Vakar kepiau kukuruzus su cesnaku. Iskepe tik nors dejau sudyta sviesta man kazkaip norejosi daugiau druskos ir siaip prieskoniu.. (tai kita kart zadu prikrauti dar ir pipiro.. ) bet MB kirto issijuoses, sake nieko netruksta ir labai skanu!
nengamo, tai gal majonezas labai švelnus... Kitą kartą prikrauk prieskonių visokių į padažą
Kira, tiesą sakant, aš šį stroganovą dariau iš kalakutienos Bet vis tiek skanu Kokių vaisių ar uogų dėsi į tinginį?
dute1, smagu, kad patiko O kažkuri sakė, kad tinginys su mėlynėmis panašus į statybinį mišinį
lanaa Ir aš mėgstu, kai sudedi viską į orkaitę ir nebereikia prie viryklės stovėti
garbane O su kuo tuos kukurūzus valgėte?
Kira, tiesą sakant, aš šį stroganovą dariau iš kalakutienos Bet vis tiek skanu Kokių vaisių ar uogų dėsi į tinginį?
dute1, smagu, kad patiko O kažkuri sakė, kad tinginys su mėlynėmis panašus į statybinį mišinį
lanaa Ir aš mėgstu, kai sudedi viską į orkaitę ir nebereikia prie viryklės stovėti
garbane O su kuo tuos kukurūzus valgėte?
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 23, 14:28)
garbane O su kuo tuos kukurūzus valgėte?
Na teoriskai tai prie vistos. O praktiskai tai suvalgem vista, o tada kukuruzus
išbandžiau pomidorus, įdarytus avokadu , laaabai švelnus ir GERAS skonis , mb neatspėjo nė vieno ingrediento, jam kiaušiniai vaidenosi, sviestas , kai paragavęs risotto iškart pasakė, kad risotto
na, ir bananinius blynus darkart
na, ir bananinius blynus darkart
Sveika Sonatina.. esu ir as tavuju receptu gerbeja Siandien isbandziau kiauliena korejietiskai, tik dejau jautiena ir, matyt, sojos padauginau, bet galop rezultatas nenuvyle. Taip pat esu dariusi varskes spurgas, aiskus tokios tobulos kaip tavo nesigavo, bet gi tam ir yra praktika! Dariau puriuskotletus - super, kotletus su sufle kepurelemis (vyras nenorejo net paragaut, o uosvis isgyre iki debesu, sake skanesniu nera valges), kebabus is kiaulienos.. kurie man nukrito nuo pagaliuku (dariau is jautienos), gal per daug aliejaus pripyliau..nes norejau, kad butu lyg kiaulienos, su riebaliuku. Is ties kiniski paploteliai skanaujas kaip ceburekai, tik man rodosskaniausi karsti, tik iskepe..Bulvine pica buv lyg tikra pica.. dariau velgi su jautiena viskas tiesiog nepaprasta!Pradejau jaustis kulinare
Bet va turiu klausimeli, noreciau kitai savaitei issikept napoleona, atrodo kaip ir viskas aisku, tik va, nejau reik ta maza indeli kondensuoto pieno virinti 1,5 - 2 valandas! Gal ji ant vandens verdancio kaitinti.. bet nejau tiek ilgai?
Bet va turiu klausimeli, noreciau kitai savaitei issikept napoleona, atrodo kaip ir viskas aisku, tik va, nejau reik ta maza indeli kondensuoto pieno virinti 1,5 - 2 valandas! Gal ji ant vandens verdancio kaitinti.. bet nejau tiek ilgai?
garbane, tada aišku
yuki, labai smagu
luluxe, ačiū, kad tiek daug patiekalų jau išbandei O dėl kondensuoto pieno, tai tikrai jį reikia virti 1,5 - 2 val. (kuo ilgiau verda, tuo jis tirštesnis ir karameliškesnis). Šiaip darydama Trupiniuotį verdu mažiausiai 1 val., o šiame recepte reikia, kad būtų pavirtas dar ilgiau
Tik kai darysi Napoleoną, nepadaugink miltų į tešlą (geriau, kad tešla būtų vos lipni ir miltų berk ant stalo kočiodama...), lakštus iškočiok labai labai plonai ir kepk juos tik tol, kol pagels kraščiukai, tada jie bus minkšti (man pirmą kartą gavosi kietoki, bet vis tiek tortas buvo labai skanus)
yuki, labai smagu
luluxe, ačiū, kad tiek daug patiekalų jau išbandei O dėl kondensuoto pieno, tai tikrai jį reikia virti 1,5 - 2 val. (kuo ilgiau verda, tuo jis tirštesnis ir karameliškesnis). Šiaip darydama Trupiniuotį verdu mažiausiai 1 val., o šiame recepte reikia, kad būtų pavirtas dar ilgiau
Tik kai darysi Napoleoną, nepadaugink miltų į tešlą (geriau, kad tešla būtų vos lipni ir miltų berk ant stalo kočiodama...), lakštus iškočiok labai labai plonai ir kepk juos tik tol, kol pagels kraščiukai, tada jie bus minkšti (man pirmą kartą gavosi kietoki, bet vis tiek tortas buvo labai skanus)
Sugalvojau pabandyti koki greitą užkandį ir išsirinkau pomidorus su pikantiška mišraine Bet va, susiradau, kur jie aprašyti, o ten nenrodyta proporcijų, tik ką kaip daryti Tai labai noriu sužinoti, ar tai reiškia, kad kiaušinių, krabų lazdelių, sūrio reikia imti po lygiai? O tarkuoti reiktų pačia smulkiausia tarka?
Sonatina atsakys jei gali skubiai , o i tesla, bandeliu su cinamonu nereikia nei vieno kiausinio ????
Sonatina, į varškinį tinginį pridėjau bananų ir šviežių persikų. Dabar jis šąla šaldytuve, tai kažkada eisiu ragauti. Ta košė tai laaabai skani buvo, vyras maišė, tai teko ginti iš virtuvės, kol visko nesuvalgė.
Papildyta:
Aš galiu atsakyti, nes tas bandeles kepiau gal tris kartus. Tai kiaušinio reikia tik patepimui. Į tešlą nereikia
Papildyta:
QUOTE(jurattele @ 2006 08 23, 17:25)
Sonatina atsakys jei gali skubiai , o i tesla, bandeliu su cinamonu nereikia nei vieno kiausinio ????
Aš galiu atsakyti, nes tas bandeles kepiau gal tris kartus. Tai kiaušinio reikia tik patepimui. Į tešlą nereikia