Sandriuks, na realiai tai ir yra paprasti kotletai, tik su užpilu... Aš gi jokių stebuklų ir nežadu...
Su barankom nieko bendra neturiu...
Jei jau prašnekot apie vyniotinį, tai dariau ir aš tik suplakiau 2 receptus į vieną Į kalakuto filė vyniojau sūrį ir slyvas. Nu kaip skanu buvo
QUOTE(lanaa @ 2006 08 09, 14:45)
aciu aciu lanaa uz issamu atsakyma as irgi manau kad perkepiau nes dar ilgokai laukiau kol bulves pabaigs virti, nes uzsizioplinus per velai sudejau O farsas tai is parduotuves.. suris paprastas cheddar.. nes as tolokai nuo Lt tai amzina problema su panasiu produktu paieska (ne i tema, bet.. sukeliau visa supermarketo personala ant koju vanilinio cukraus ieskodama, o pasirodo jie tokio neturi ir niekada neturejo )
aha del blynu... ir lopetu milijonas.. ir keptuve gera.. ir virykle elektrine.. cia as tik tokia nelaimele su tais blynais ne pirmas kartas va del dydzio tai tikrai mazesnius lengviau vartyt bet nutaikyk tu kiek ten teslos det kad mazas butu ir t.t. zodziu blynai man amziais nesigauna.. gal reikes kada dar sukaupt drasos ir vel bandyt..
o uz padazu receptus tai labai aciu ir lanaai ir sonatinai nu mazum visgi ismoksiu kada nelisdama i kompa valgyt daryt
QUOTE(Čalykušu @ 2006 08 09, 15:22)
Jei jau prašnekot apie vyniotinį, tai dariau ir aš tik suplakiau 2 receptus į vieną Į kalakuto filė vyniojau sūrį ir slyvas. Nu kaip skanu buvo
kaip suprantu, padarei vyniotini o tau suris is file neistekejo kazkada kepiau su eiliniu fermentiniu suriu vyniotini is kalakuto krutineles, tai man visas suris istekejo, nors galus atrodo ir uztaisiau tai padejau kryziu ,ant to vyniotinio
garbane, jei tu ne LT, tai pabandyk suri "alsbergas" (cia jei as teisingai isverciau). sitas neturetu labai lydytis, bent jau pagal mano viena kulinarine knyga
QUOTE(lanaa @ 2006 08 09, 15:35)
kaip suprantu, padarei vyniotini o tau suris is file neistekejo kazkada kepiau su eiliniu fermentiniu suriu vyniotini is kalakuto krutineles, tai man visas suris istekejo, nors galus atrodo ir uztaisiau tai padejau kryziu ,ant to vyniotinio
aš tą vyniotinį kaip balandėlį suvyniojau bei stipriai ir gausiai siūlu apsukau. Neištekėjo visas.Kažkiek bandė bėgtt, bet daug liko ir viduj
QUOTE(Čalykušu @ 2006 08 09, 15:44)
aš tą vyniotinį kaip balandėlį suvyniojau bei stipriai ir gausiai siūlu apsukau. Neištekėjo visas.Kažkiek bandė bėgtt, bet daug liko ir viduj
viskas aisku. o as siulo neturejau, tai tik su pagaliukais susmaiksciau, uzlankscius galus. o kepant, kai mesa pradejo trauktis ir ziotis, man tas suris ir isbego
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 09, 15:59)
O taip, ir aš kai dariau vyniotinį su slyvom, taip apraizgiau siūlu, kad paskui vos pavyko viską atnarplioti Na bet įdaras liko vietoje
o kur kaune buna pirkt to maistinio sniuro
Ačiū Sonatina už patarimą Buvau nepastebėjusi Kekso su kiaušininiu likerio recepto Bet perskaičiusi iškilo mažytis klausimukas Ar iš tiesų visas gaminimas to kekso truks 4 val
Sveikutes
Kepiau mielines spurgas su idaru ir bandeles su cinamonu Kagi, labai skaniai gavosi, greit buvo sunaikintos.Bandeles su cinamonu gavosi tokios.... na, kaip tikros Spurgas viriau kaip pyragelius, nes mano sugalvotas reikalas nesigavo(isspaust stikline apskritima, o su mazesne taurele vidu, ir idejus dzemo suklijuot 2 tokius, cia turejo gautis atseit geriau ) Dar kaip ziopliuke kokia suverciau visa reikalinga kieki miltu iskart, tesla gavosi kietoka ) Bet galiausiai iskeptos spurgos-pyrageliai buvo laaabai laaabai niam niam Ka tik sudorojau paskutines 3
Kepiau mielines spurgas su idaru ir bandeles su cinamonu Kagi, labai skaniai gavosi, greit buvo sunaikintos.Bandeles su cinamonu gavosi tokios.... na, kaip tikros Spurgas viriau kaip pyragelius, nes mano sugalvotas reikalas nesigavo(isspaust stikline apskritima, o su mazesne taurele vidu, ir idejus dzemo suklijuot 2 tokius, cia turejo gautis atseit geriau ) Dar kaip ziopliuke kokia suverciau visa reikalinga kieki miltu iskart, tesla gavosi kietoka ) Bet galiausiai iskeptos spurgos-pyrageliai buvo laaabai laaabai niam niam Ka tik sudorojau paskutines 3