nome paprastas puodas tikrai netiks, esu isbandziusi. sudegs puodas. nueik i parduotuve ir nusipirk inda ar molini ar stiklini, jie pigus iki 20 litu, jei nenoresi kazko imantraus. arba dar gera ideja galima kepti torto formoje arba pyrago skardoje, issitroskins kuo puikiausiai irgi isbandyta
nu va. Iskepiau sultinga keksa su melynem (tikiuos, kad iskepiau). dabar vesta, bet prapjoviau. o vidus toks tamsus gavos, nu zodziu vaizdelis ni koks Viska kaip sakant toc toc, nu ale man jis neapetitnas atrodo, o ir sviestas per krastus burbuliuoja, nors skardos net netepiau
Ziuresim kai paragausim...
Sonatina-norejau padaryt tavo šaunujį pyragą su serbentais,bet užstrigau ant pudingo.Koks jis gal buvot kalbėjusios, bet aš praleidau?O gal tai tas pats kas pas mus yra "Custard"?
QUOTE(Shiduh @ 2006 08 20, 12:23)
nome galima kepti torto formoje arba pyrago skardoje, issitroskins kuo puikiausiai irgi isbandyta
Tai gal tokiu atveju reikia skardą uždengti su folija, kaip Sonatina sakė
Sonatina, kai tingiu kuistis po savo dižiulę kulinarine biblioteką tu tikras išsigelbėjimas. Aplamai tavo ir kiti kulinariniai forumai paskutiniu metu man išsigelbėjimas.
QUOTE(stazyte @ 2006 08 20, 12:49)
nu va. Iskepiau sultinga keksa su melynem (tikiuos, kad iskepiau). dabar vesta, bet prapjoviau. o vidus toks tamsus gavos, nu zodziu vaizdelis ni koks Viska kaip sakant toc toc, nu ale man jis neapetitnas atrodo, o ir sviestas per krastus burbuliuoja, nors skardos net netepiau
man jis vakar ir kose tokia gavos,net nesipjauste ,jau buvau supykus,o sian pats skaniausias keksas
ir as per daug melyniu idejau,taj gavosi toks jau murzinas
Na, o mūsų šeima ką tik po super skanių patietų Gaminau karštą vinegretą, tik bulvių nedėjau Įpjausčiau dar cukinijos ir saldžios paprikos Labai gardu buvo ačiū, Sonatina
stazyte, gal kartais mėlynes maišydama sutraiškei, tada jos galėjo labai nudažyti keksą, o ir apskritai iškepusios mėlynės nėra pats gražiausias vaizdas... O sviestą gerai išplakei? Aš paprastai sviestą su cukrumi plaku apie 5 minutes...
Sandriuks, nemanau, kad tai custard, nes custard daromas iš kiaušinių... O pudingas - tai krakmolas, cukrus ir pienas... Pudingas angliškai ir yra pudding... Gali vietoje pudingo įdėti tiesiog 2 - 3 v. š. krakmolo ir 1 a. š. vanilės...
tavi, smagu, kad galiu padėti
WANDA, malonu, kad keksas, nors ir murzinas, bet patiko
Shiduh, gal pomidorų padažas švelnaus skonio ir todėl gavosi per saldu? O gal tiesiog nelabai mėgsti saldesnius mėsiškus patiekalus...
paprasta Man vinegretas irgi labai patiko O ypač sužavėjo kepimas maišelyje, būtinai reikės dar ką nors pamėginti jame kepti
garbane, gal jau ir per vėlai atsakau, bet ryžius reikia dėti nevirtus Jeigu kur reikia dėti jau išvirtus produktus, apie tai būtinai iškart parašau recepte...
Sandriuks, nemanau, kad tai custard, nes custard daromas iš kiaušinių... O pudingas - tai krakmolas, cukrus ir pienas... Pudingas angliškai ir yra pudding... Gali vietoje pudingo įdėti tiesiog 2 - 3 v. š. krakmolo ir 1 a. š. vanilės...
tavi, smagu, kad galiu padėti
WANDA, malonu, kad keksas, nors ir murzinas, bet patiko
Shiduh, gal pomidorų padažas švelnaus skonio ir todėl gavosi per saldu? O gal tiesiog nelabai mėgsti saldesnius mėsiškus patiekalus...
paprasta Man vinegretas irgi labai patiko O ypač sužavėjo kepimas maišelyje, būtinai reikės dar ką nors pamėginti jame kepti
garbane, gal jau ir per vėlai atsakau, bet ryžius reikia dėti nevirtus Jeigu kur reikia dėti jau išvirtus produktus, apie tai būtinai iškart parašau recepte...
Melynes istraukiau is saldiklio ir atsildziau mikrobangej, tai jos taip truputi ir patizo 2 Nu bet tas keksas visai skanus gavos ir uosviene gyre (ji visada mane giria, nors ne visada ja tikiu )
Sonatina as tapau irgi tave gerbeja
Siandien vyrui pietums dariau desreliu saslyka, tai buvo labai nustebintas ir patenkintas
Vakar dariau paprasta tingini , o dabar padariau varskes tingini, ziuresim kas gausis
Siandien vyrui pietums dariau desreliu saslyka, tai buvo labai nustebintas ir patenkintas
Vakar dariau paprasta tingini , o dabar padariau varskes tingini, ziuresim kas gausis