aš irgi prisidedu prie Sonatinos receptų bandytojų. Super, ką bandžiau viskas super. Ačiū. Kasdiena vis naujiena.
QUOTE(Čalykušu @ 2006 08 29, 15:18)
tuo ir žavus šis psl. kad tik Sonatinos receptai
Nelabai supratau . Aš juk nesisiūlau gaminti ir dėti čia nuotraukas. Aš tik pasiūlliau Sonatinai receptą (kurį beje, būčiau rašiusi jai į až, kad neteršt čia temos). Bet jei jau liepei , tai klausau
Na ir as pasigirsiu..
Penktadieni gaminau "Bulvine pica su tunu". Skanumelis! Tas bulvinis pagirndas tikrai originalaus skonio, bet mums laaabai patiko!!!
Desertui Medaus-riesutu kvadrateliai. Maniau kad bus skanu, bet kad sitaip.. Kepsiu ir kepsiu!!!!
Tik va prikamavo mane jie
Visu pirma tai tesla gavosi labai trapi. Iskocioju, o atkelt paskui jos negaliu, nes sutrupa i daugybe smulkiu gabaliuku.. galiausiai praradau kantrybe ir sudeliojau tuos gabaliukus i skarda, tik pirstais apspaudziau kad gautusi vientisa mase. Antra, nebuvo parasyta ar/kuo tepti skarda. As tepiau sviestu, bet paskui vargom abu su MB, kol nulipdem viska nuo skardos nes gerokai prikepe (nors ir nesudege). Trecia tai man rodos uzdejus ta idara ant virsaus (niam niam idariukas, norisi iskart visa suvalgyt ) nereikia taip ilgai kepti, nes tesla jau buna iskepus o ir tam idarui vargu ar daug kepimo reikia.. kita syki kepsiu zymiai trumpiau, man truputuka perkepe.. galiausiai, (turbut del to perkepimo) man niekaip neisejo i grazius kvardaciukus supjaustyti tai visokiai budais sulauziau kaip pavyko
Bet zinokit.. buvo verta!!!! PASAKISKAI SKANU!!!
Papildyta:
Ir dar pasigirsiu Kadangi visko nesuvalgem, liko dar geras gabalas picos ir galybe sausainuku, susikrovem viska i dezutes ir iskeliavom savaitgali i kalnus O stai tiksliai ta vieta kur tuos likucius skania suvalgem.. iki virsunes dar gabalas kelio
Aciu tau Sonatina labai labai labai!
Penktadieni gaminau "Bulvine pica su tunu". Skanumelis! Tas bulvinis pagirndas tikrai originalaus skonio, bet mums laaabai patiko!!!
Desertui Medaus-riesutu kvadrateliai. Maniau kad bus skanu, bet kad sitaip.. Kepsiu ir kepsiu!!!!
Tik va prikamavo mane jie
Visu pirma tai tesla gavosi labai trapi. Iskocioju, o atkelt paskui jos negaliu, nes sutrupa i daugybe smulkiu gabaliuku.. galiausiai praradau kantrybe ir sudeliojau tuos gabaliukus i skarda, tik pirstais apspaudziau kad gautusi vientisa mase. Antra, nebuvo parasyta ar/kuo tepti skarda. As tepiau sviestu, bet paskui vargom abu su MB, kol nulipdem viska nuo skardos nes gerokai prikepe (nors ir nesudege). Trecia tai man rodos uzdejus ta idara ant virsaus (niam niam idariukas, norisi iskart visa suvalgyt ) nereikia taip ilgai kepti, nes tesla jau buna iskepus o ir tam idarui vargu ar daug kepimo reikia.. kita syki kepsiu zymiai trumpiau, man truputuka perkepe.. galiausiai, (turbut del to perkepimo) man niekaip neisejo i grazius kvardaciukus supjaustyti tai visokiai budais sulauziau kaip pavyko
Bet zinokit.. buvo verta!!!! PASAKISKAI SKANU!!!
Papildyta:
Ir dar pasigirsiu Kadangi visko nesuvalgem, liko dar geras gabalas picos ir galybe sausainuku, susikrovem viska i dezutes ir iskeliavom savaitgali i kalnus O stai tiksliai ta vieta kur tuos likucius skania suvalgem.. iki virsunes dar gabalas kelio
Aciu tau Sonatina labai labai labai!
Nome, atsiųsk receptą į až
garbane Pica kaip skaniai atrodo Fantastiškai O kvadratėliai irgi šaunūs, labai smagu, kad viskas patiko
Šiaip trapią tešlą aš dažniausiai kočioju tarp dviejų plėvelės lakštų, tada viršutinį nuimu ir su apatiniu lengva perkelti į formą - apvertus įkloti ir nuimti plėvelę O skarda tokio dydžio kaip recepte? Man regis tavo riešutų sluoksnis plonesnis, nei originaliame recepte, tad dėl to galėjo greičiau iškepti... Bet labai smagu, kad patiko Reikės ir man padaryti
Kuriam pasaulio krašte po tokius kalnus karstotės?
naaringiux, picos receptas yra pirmame puslapyje prie kitų patiekalų
garbane Pica kaip skaniai atrodo Fantastiškai O kvadratėliai irgi šaunūs, labai smagu, kad viskas patiko
Šiaip trapią tešlą aš dažniausiai kočioju tarp dviejų plėvelės lakštų, tada viršutinį nuimu ir su apatiniu lengva perkelti į formą - apvertus įkloti ir nuimti plėvelę O skarda tokio dydžio kaip recepte? Man regis tavo riešutų sluoksnis plonesnis, nei originaliame recepte, tad dėl to galėjo greičiau iškepti... Bet labai smagu, kad patiko Reikės ir man padaryti
Kuriam pasaulio krašte po tokius kalnus karstotės?
naaringiux, picos receptas yra pirmame puslapyje prie kitų patiekalų
QUOTE(Nome @ 2006 08 29, 15:24)
Bet jei jau liepei , tai klausau
Aš bijau supykdyt Sonatiną, sakys kad jau tokios gudrios, turit receptų tai ir nebeieškosiu daugiau Ką tada reiks daryt
Nu neiškęsiu neįkišus trigrašio dar kartą.Vakar rašiau,kad kepiau makaronų lizdelius.Skonis- ,tiesiog nerealus.Makaronai tame padaže,tiesiog fantastika.Pagalvojau,kad šį padažiuką galiu panaudoti ir kitiems patiekaliukams:pvz įdarytiems faršu makaronams.Dar kartą dėkui Sonatinai
Sonatina, as noreciau paklausti , taip skaniai atrodo tos bandeles su cinamonu ir noriu ju pasigaminti, bet iskilo man klausimas, ar nieko tokio jei as to malto kardamono nedesiu, nes as jo neturiu , o gal galima kuo kitu pakeisti ar jis cia labai butinas i tas bandeles deti? Ir jeigu vietoj 25g svieziu mieliu ideciau apie 7g sausu mieliu ar nieko tokio, ar nesusigadintu bandeles? Labai aciu is karto uz atsakyma
Šiandien kepiau balandėlių apkepą, labai skanu.
QUOTE(garbane @ 2006 08 29, 15:50)
nebuvo parasyta ar/kuo tepti skarda. As tepiau sviestu, bet paskui vargom abu su MB, kol nulipdem viska nuo skardos nes gerokai prikepe (nors ir nesudege).
Aš visada į skardą tiesiu sviestinį popierių ir niekada niekas neprikepa Ir tepti skardos niekuo nebereikia
Tiesiau net kepdama vištieną jogurto padaže, nes mano indas mažas ir įpusėjus kepimui ima bėgti