Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 2

Wild Flower, neįsivaizduoji, kaip skaniai perskaičiau tavo žinutę smile.gif thumbup.gif Labai ačiū 4u.gif
Tikiuosi ir paplotėliai rytoj pavyks ir patiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 21, 13:52)
Wild Flower, neįsivaizduoji, kaip skaniai perskaičiau tavo žinutę smile.gif  thumbup.gif  Labai ačiū 4u.gif
Tikiuosi ir paplotėliai rytoj pavyks ir patiks rolleyes.gif

Nu tikra šaunuolė Wild Flover ar gi ne, Sonatina?Norėjau pasiklaust tavęs.O tu nieko prieš,kad mes savo šedevrus paveiksluojam ir dedam į tavo puslapį?Na taip smagu pasigirt blush2.gif blush2.gif Parodyt ką galim ir mokam ax.gif ax.gif
Kas mus daugiau pagirs, jei ne mes pačios viena kitą wub.gif Na vyras visad ačiū pasako ir labai džiaugiasi.Jau net priprato,vis klausia;-O kas šiandien iš Sonatinos skanumynų????Prie gero greit pripranta doh.gif
Atsakyti
O aš kaip tik noriu matyti jūsų pagamintų patiekalų nuotraukas smile.gif Taip kad prašom gaminti ir fotografuoti, o paskui ir parodyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 21, 17:19)
O aš kaip tik noriu matyti jūsų pagamintų patiekalų nuotraukas smile.gif  Taip kad prašom gaminti ir fotografuoti, o paskui ir parodyti tongue.gif

Ok, kaip pasakysi bigsmile.gif

Vakar pietums dariau toki mini saslyka is desreliu, pirma karta taip namu salygom biggrin.gif bet gavosi labai skanu ir idomu, vyrui patiko, bet tikejausi dar geresnes reakcijos, tas pats su mano darytais tinginiais verysad.gif skanu ir tiek, bet is kitos puses gerai, kad nors valgo biggrin.gif

PS. nuotraukytes jau idejau i temas "receptai su nuotraukomis", "tinginys"
Atsakyti
nu as po savaitgalio vel kibau i darbus lotuliukas.gif lotuliukas.gif pyragus gaminti, siandien jau dariau varskes pyraga su persikais thumbup.gif nu tikrai labai skanus, net mano mazasis isrankuolis valge bigsmile.gif , tikiuosi vyrui irgi patiks nes jis varskes megejas didelis biggrin.gif , vakarienei darysiu kotletus su sufle kepurelemis, pirma karta naudosiu kalakutienos farsa nezinau kaip cia man iseis, gal nebus visai sausi g.gif , sonatina nezinau ar cia teisybe, bet esu girdejus, tiksliau knygoj skauciau, kad i kalakutienos farsa reikia deti sviesto truputi, kad nebutu toks sausas, ar cia tiesa ar? Nes as nesu nieko dar darius is sio farso blush2.gif , tik zinau kad kalakutiena yra kaip ir sausoka mesyte ax.gif
Atsakyti
aš tuoj į neviltį pusliu verysad.gif kodėl man neišėjo tie bananiniai blynai? lyg ir susitaikiau su ta mintim, o še po nosim vėl daiktinis įrodymas, kad vis tik jie gaunasi doh.gif
Atsakyti
Lalaa, nuotraukas jau apžiūrėjau smile.gif Skanu rolleyes.gif

sakalina, smagu, kad pyragas patiko smile.gif O kalakutienos faršas tikrai nesausas ir sviesto niekada į jį nededu g.gif Aš dabar praktiškai visada naudoju kalakutienos faršą, nes jis nebrangus smile.gif Dar kartais perku liesą maltą kiaulieną... smile.gif
Atsakyti
sonatina, norejau paklaust del tu pyrageliu su farsu, kur tesla daroma pusiau is miltu, pusiau is sausos bulviu koses. koks ten tos teslos skonis gaunas? daugiau bulvinis ar teslinis unsure.gif ir ar nekieta ta tesla, kai iskepa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 21 rugpjūčio 2006 - 18:25
Niekaip nerandu nuorodėlės į Separdo pyragą blush2.gif labai norėčiau išbandyti 4u.gif
Atsakyti
sonatina, ruošiuosi gaminti rissoto su vištiena. ar tikrai į keptuvę pilt nevirtus ryžius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2006 08 21, 20:41)
sonatina, ruošiuosi gaminti rissoto su vištiena. ar tikrai į keptuvę pilt nevirtus ryžius? g.gif

tikrai tikrai! biggrin.gif vakar dariau - niam niam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2006 08 21, 20:40)
Niekaip nerandu nuorodėlės  į  Separdo pyragą  blush2.gif   labai norėčiau išbandyti  4u.gif

paieskok pirmam puslapy prie patiekalu su farsu mirksiukas.gif matyt nelabai alkana kad nerandi tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 21 rugpjūčio 2006 - 19:48
QUOTE(garbane @ 2006 08 21, 20:45)
paieskok pirmam puslapy  mirksiukas.gif matyt nelabai alkana kad nerandi  tongue.gif  biggrin.gif

matyt ant akių krito ...nu niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti