paprasta, labai smagu, kad blyneliai patiko
uolma, pamėgink šį patiekalą Tik visiškai nebūtina naudoti būtent šį padažą, čia tik mums jis skaniausias O jeigu mėgsti aštriau ar tiesiog išraiškingiau, tai būtinai prieš tai dar vištieną paprieskoniuok
Spygle, jeigu troškintuvas su dangčiu - jis turėtų puikiausiai tikti
liniok, ačiū Smagu, kad kepsnys patiko
babouziuke, gaila, kad pica nepatiko, bet aš ir rašiau, kad jos skonis specifinis...
taibent1, malonu, kad žuvis patiko
jurginėli, nėra už ką Tikiuosi pamėginsi ir ką nors daugiau
Katu, tie popierėliai labai šaunūs, bet aš ne itin mėgstu juos naudoti, nes juos paskui reikia nukrapštyti nuo keksų... Vieni nusiima lengviau, kiti prasčiau... Ypač nepatiko pirkti Rimi - tiesiog neįmanoma nulupti... Malonu, kad bananiniai keksiukai patiko
KVN, tikrai labai malonu, kad apkepas patiko
Sveikutes
Aciu Sonatina uz receprukus Jie tikrai nuostabus jau isbandziau kotletus su sufe- tikrai minkstuciai niam niam ir vistiena su darzovem jogurto padaze- va cia tai super- valgyciau ir valgyciau, tik as dar vista istryniau prieskoniais- man taip skaniau.
Aciu Sonatina uz receprukus Jie tikrai nuostabus jau isbandziau kotletus su sufe- tikrai minkstuciai niam niam ir vistiena su darzovem jogurto padaze- va cia tai super- valgyciau ir valgyciau, tik as dar vista istryniau prieskoniais- man taip skaniau.
Dar pamiršau paminėti, kad "Bulvinė pica" labai gerai žarnyną išvalė .
Dar noriu pasakyti kelis pastebėjimus:
1. Pagrindą geriau daryti iš paprastos tešlos, o ne iš bulvių.
2. Nereikia 4 didelių pomidorų, užtenka tik 2.
3. Mocarelos sūris nebūtinas, užtenka pabaigoj pabarstyti fermentiniu sūriu.
4. Raudonėlio galima dėti tik 1 šaukštelį.
5. Ir vietoj tuno (kam nepatinka) galima dėti šoninę.
Dar noriu pasakyti kelis pastebėjimus:
1. Pagrindą geriau daryti iš paprastos tešlos, o ne iš bulvių.
2. Nereikia 4 didelių pomidorų, užtenka tik 2.
3. Mocarelos sūris nebūtinas, užtenka pabaigoj pabarstyti fermentiniu sūriu.
4. Raudonėlio galima dėti tik 1 šaukštelį.
5. Ir vietoj tuno (kam nepatinka) galima dėti šoninę.
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 01, 16:23)
Dar pamiršau paminėti, kad "Bulvinė pica" labai gerai žarnyną išvalė .
Dar noriu pasakyti kelis pastebėjimus:
1. Pagrindą geriau daryti iš paprastos tešlos, o ne iš bulvių.
2. Nereikia 4 didelių pomidorų, užtenka tik 2.
3. Mocarelos sūris nebūtinas, užtenka pabaigoj pabarstyti fermentiniu sūriu.
4. Raudonėlio galima dėti tik 1 šaukštelį.
5. Ir vietoj tuno (kam nepatinka) galima dėti šoninę.
Dar noriu pasakyti kelis pastebėjimus:
1. Pagrindą geriau daryti iš paprastos tešlos, o ne iš bulvių.
2. Nereikia 4 didelių pomidorų, užtenka tik 2.
3. Mocarelos sūris nebūtinas, užtenka pabaigoj pabarstyti fermentiniu sūriu.
4. Raudonėlio galima dėti tik 1 šaukštelį.
5. Ir vietoj tuno (kam nepatinka) galima dėti šoninę.
o as nesutinku. mums sita pica labai patiko ir jokio zarnyno nevale
1. pagrindas ir yra sitos picos esme. labai originalus skonis. mums patiko
3. o man kaip tik sitas suris labai tiko, nusprendziau visada i picas deti, nes skonis kaip is picerijos
4. nagi aisku galima ir viena, ir du, ir tris ir penkiolika - kaip kam patinka man buvo idealu
5. tiesa sakant as nesu didele tuno megeja, bet sitam kontekste jis buvo
ir tikrai sutinku su sonatina kad tu cia kazkoki kitoki picos recepta parasei
dar karta pasikartosiu - mums sonatinos bulvine pica - vienas megstamiausiu patiekalu dabar
QUOTE(garbane @ 2006 09 01, 16:51)
o as nesutinku. mums sita pica labai patiko ir jokio zarnyno nevale
1. pagrindas ir yra sitos picos esme. labai originalus skonis. mums patiko
3. o man kaip tik sitas suris labai tiko, nusprendziau visada i picas deti, nes skonis kaip is picerijos
4. nagi aisku galima ir viena, ir du, ir tris ir penkiolika - kaip kam patinka man buvo idealu
5. tiesa sakant as nesu didele tuno megeja, bet sitam kontekste jis buvo
ir tikrai sutinku su sonatina kad tu cia kazkoki kitoki picos recepta parasei
dar karta pasikartosiu - mums sonatinos bulvine pica - vienas megstamiausiu patiekalu dabar
1. pagrindas ir yra sitos picos esme. labai originalus skonis. mums patiko
3. o man kaip tik sitas suris labai tiko, nusprendziau visada i picas deti, nes skonis kaip is picerijos
4. nagi aisku galima ir viena, ir du, ir tris ir penkiolika - kaip kam patinka man buvo idealu
5. tiesa sakant as nesu didele tuno megeja, bet sitam kontekste jis buvo
ir tikrai sutinku su sonatina kad tu cia kazkoki kitoki picos recepta parasei
dar karta pasikartosiu - mums sonatinos bulvine pica - vienas megstamiausiu patiekalu dabar
Nu va, reiškias kiek žmonių - tiek ir nuomonių. Realiai viskas ten būtų gavęsi gerai, bet labai daug buvo skysčio blėkoj, nors pomidorus varvinau ilgai ir gavosi ne kaip apkepas, o kaip kokia sriuba tiršta. Tai todėl ir sakau, kad pomidorų per daug buvo.
Nu vienu žodžiu, patiekalo tikrai neišpeikiu, tik pasakiau savo nuomonę .
Bandysiu toliau kitus patiekalus, ne tokius įmantrius.
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 01, 17:47)
Nu va, reiškias kiek žmonių - tiek ir nuomonių. Realiai viskas ten būtų gavęsi gerai, bet labai daug buvo skysčio blėkoj, nors pomidorus varvinau ilgai ir gavosi ne kaip apkepas, o kaip kokia sriuba tiršta. Tai todėl ir sakau, kad pomidorų per daug buvo.
Nu vienu žodžiu, patiekalo tikrai neišpeikiu, tik pasakiau savo nuomonę .
Bandysiu toliau kitus patiekalus, ne tokius įmantrius.
Nu vienu žodžiu, patiekalo tikrai neišpeikiu, tik pasakiau savo nuomonę .
Bandysiu toliau kitus patiekalus, ne tokius įmantrius.
Siaip jau pomidoras pomidorui nelygu, vieni buna didesni, kiti - mazesni
Gal kita karta savo nuoziura dek maziau ar daugiau tam tikru produktu, juk puikiai matosi, ar per daug, ar per mazai bus idaro ant picos
QUOTE(Kaliteja @ 2006 08 30, 23:31)
Na dėkui Sonatinai,labai skani višta gavosi,net mano vyras gyrė sako padažas labai skanu,o jo man buvo pilnas indas,nžn kodėl taip daug
Tai štai mano šedevras
Tai štai mano šedevras
Kaip skaniai atrodo.... pagal koki recepta darei?
QUOTE(Mille @ 2006 09 01, 21:56)
Siaip jau pomidoras pomidorui nelygu, vieni buna didesni, kiti - mazesni
Gal kita karta savo nuoziura dek maziau ar daugiau tam tikru produktu, juk puikiai matosi, ar per daug, ar per mazai bus idaro ant picos
Gal kita karta savo nuoziura dek maziau ar daugiau tam tikru produktu, juk puikiai matosi, ar per daug, ar per mazai bus idaro ant picos
Ten to įdaro gavosi normaliai, kiek ir turi būti, tik kai valgai - vieni pomidorai ir to tuno atrodo ten kad nelabai buvo dėta, nors dėjau kiek reikėjo.
O mes šian "Kepenis karališkai"vėl valgėm.Pirmą kart kepiau viską darydama pagal tave Sonatina,šian bandžiau ne kotletus ,bet tiesiog mažais gabalėliais pjaustyt.Pakepinau su svogūnu.Buvo skanu,bet.....Su kotletukais geriau
Papildyta:
Mes ir valgėm,bet "žarnyno valymo" išvengėm.Gal netyčia kas ricinos šiukštelėjo????Juokauju Nu negali visiems viskas būti skanu,bandyk kitus variantus.Va išbandyk "Kepenis karališkai" mmmm kai skanu
Papildyta:
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 01, 14:23)
Dar pamiršau paminėti, kad "Bulvinė pica" labai gerai žarnyną išvalė .
Mes ir valgėm,bet "žarnyno valymo" išvengėm.Gal netyčia kas ricinos šiukštelėjo????Juokauju Nu negali visiems viskas būti skanu,bandyk kitus variantus.Va išbandyk "Kepenis karališkai" mmmm kai skanu
sonatina, zadu marinuoti zuvį, kaip manai, jei šiandien padarysiu o rytoj pietums valgysim nebys aštri