulvytes pries kisant i orkaite. (si karta dariau su lupenom sviezias mazas bulvytes, kurias perpjoviau i keturias dalis)

2. stai kokios jos buna po 25minuciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 07 29, 20:00)
na stai su nuotraukytem kaip atrodo.

1.stai kaip atrodo bulvytes pries kisant i orkaite. (si karta dariau su lupenom sviezias mazas bulvytes, kurias perpjoviau i keturias dalis)

2. stai kokios jos buna po 25minuciu  thumbup.gif

doh.gif parašykit man "neišmintingai" ką jūs darote su tom lupenom baigus kepti? valote lupenas lėkštėje ar valgote kartu su jomis?
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 07 31, 09:10)
doh.gif parašykit man "neišmintingai" ką jūs darote su tom lupenom baigus kepti? valote lupenas lėkštėje ar valgote kartu su jomis?



Šviežių bulvių lupenos būna plonos ir kai iškepa tai tokios paskrude gaunasi, valgomos biggrin.gif O be to tai iškart po skūra visi vitaminai, taip kad sveika bulvytės su lupenom kartais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2006 07 31, 11:04)
Šviežių bulvių lupenos būna plonos ir kai iškepa tai tokios paskrude gaunasi, valgomos  biggrin.gif  O be to tai iškart po skūra visi vitaminai, taip kad sveika bulvytės su lupenom kartais wink.gif

reiškia valgote... schmoll.gif Jokios ten neplonos tose nuotraukose, aš negalėčiau net karo metais valgyti, nors ir iš bado mirčiau user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 07 31, 09:10)
doh.gif parašykit man "neišmintingai" ką jūs darote su tom lupenom baigus kepti? valote lupenas lėkštėje ar valgote kartu su jomis?


mes valgom
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 07 31, 10:46)
reiškia valgote... schmoll.gif Jokios ten neplonos tose nuotraukose, aš negalėčiau net karo metais valgyti, nors ir iš bado mirčiau user posted image

nieks taves ju valgyt nevercia jei tau nepriimtina blink.gif
o karo metais tai ir ne tik lupenas sveistum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 07 18, 09:26)
nuplaunu bulves, galima ir sviezias (dar skaniau), supjaustau skiltelem (na kaip apelsino panasiai), sutepu majonezu, pabarstau prieskoniais, krapais ir i orkaite. 20-30min ir pirstelius aplaizysit smile.gif tik nedarykit didelio sluoksnio tu bulviu, nes tada ilgiau keps.
man patinka kad greitai ir nereikia stovet prie keptuves ir maisyt.


vat siandien jas kepiau ax.gif tikrai kad skanus receptas rolleyes.gif
Atsakyti
Pacific, tavo bulvytes labai skaniai atrodo, thumbup.gif o kokioj temperaturoj, kokioj programoj (apatinis virsutinis kaitinimas ar kt.) ir kokiam aukstyje tu jas kepi?
Atsakyti