QUOTE(arnauta @ 2004 04 19, 13:54)
O as siulau bulviu recepta, kuri parsiveziau is Prancuzijos.Tokias valgiau per drauges vestuves.
Viskas vyksta taip:
Bulves, nuluptas reikia supjaustyti kaip kepimui keptuveje.Tada suberti jas i didesni inda, i ji deti susmulkinta cesnaka(pagal skoni), pilti grietineles tiek, kad apsemtu ir tarkuoto fermentinio surio.Viska gerai rankomis ismaisyti ir valandziukei palikti, kad pasimarinuotu. Po to, viska pilti i gilesne skarda ir kepti ikaitintoj orkaitej, kol bulves suminkstes, o grietinele sutirstes.
pasaka, kaip skanu! mes jas valgom per sventes ir siaip, kai svecius reikia nustebinti.Vaisinau ir vieno restorano virtuves vedeja, liko suzaveta, o as sublizgejau savo sugebejimais pries visus
tik valgydamos kaloriju neskaiciuokit, o megaukites skoniu!
kaip tik siandien kepiau, bet nesigavo... visos bulves pasileido, teko su saukstu i lekste det...

o dariau viska pagal recepta... nesuprantu kas buvo ne taip...

gal per mazai kepiau...

nors kepiau beveik pusantros valandos... ir skonis niekuo neipatingas, o taip isgyret...