Wild Flower, neįsivaizduoji, kaip skaniai perskaičiau tavo žinutę Labai ačiū
Tikiuosi ir paplotėliai rytoj pavyks ir patiks
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 21, 13:52)
Wild Flower, neįsivaizduoji, kaip skaniai perskaičiau tavo žinutę Labai ačiū
Nu tikra šaunuolė Wild Flover ar gi ne, Sonatina?Norėjau pasiklaust tavęs.O tu nieko prieš,kad mes savo šedevrus paveiksluojam ir dedam į tavo puslapį?Na taip smagu pasigirt Parodyt ką galim ir mokam
Kas mus daugiau pagirs, jei ne mes pačios viena kitą Na vyras visad ačiū pasako ir labai džiaugiasi.Jau net priprato,vis klausia;-O kas šiandien iš Sonatinos skanumynų????Prie gero greit pripranta
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 21, 17:19)
O aš kaip tik noriu matyti jūsų pagamintų patiekalų nuotraukas Taip kad prašom gaminti ir fotografuoti, o paskui ir parodyti
Ok, kaip pasakysi
Vakar pietums dariau toki mini saslyka is desreliu, pirma karta taip namu salygom bet gavosi labai skanu ir idomu, vyrui patiko, bet tikejausi dar geresnes reakcijos, tas pats su mano darytais tinginiais skanu ir tiek, bet is kitos puses gerai, kad nors valgo
PS. nuotraukytes jau idejau i temas "receptai su nuotraukomis", "tinginys"
nu as po savaitgalio vel kibau i darbus pyragus gaminti, siandien jau dariau varskes pyraga su persikais nu tikrai labai skanus, net mano mazasis isrankuolis valge , tikiuosi vyrui irgi patiks nes jis varskes megejas didelis , vakarienei darysiu kotletus su sufle kepurelemis, pirma karta naudosiu kalakutienos farsa nezinau kaip cia man iseis, gal nebus visai sausi , sonatina nezinau ar cia teisybe, bet esu girdejus, tiksliau knygoj skauciau, kad i kalakutienos farsa reikia deti sviesto truputi, kad nebutu toks sausas, ar cia tiesa ar? Nes as nesu nieko dar darius is sio farso , tik zinau kad kalakutiena yra kaip ir sausoka mesyte
aš tuoj į neviltį pusliu kodėl man neišėjo tie bananiniai blynai? lyg ir susitaikiau su ta mintim, o še po nosim vėl daiktinis įrodymas, kad vis tik jie gaunasi
sonatina, norejau paklaust del tu pyrageliu su farsu, kur tesla daroma pusiau is miltu, pusiau is sausos bulviu koses. koks ten tos teslos skonis gaunas? daugiau bulvinis ar teslinis ir ar nekieta ta tesla, kai iskepa
sonatina, ruošiuosi gaminti rissoto su vištiena. ar tikrai į keptuvę pilt nevirtus ryžius?
QUOTE(yuki @ 2006 08 21, 20:41)
sonatina, ruošiuosi gaminti rissoto su vištiena. ar tikrai į keptuvę pilt nevirtus ryžius?
tikrai tikrai! vakar dariau - niam niam
Papildyta:
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2006 08 21, 20:40)
Niekaip nerandu nuorodėlės į Separdo pyragą labai norėčiau išbandyti
paieskok pirmam puslapy prie patiekalu su farsu matyt nelabai alkana kad nerandi
QUOTE(garbane @ 2006 08 21, 20:45)
paieskok pirmam puslapy matyt nelabai alkana kad nerandi
matyt ant akių krito ...nu niekaip nerandu