krika, nebesuk sau galvos Gi sakei, kad nepatinka trintų bananų kvapas ir daugiau šių blynų nebemėginsi
lanaa, tešla gaunasi labiau tešlinė ir labai minkšta bei trapi, kai iškepa
Zvaigzdziuke, Šepardo pyragas yra prie patiekalų su faršu ir štai čia
yuki, tikrai pilti nevirtus ryžius O kodėl jūs visos abejojate? Gi virti juos reikia ne taip jau ir trumpai...
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2006 08 21, 20:47)
matyt ant akių krito ...nu niekaip nerandu
Šepardo čia yra
nespėjau
Šįvakar valgėme sriubą
Azijietiška vištienos sriuba su grybais
4 porcijoms
400 g vištų krūtinėlių
1 svogūno galva
250 g šviežių ar šaldytų žirnelių
250 g pomidorų čeri
200 g grybų
2 v. š. aliejaus
1 l daržovių sultinio
2 a. š. sojos padažo
1 - 2 a. š. kario
druskos, pipirų
Krūtinėles supjaustyti juostelėmis, svogūną susmulkinti, grybus supjaustyti riekelėmis, čeri pomidorus perpjauti pusiau.
Mėsą apkepti įkaitintame aliejuje, kol nebebus rausva. Išimti. Tame pat aliejuje apkepti svogūnus ir grybus, supilti sultinį, užvirti, sudėti apkeptą mėsą, sojos padažą, karį, pipirus ir druską. Pavirti ant nedidelės ugnies uždengus 5 8 min. Suberti pomidorus ir žirnelius, dar pavirti 4 5 min.
P. S. sriuba dėl kario šiek tiek aštri, bet labai skani Tik kitą kartą turbūt nedėčiau pomidorų, nes šiek tiek rūgštoki
Azijietiška vištienos sriuba su grybais
4 porcijoms
400 g vištų krūtinėlių
1 svogūno galva
250 g šviežių ar šaldytų žirnelių
250 g pomidorų čeri
200 g grybų
2 v. š. aliejaus
1 l daržovių sultinio
2 a. š. sojos padažo
1 - 2 a. š. kario
druskos, pipirų
Krūtinėles supjaustyti juostelėmis, svogūną susmulkinti, grybus supjaustyti riekelėmis, čeri pomidorus perpjauti pusiau.
Mėsą apkepti įkaitintame aliejuje, kol nebebus rausva. Išimti. Tame pat aliejuje apkepti svogūnus ir grybus, supilti sultinį, užvirti, sudėti apkeptą mėsą, sojos padažą, karį, pipirus ir druską. Pavirti ant nedidelės ugnies uždengus 5 8 min. Suberti pomidorus ir žirnelius, dar pavirti 4 5 min.
P. S. sriuba dėl kario šiek tiek aštri, bet labai skani Tik kitą kartą turbūt nedėčiau pomidorų, nes šiek tiek rūgštoki
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 21, 20:52)
yuki, tikrai pilti nevirtus ryžius O kodėl jūs visos abejojate? Gi virti juos reikia ne taip jau ir trumpai...
mes gi blondinės
o jei rimtai, keista atrodo tai, kad sausi ryžiai pilami ant sviesto, o ne į vandenį kaip įprasta , siūlau recepte įrašyti tą žodelį 'sausus', tada nieks nebeklaus... gal
ačiū, ir garbanei
Sonatina noriu paklausti - jeigu gamindama VIŠTIENĄ SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE įdėčiau cukinijos - kažin ar ji nesukiužtų labai?
O gal kuri gaminote su cukinija?
O gal kuri gaminote su cukinija?
Niu bandžiau patiesalą silikoninį.Stebuklas,nepamainomas dalykėlis!!!!
O čia mano bandelės su pudingu tik vietoj pudingo dėjau varškę Labai patiko tavo, Sonatina patarimas ,kad karštas bandeles aptepti persikų džemu.Labai skaniai gaunasi
P.S.Aš dėsiu savo nuotraukas čia
O čia mano bandelės su pudingu tik vietoj pudingo dėjau varškę Labai patiko tavo, Sonatina patarimas ,kad karštas bandeles aptepti persikų džemu.Labai skaniai gaunasi
P.S.Aš dėsiu savo nuotraukas čia
suvalgėm ką tik tą risotto , nesitikėjau, kad bus taip skanu , o gaminau vien todėl, kad pavadinimą gana dažnai girdžiu, bet jo gamyba atrodė kaip kosmosas
dar čia kažkas skundėsi, kad porcijos per didelės, tai mums su mb vos ne mažos
o dabar pasakysiu, kas gamybos metu nutiko, tik kas šiuo metu valgot neskaitykit ryžius subėrus į sviestą įėjo mb ir sako: o, į musių lervas panašu , pažiūrėjau, nu tikrai
dar čia kažkas skundėsi, kad porcijos per didelės, tai mums su mb vos ne mažos
o dabar pasakysiu, kas gamybos metu nutiko, tik kas šiuo metu valgot neskaitykit ryžius subėrus į sviestą įėjo mb ir sako: o, į musių lervas panašu , pažiūrėjau, nu tikrai
Ir mes megstame ekperimentuoti.
Darome, ragaujame ivairius naujus patiekalus.
Pasidalinsime patirtimi.
Darome, ragaujame ivairius naujus patiekalus.
Pasidalinsime patirtimi.
na tikrai labai patiko kotletai su sufle kepurelemis , net negalvojau, kad kalakutienos farsas toks skanus bus , reiks dazniau is jo ka nors gaminti, nes jis pas mus cia irgi nebrangus, man tiek daug mases gavosi, kad as dar ir paprastu kotletu iskepiau is sio farso, bus vyrui pietum. P.S ideciau ir as nuotraukyciu parodyt kaip man pavyko, bet nemoku kaip prisegti , na gal kada veliau ismoksiu