vistiena jogurtiniam padaze jau orkaitej vakare parasysiu kaip gavos
jau prikirtom vistienos, tikrai skanu, tik sekanti karta kai darysiu nedesiu surio, kad butu ne taip riebu ir bus
aciu sonatina uz puikius receptus
QUOTE(naaringiux @ 2006 08 27, 14:01)
vistiena jogurtiniam padaze jau orkaitej vakare parasysiu kaip gavos
aš kadangi užsiėmiau improvizacijom tai man nepavyko:
sukisau i kepimo maisa nes tokio didelio indo kepimui neturejau kad uzdengiamas būtų... nu ir praplyso ir buvo beveik ok-neprisigere vistiena padazo skonio tai... bet- kita kart bus geriau:)
Na ir aš pasigirsiu ir dar padėkosiu Sonatinai už receptus Dariau marinuotą žuvį, na man gavosi žiauriai skanu Tikrai net netikėjau, kad taip skanu bus. Ačiū Sonatina už receptėlį. Taip pat kepiau pyragą su jogurtu, tik dėjau juoduosius serbentus ir jie man nevisi iškilo, bet irgi gavosi labai skanus (šaltas man skaniau), jau kepiau ne pirmą kartą. O čia mano įrodymai
[attachmentid=68823]
[attachmentid=68824]
[attachmentid=68823]
[attachmentid=68824]
KVN, smagu, kad vištiena patinka
Sandriuks, malonu, kad taip patinka "balandėlių" troškinys O apie kokį trupininį kalbi?
Shiduh, pamėgink kada į keksą alkoholio Visai kitas aromatas ir skonis O kad įdaro mažiau tilpo, tai gal makaronai mažesni arba šaukštas didesnis
dute1, ką gero pirkai? Smagu, kad vyras tau atleido
LIAN, gal nepradūrei maišo, kad jis suplyšo? Ar per mažai palikai vietos orui?
egliuke, ačiū už fantastiškus įrodymus Žuvis atrodo tiesiog Ir pyragas vilioja...
naaringiux, sūris man šiame patiekale pats skaniausias ingredientas... Na bet čia skonio reikalas Svarbu, kad iš principo patiko
Sandriuks, malonu, kad taip patinka "balandėlių" troškinys O apie kokį trupininį kalbi?
Shiduh, pamėgink kada į keksą alkoholio Visai kitas aromatas ir skonis O kad įdaro mažiau tilpo, tai gal makaronai mažesni arba šaukštas didesnis
dute1, ką gero pirkai? Smagu, kad vyras tau atleido
LIAN, gal nepradūrei maišo, kad jis suplyšo? Ar per mažai palikai vietos orui?
egliuke, ačiū už fantastiškus įrodymus Žuvis atrodo tiesiog Ir pyragas vilioja...
naaringiux, sūris man šiame patiekale pats skaniausias ingredientas... Na bet čia skonio reikalas Svarbu, kad iš principo patiko
Vakarienei valgėme paprasčiausią varškės apkepą...
Varškės apkepas
½ kg varškės
6 v. š. manų kruopų
4 v. š. cukraus
3 kiaušiniai
½ st. grietinės
razinų pagal skonį
½ a. š. kepimo miltelių
Viską išmaišyti gaunasi gana skysta tešla. Supilti į pateptą sviestu formą. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 30 40 min. Šiek tiek ataušinti formoje ir išimti
Varškės apkepas
½ kg varškės
6 v. š. manų kruopų
4 v. š. cukraus
3 kiaušiniai
½ st. grietinės
razinų pagal skonį
½ a. š. kepimo miltelių
Viską išmaišyti gaunasi gana skysta tešla. Supilti į pateptą sviestu formą. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 30 40 min. Šiek tiek ataušinti formoje ir išimti
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 27, 22:05)
Varškės apkepas
UOJ KOKS APETITNAS ... o,sakyk, baltymu neplaki atskirai nuo trynio? nes, kaip raso kituose receptuose, reikia isplaktus iki putu baltymus imaisyti galiausiai i mase ir tada kepti.. kas mane labiausiai ir nervina...
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 27, 18:41)
Sandriuks, malonu, kad taip patinka "balandėlių" troškinys O apie kokį trupininį kalbi?
Tavo skanusis "Trupininis" su uogiene ir užtarkuota tešta ant viršaus.Paprasta ir skanu!Tik kartais darau su varške ,kitą kart su uogiene,o paskutinį kart kepiau puse varškinio,kita pusė uogienės Skanu,paprasta ir greita..... nelieka greit....
brashke77, man būtent ir patiko šis receptas tuo, kad viską suverti į dubenį, išmaišai - ir viskas Atskirai baltymų nereikia plakti. Aš viską, išskyrus razinas, išmaišiau mikseriu ir galiausiai įmaišiau razinas, šiek tiek sumaišytas su šaukštu miltų ar krakmolo, kad jos tolygiai pasiskirstytų tešloje
Sandriuks, supratau Reikės ir man kada su varške pamėginti
Sandriuks, supratau Reikės ir man kada su varške pamėginti
o aš dariau vakar jautienos stroganovą, labai patiko, vyras sake, kad labai skanus padažas, na o man truputį buvo per sūru, nes aš dar įbėriau truputį druskos, kitą kartą nedėsiu jau.... dariau su jautienos faršu
O aš jau išbandžiau kotletukus su suflė kepurėlėmis, nu super Galėčiau kasdien valgyt ir valgyt, gavosi tokie minkštučiai, tiesiog tirpsta burnoje