Ačiū,Sonatina O kažin nuo ko priklauso pristatymo kaina Aš čia susidariau jau visą sąrašą Jaučiu reik jiems pasiskambint
ir dar,nerandu niekaip tų vištos formų gražių Arba aš visai šiandien spitra
nengamo, ieškok skyrelyje Proginės prekės
Ačiū labai,jau radau
Aš vakar irgi dariau kukulius su sūreliu. Mano tokie pastebėjimai: gavosi kieti labai (bet čia jau mano diedo kaltė-nupirko jautienos faršą), nors dėjau dvigubai daugiau sūrelio nei priklauso pagal receptą. taip pat nesupratau, kam toks didelis kiekis sultinio, man pilnai būt pakakę stiklinės, tikrai nereikėjo 0,5 litro. Bet visumoj, tai nieko vis tiek gavosi tokie kukuliukai.
Labai noriu pasigaminti kepenys karališkai (nes labai jas mėgstu), bet...neturiu nei virtuvinio kombaino, nei mėsmalės (va kokia aš prasta šeimininkė). O be šitų pričindalų, ko gero, nieko neišeis, ar ne?
Labai noriu pasigaminti kepenys karališkai (nes labai jas mėgstu), bet...neturiu nei virtuvinio kombaino, nei mėsmalės (va kokia aš prasta šeimininkė). O be šitų pričindalų, ko gero, nieko neišeis, ar ne?
Nome, o tu daryk kepenis karaliskai, tik ne blynelius, o cielas dek, pvz man skaniau, viska pagal recepta tik kepenis pvz as paruosiau paprastai, nuploviau, bicki prieskoniu, visada dedu sauksta garstyciu, sumaisau ir pries kepant dar miltu iberiu ismaisau ir ant keptuves.
Na ir aisku dar isresiu ode Sonatinai, fantastika, skaitau kiekviena diena, kai sedejau namie su mergaite, pati daug gaminau, rinkau receptus, gaminti megstu, tik deja esu absoliuti profane kas liecia saldzius kepinius
Aciu uz puikius receptukus, nuotraukas, dariau zuvi prancuziskai - puiku, cukiniju pyragas - fantastiskas, bijau net antra kart daryt, o tai nuo bliudo neatsiplesiu
Na ir aisku dar isresiu ode Sonatinai, fantastika, skaitau kiekviena diena, kai sedejau namie su mergaite, pati daug gaminau, rinkau receptus, gaminti megstu, tik deja esu absoliuti profane kas liecia saldzius kepinius
Aciu uz puikius receptukus, nuotraukas, dariau zuvi prancuziskai - puiku, cukiniju pyragas - fantastiskas, bijau net antra kart daryt, o tai nuo bliudo neatsiplesiu
Sonatina
Receptukai fantastiški, išbandžiau dar nedidelę dalį, bet visi labai skanūs. Ir kas svarbiausia nėra super sudetingi
Turiu vieną klausimėlį dėl cukinijų pyrago. Kokioj formoj tu jį kepei. Silikoninėj? Jeigu aš jį į tefloninę sukišiu, viskas bus gerai? Nu su tais kepimais aš dar biškuti žalioka
Tiesa, gal kas bandėt šitą pyragą su šaldyta tešla daryti? Kaip pavyko?
Receptukai fantastiški, išbandžiau dar nedidelę dalį, bet visi labai skanūs. Ir kas svarbiausia nėra super sudetingi
Turiu vieną klausimėlį dėl cukinijų pyrago. Kokioj formoj tu jį kepei. Silikoninėj? Jeigu aš jį į tefloninę sukišiu, viskas bus gerai? Nu su tais kepimais aš dar biškuti žalioka
Tiesa, gal kas bandėt šitą pyragą su šaldyta tešla daryti? Kaip pavyko?
QUOTE(Nome @ 2006 08 11, 07:53)
Labai noriu pasigaminti kepenys karališkai (nes labai jas mėgstu), bet...neturiu nei virtuvinio kombaino, nei mėsmalės (va kokia aš prasta šeimininkė). O be šitų pričindalų, ko gero, nieko neišeis, ar ne?
na aš irgi neturiu mėsmalės, tai aš kepenis tiesiog sukapojau peiliu, tokiais mažais gabaliukais, gavosi vyras sakė, kad taip net skaniau nei maltos, man asmeniškai irgi o tas receptas tai iš tiesų geras.
Pirmiausiai, Sonatina,
Turime su kolegėmis iliustruotas Sonatinos receptų knygeles Aš, kaip ir ne viena čia pasisakiusi forumietė, pavydžiu Sonatinai talento
Didelis dėkui, kad negailėdama savo laiko, daliniesi patirtimi su mumis
Na, ta pačia proga pridėsiu savo keletą pastebėjimų. Vakar nutariau pasigaminti kepenis karališkai. Bet kol grįžau iš parduotuvės po darbo, labai aptingau Tai tų kepenų nesumaliau, supjauščiau kepsniukais, apvoliojau miltais, sumaišytais su druska, sudejau į troškintuvą, užpyliau verdančiu vandeniu, įdėjau porą kubelių sultinio. Tuose pačiuose riebaluose pakepinau griežinėliais pjaustytus svogūnus ir tarkuotas morkas, supyliau į troškintuvą, užpyliau grietinele ir patroškinau. Sonatina, nuo Karališkų kepenų nutolau labai toli, bet skanu irgi gavosi labai....
Garbane kažkada klausė, ką Sonatina daro su likusiais baltymais. Pas mane atvirkščia problema, trynių nėra kur dėt, dažnai išmetu. O kur jūs trynius sunaudojat?
O plakti baltymai labai tinka mėsai ruošt rytietiškai.
Sonatina, jei nesupyksi, dar dėl kiaušinių virimo pasisakysiu. Gastroenterologai kategoriškai draudžia duoti kiaušinius, virtus ilgiau nei 10 min, vaikams, atseit, baltymas kažkaip ten pasikeičia, tampa ne naudingu, bet žalingu. Bet tokiu atveju kiniečiai jau senai išmirę būtų (aš kalbu apie marmurinius kiaušinius, kurie verdami kelias valandas).
Turime su kolegėmis iliustruotas Sonatinos receptų knygeles Aš, kaip ir ne viena čia pasisakiusi forumietė, pavydžiu Sonatinai talento
Didelis dėkui, kad negailėdama savo laiko, daliniesi patirtimi su mumis
Na, ta pačia proga pridėsiu savo keletą pastebėjimų. Vakar nutariau pasigaminti kepenis karališkai. Bet kol grįžau iš parduotuvės po darbo, labai aptingau Tai tų kepenų nesumaliau, supjauščiau kepsniukais, apvoliojau miltais, sumaišytais su druska, sudejau į troškintuvą, užpyliau verdančiu vandeniu, įdėjau porą kubelių sultinio. Tuose pačiuose riebaluose pakepinau griežinėliais pjaustytus svogūnus ir tarkuotas morkas, supyliau į troškintuvą, užpyliau grietinele ir patroškinau. Sonatina, nuo Karališkų kepenų nutolau labai toli, bet skanu irgi gavosi labai....
Garbane kažkada klausė, ką Sonatina daro su likusiais baltymais. Pas mane atvirkščia problema, trynių nėra kur dėt, dažnai išmetu. O kur jūs trynius sunaudojat?
O plakti baltymai labai tinka mėsai ruošt rytietiškai.
Sonatina, jei nesupyksi, dar dėl kiaušinių virimo pasisakysiu. Gastroenterologai kategoriškai draudžia duoti kiaušinius, virtus ilgiau nei 10 min, vaikams, atseit, baltymas kažkaip ten pasikeičia, tampa ne naudingu, bet žalingu. Bet tokiu atveju kiniečiai jau senai išmirę būtų (aš kalbu apie marmurinius kiaušinius, kurie verdami kelias valandas).
Noriu paklausti, kas gaminote varškinį tinginį su vyšniomis: vyšnias reikėtų susmulkinti, ar tiesiog išimti kauliukus ir taip sudėti?
QUOTE(Anistėja @ 2006 08 11, 14:26)
Noriu paklausti, kas gaminote varškinį tinginį su vyšniomis: vyšnias reikėtų susmulkinti, ar tiesiog išimti kauliukus ir taip sudėti?
Aš tik kauliukus išėmiau-nesmulkinau
O aš smulkinau vyšnias dar per pusę, man atrodė mažesni gabaliukai geriau Ir į varškinį tinginį aš visada dedu tik pusę normos sviesto(smetoniško), tai man jis minkštokas gaunasi, bet nedarau problemos, tik kad atpjauti sunkiau. Nelabai suprantu, kaip čia kažkam nesigavo iš viso sviesto tinginys
o gal kas jau daret mesos kukulius tuos,dabar sedziu ir galvoju tai ta padaza i skarda supilti?ir sudeti tuos kukulius? tas padazas ka duos?ar kaip cia ?kazko nebesuprantu
aš dariau kukulius, o padažą supyliau ant jų viršaus labai skanu