silver 27, labas rytas Jis tikrai yra pirmame puslapyje prie kitų patiekalų ir štai čia
Papildyta:
Shiduh, vakar kaip tik ieškojau pirkti (jau ir anksčiau ieškojau, tai žinau, kad būna tik Šilo ir Plius parduotuvėse...) Susiradau ir nebepirkau, nes 100 g kainuoja beveik 6 Lt... Tad už 5 Lt su centais nusipirkau 200 g paprastų nevalytų migdolų ir pati juos paverčiau plokštelėmis
Tiesą sakant, tai labai paprasta... Migdolus reikia užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų, ir palaikyti 2 - 3 min. Tada suberti į sietelį, kad nuvarvėtų vanduo, ir ataušinti. Nuo ataušusių milgolų pirštais trinant labai lengvai nusiima žievelė, tiesiog nušoka nuo jų O paskui aštriu peiliu supjausčiau plokštelėmis (aišku, tai užtruko... )
Papildyta:
Shiduh, vakar kaip tik ieškojau pirkti (jau ir anksčiau ieškojau, tai žinau, kad būna tik Šilo ir Plius parduotuvėse...) Susiradau ir nebepirkau, nes 100 g kainuoja beveik 6 Lt... Tad už 5 Lt su centais nusipirkau 200 g paprastų nevalytų migdolų ir pati juos paverčiau plokštelėmis
Tiesą sakant, tai labai paprasta... Migdolus reikia užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų, ir palaikyti 2 - 3 min. Tada suberti į sietelį, kad nuvarvėtų vanduo, ir ataušinti. Nuo ataušusių milgolų pirštais trinant labai lengvai nusiima žievelė, tiesiog nušoka nuo jų O paskui aštriu peiliu supjausčiau plokštelėmis (aišku, tai užtruko... )
Sveikos,
aš tai vakar dariau karštą vinegretą, skonis tikrai geras, bet man kažkaip trūko skysčio, kol ten viskas kepė, maišelyje burbuliavo, tai rodės pakankamai to skysčio yra, bet pabaigoj visas išgaravo bet mėsytė buvo minkštutėlė, daržovės irgi
aš tai vakar dariau karštą vinegretą, skonis tikrai geras, bet man kažkaip trūko skysčio, kol ten viskas kepė, maišelyje burbuliavo, tai rodės pakankamai to skysčio yra, bet pabaigoj visas išgaravo bet mėsytė buvo minkštutėlė, daržovės irgi
Vakar išbandžiau varškinį tinginį, įdėjau bananą ir persiką, mmm ... nu labai skanu Tik gal per daug suspaudžiau, nes viršuje biški košė gavosi
Sveikos kulinarės . Aš tik visai neseniai atradau šitą nuostabią temą . Matau, kad Sonatina yra nuostabus žmogus, nes turi šitiek laiko ir noro dalintis savo šedevrais.
Nu va, o aš vat esu baisi ne kulinarė , mane sunku nuvaryti į virtuvę. Bet va, vyras neseniai pripirko visokios technikos į virtuvę, tai nusprendžiau ir aš ką nors naujo gaminti. Ir kaip tik užmačiau Sonatinos receptus .
Nusprendžiau pagaminti "Vištos kumpelius jogurto padaže". Brangiai jis man išėjo, nes pirmiausiai reikėjo nusipirkti puodą atsparų karščiui .
Dariau ne iš kumpelių, o iš šlaunelių vištos ir naudojau ne jogurtinį padažą, o prancūzišką padažą tos pačios firmos. Dar pamiršau paminėti, kad kulšeles suprieskoniavau su vegeta . Ir viską kepiau 1:30 min.
Žinokit gavosi nerealiai skaniai, vyras mane baisiai išgyrė ir liepė kiekvieną dieną vis ką nors tokio naujo ir skanaus pagaminti. Man ir pačiai buvo baisiai skanu .
Jau kaip tik turiu nusipirkus visus ingredientus Bulvinei picai .
Ačiū Sonatinai .
O čia foto vakarykštės vakarienės:
Nu va, o aš vat esu baisi ne kulinarė , mane sunku nuvaryti į virtuvę. Bet va, vyras neseniai pripirko visokios technikos į virtuvę, tai nusprendžiau ir aš ką nors naujo gaminti. Ir kaip tik užmačiau Sonatinos receptus .
Nusprendžiau pagaminti "Vištos kumpelius jogurto padaže". Brangiai jis man išėjo, nes pirmiausiai reikėjo nusipirkti puodą atsparų karščiui .
Dariau ne iš kumpelių, o iš šlaunelių vištos ir naudojau ne jogurtinį padažą, o prancūzišką padažą tos pačios firmos. Dar pamiršau paminėti, kad kulšeles suprieskoniavau su vegeta . Ir viską kepiau 1:30 min.
Žinokit gavosi nerealiai skaniai, vyras mane baisiai išgyrė ir liepė kiekvieną dieną vis ką nors tokio naujo ir skanaus pagaminti. Man ir pačiai buvo baisiai skanu .
Jau kaip tik turiu nusipirkus visus ingredientus Bulvinei picai .
Ačiū Sonatinai .
O čia foto vakarykštės vakarienės:
QUOTE(babouziuke @ 2006 08 30, 11:15)
Brangiai jis man išėjo, nes pirmiausiai reikėjo nusipirkti puodą atsparų karščiui.
O as ta vistiena kepiau Pyrex (stiklinej) kvadratinej kepimo formoj, tik uzdengiau folija, o i pabaiga kepimo ta folija ismeciau ir apkepinau tuos kumpelius. Niam niam
Sonatina, nors niekada čia nerašiau dar, bet keletą tavo receptėlių jau išbandžiau ir visi , ypač tokiai kulinarei kaip aš Labiausiai patiko, kalkutienos faršo viniotinis
Gal gali ką patart. Vakar iš šaldiklio išsitraukiau gabalą kiaulienos "palendrico", bet kepsnių kažkaip nelabai noriu Gal kokią lengva idėja yra?
Gal gali ką patart. Vakar iš šaldiklio išsitraukiau gabalą kiaulienos "palendrico", bet kepsnių kažkaip nelabai noriu Gal kokią lengva idėja yra?
ech.. issikepiau as napoleona, na kremas asakiskai skanus, bet man su tesla ne kas gavos .. jau is pradziu, kai sudejau 3,5 puodelio miltu tesla vis dar buvo skystoka.. taigi galvojau, gal kazkaip netycia pieno padauginau.. dejau miltu tiek, kol tesla, kaip Sonatina patare, truputi liptu prie ranku. Paplociu isejo tik 10.. ir kazkokie ne tokie.. na zodziu, belieka dar karta bandyti..
Beta, kažkaip kol kas neturiu jokių idėjų Gal kokius suktinukus padaryk Plonai išmušk mėsos gabalus, pabarstyk mėgiamais prieskoniais, įvyniok ką nors skanaus, apkepk keptuvėje, kol gražiai apkeps, o tada patroškink kokias 20 min., įpylusi šiek tiek vandens
Arba gali pamėginti Kiaulieną korėjietiškai
luluxe, labai gaila, kad tortas nepavyko... Aš su juo irgi privargau... Bet jis to vertas... O puodelis tavo kokio tūrio? Gal blogai atmatavai?
jurginėli, lauksiu atsiliepimų
Arba gali pamėginti Kiaulieną korėjietiškai
luluxe, labai gaila, kad tortas nepavyko... Aš su juo irgi privargau... Bet jis to vertas... O puodelis tavo kokio tūrio? Gal blogai atmatavai?
jurginėli, lauksiu atsiliepimų