QUOTE(Sonatina @ 2006 08 31, 08:55)
Kaliteja, toj vištoj gali kepti bet kokį keksą (tik geriau be vaisių ir riešutų, nes nepavyks gražiai išimti iš formos) Šiaip tokios formos keksas labai įspūdingai atrodo, o ypač patinka vaikams
Ir aš taip pamasčiau, ir dar kad ta višta tinka velykoms,o zuikio forma-gal Kalėdoms na tiksliai pažiūrėsiu ir parašysiu ar to zuikio buvo ar aš ką maišau
Sonatina, aš noriu tavęs pasiklausti.
Šiandien kepsiu "bulvinę picą su tunu". Tai man įdomu ar galima ją kepti ne skardoje, o pvz stikliniame inde neuždengtame dangčiu?
Ir ar yra iš viso skirtumas kepant stiliniame inde ir skardoje?
Ūūsiu labai dėkinga už atsakymą, nes esu baisi neišmanėlė .
Šiandien kepsiu "bulvinę picą su tunu". Tai man įdomu ar galima ją kepti ne skardoje, o pvz stikliniame inde neuždengtame dangčiu?
Ir ar yra iš viso skirtumas kepant stiliniame inde ir skardoje?
Ūūsiu labai dėkinga už atsakymą, nes esu baisi neišmanėlė .
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 31, 11:33)
babouziuke, manau skirtumas tiks tas, kad stikliniame inde ilgiau viskas kepa, nes stiklas lėčiau įkaista, nei skarda
Aš varkės apkepą kepiau stikliniame inde, tai kepė gerokai ilgiau, nei nurodyta recepte
Tad tikrai gali pamėginti, tik pasižiūrėk, ar tikrai iškepė
Aš varkės apkepą kepiau stikliniame inde, tai kepė gerokai ilgiau, nei nurodyta recepte
Tad tikrai gali pamėginti, tik pasižiūrėk, ar tikrai iškepė
O tai "Bulvinei picai" reikia didelės skardos? Nes aš turiu tokią nedidelę kvadratinę, tai galvoju ar man tilps viskas?
kazkur uzziurejau, kad minejai, jog 237.... tai ir matavau.. gal tiesiog pati beskaiciuodama kur suklydau...
Papildyta:
siandien uosviui svente darau - kepsiu vel kotletus su sufle kepurelemis
Papildyta:
siandien uosviui svente darau - kepsiu vel kotletus su sufle kepurelemis
Sonatina, klausimux Kiaulieną koriejietiškai kepti reikia uždarame ar atidarame (pvz skardoje) inde?
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 31, 12:30)
Letta, tik jeigu sojos padažas labai sūrus - nepadaugink druskos (o gal ir išvis nedėk), nes kartą pyliau naujo neragauto sojos padažo ir dar pasūdžiau, tai buvo net saldu nuo sūrumo
Ačiū apie tai pagalvojau, nes pas mane sūrokas sojos padažas, o naudojam mes mažai druskos maiste, tai galvojau druskos nedėt išvis
Sonatina, šiandien vakare kepsiu varškės apkepą. Rašei, kad kepei stikliniame inde, kodėl? Man varškės apkepai dažnai subliūkšta. Gal pagal tavo receptą pasiseks.