Sonatina, 02 Rug 2006 - 19:25, parašė:
Sonatina, 02 Rug 2006 - 19:25, parašė: ![]()
„Balandėlių“ apkepas
1. Dideliame dubenyje sumaišyti kopūstus, svogūnus, ryžius,
2. Sudėti į uždengiamą kepimo indą ir kepti uždengtą iki 175° C įkaitintoje orkaitėje 1 val. Po valandos išmaišyti, vėl uždengti ir dar kepti 30 min.
3. P. S. puodelis - 236 ml.
4. Kartais dar įdedu tarkuotos morkos..
1. Dideliame dubenyje sumaišyti kopūstus, svogūnus, ryžius,
2. Sudėti į uždengiamą kepimo indą ir kepti uždengtą iki 175° C įkaitintoje orkaitėje 1 val. Po valandos išmaišyti, vėl uždengti ir dar kepti 30 min.
3. P. S. puodelis - 236 ml.
4. Kartais dar įdedu tarkuotos morkos..
Šiandien darysiu Balandėlių apkepą.Man čia kažkas panašaus atrodytų į "Tinginio" arba "Peštus" balanadėlius.Iškilo klausimėlių:
1. Sumaišomi kopūstai,svogūnai žali,o ryžiai nevirti,ar taip?
2.Kaip atrodo uždengiams kepimo indas?Ar tas indas turi būti špižinis ar stiklinis?
3.Kas čia per puodelis?236 ml - čia buljono kiekis?
4.Tarkuota morka irgi žalia,ar taip?
Persiprašau,kad užduodu gal ir kvailokus klausimus

