QUOTE(Sonatina @ 2006 08 21, 15:19)
O aš kaip tik noriu matyti jūsų pagamintų patiekalų nuotraukas Taip kad prašom gaminti ir fotografuoti, o paskui ir parodyti
Na va mano keptos sagutes
ir dar kepiau balandeliu apkepa, bet ir skonis nerealus ir gavosi
Sandriuks, bandelės atrodo Smagu, kad patiko
sandralita, rudnosiukai tikrai ne mano patiekalas Bet atrodo labai skaniai
yuki, smagu, kad patiko Ryškiai per daug domitės zoologija Manęs paklaustų, kaip atrodo musių lervos, tai tikrai nieko negalėčiau atsakyti
Gabimik, smagu, kad patinka gaminti
sakalina, tai labai šaunu Aš dabar praktiškai visur, kur reikia maltos mėsos, naudoju kalakutienos faršą
baltic*girl, lauksiu atsiliepimų
Jurgand, sagutės atrodo puikiai Smagu, kad ir apkepas patiko
sandralita, rudnosiukai tikrai ne mano patiekalas Bet atrodo labai skaniai
yuki, smagu, kad patiko Ryškiai per daug domitės zoologija Manęs paklaustų, kaip atrodo musių lervos, tai tikrai nieko negalėčiau atsakyti
Gabimik, smagu, kad patinka gaminti
sakalina, tai labai šaunu Aš dabar praktiškai visur, kur reikia maltos mėsos, naudoju kalakutienos faršą
baltic*girl, lauksiu atsiliepimų
Jurgand, sagutės atrodo puikiai Smagu, kad ir apkepas patiko
Šiandien ruošiuosi daryti žuvies filė prancūziškai, nors šiaip žuvies patiekalų mes praktiškai negaminam. Todėl nelabai ką išmanau, kokią žuvį būtų geriausia nusipirkti ir ar šaldytą, gal kas patartumėt ? Padarysiu šeimai siurprizą
Jau esam valgę sagutes - labai patiko, ypač dukrytei
Jau esam valgę sagutes - labai patiko, ypač dukrytei
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 22, 09:32)
Sauma, aš dažniausiai perku šaldytą jūrų lydekos filė.
Gerai, tada aš irgi pirksiu būtent šitą. Ačiū Sonatina Rytoj parašysiu kaip sekėsi
Sauma,aš bandžiau su sviestažuve kepti prancūzišką žuvį.Ir žuvį išbandėme ir patiekalą.
O vakar kepiau ragelius.Nu itrpsta burnoje,ypač kol šilti.Atsibodo jau saldumynai.Tinka man atrodo ir prie sultinių ir prie sriubos. Ir šalti nieko,ryte bandžiau.Tik truputi sūris ištekėjo.O mano vyrams norėtųsi aštresnių prieskonių.Dėjau sezamo sėklų.O šiandien bandysiu su kmynais ir raudonos paprikos milteliais.Ir šaldytuve nereikėjo visai laikyti 30 minučių.Viskas labai gerai išsikočiojo tuperware patiesalo.Niekas labai nelipo.
QUOTE(jole @ 2006 08 21, 20:39)
Sonatina noriu paklausti - jeigu gamindama VIŠTIENĄ SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE įdėčiau cukinijos - kažin ar ji nesukiužtų labai?
O gal kuri gaminote su cukinija?
O gal kuri gaminote su cukinija?
jole, aš vietoj bulvių dėjau cukiniją mažais kubeliais pjaustyta, labai įdomiai, bet po 1,5 val kepimo ji vis dar buvo apykietė, ir morkos taip pat nors mėsa jau buvo gera
As vel kepu "Balandeliu apkepa" nes taip mano vyras jo ir neparagavo, nes pati viska suvalgiau Bet biski as kitaip kepu as jau idedu virtus ryzius ir labai smulkiai supjaustau kopusta tai uztenka kepti 40min.
QUOTE(sandralita @ 2006 08 22, 00:27)
siandien isbandziau sonatinos rudnosiukus[lyg ir taip vadinasi.. ]rezultatas labai skanus,o kadangi as tingine tai idara dariau is saldytu darzoviu troskinuko..
Jei neapsirinku rudnosiai yra Bonzos