Ir as pasigirsiu
Vakar valgem Separdo pyraga. Na zinokit tikrai nesitikejau kad bus TOKS SKANUS. Tas suris taip skaniai prie koses prikepe kad... Beje, dejau ne tik zirnelius, bet ir saldytus kukuruzus. Man rodos ten galima sukrauti praktiskai bet ka, ka turi saldiklyje:)
O desertui Bananu keksas.
pora pastabeliu: 1.kepe zymiau ilgiau nei pagal recepta, netgi siek tiek ilgiau nei valanda.. nors orkaite tikrai gera. Man rodos tie bananai labai jau nenori sukept.. 2. smulkmena, bet deti viska idealiai paeiliui kaip parasyta man nelabai isejo, nes sudejus miltus gaunasi toookia tirsta tesla, kad sunkiai bepamaisysi.. tai sudejau piena kartu.. ai bet manau cia ne esme visai
Bet pyragas mums patiko!!!
p.s. liko dar kokie 8 bananai
Aciu sonatinai!
Isnaglejau visai nuotraukas dedama, bet kad nei vieno is situ dalyku nuotraukos kaip ir nebuvo.. Manau sonatina nesupyks, nes kokybe dar taaaiiip toli iki josios Sonatina, isduok savo fantastisku nuotrauku paslapti, a?
Gaminau šiandien bulvinę "picą", nedėjau alyvuogių, naudojau tik olandišką sūrį ir vietoje tuno dėjau pakepintą kalakutienos faršą. Na man buvo ganėtinai skanu, o mano vyrui nepatiko
Sonatina, patark, kaip nusipirkti gerą, minkštą mėsą? Nemoku žalios mėsos pirkti, dažnai apsiperku.
Sonatina,išbandžiau tavo medaus keksą.Taip gavosi ekspromtu.Vyras vietoj sūrių riešutų nupirko saldžius.Turiu dar pernykščio medaus.Tai bedarant vakarienę ir keksas gavosi. Bet tiek visi sotūs,kad nebetelpa,tai iki rytojaus gal nesuges.Labai tik saldus gavosi.Rudojo cukraus tai nedaug dedasi ir medaus.Bet tikrai labai saldus gavosi.
Papildyta:
Spurgita,išsirink gerą mėsininką turguje.Mes tai daug metų perkame pas tą pačią mėsininkę,tai jau kai būna prasta mėsa,ji pati pataria pirkti pas jos kaimynus.O dabar tai perėjome prie kalakutienos,tai perkame turguje,ten kur prekiauja lašiniais,yra "arvi"skyrelis.Na neapsipirkome nė karto.
Papildyta:
QUOTE(Spurgita @ 2006 08 19, 16:20)
Sonatina, patark, kaip nusipirkti gerą, minkštą mėsą? Nemoku žalios mėsos pirkti, dažnai apsiperku.
Spurgita,išsirink gerą mėsininką turguje.Mes tai daug metų perkame pas tą pačią mėsininkę,tai jau kai būna prasta mėsa,ji pati pataria pirkti pas jos kaimynus.O dabar tai perėjome prie kalakutienos,tai perkame turguje,ten kur prekiauja lašiniais,yra "arvi"skyrelis.Na neapsipirkome nė karto.
dute1, bulvinės picos skonis, žinoma, savotiškas Bet pas mus kažkaip ji greitai buvo suvartota
Spurgita, tiesą sakant, nelabai galiu patarti dėl mėsos, nes gana retai perku ir ne visada pataikau išsirinkti... Tik iš principo parašiau, kad reikėtų minkštesnės, nes aš dariau iš nugarinės ir man pasirodė šiek tiek kietoka
IngridaB, keksas tikai taip greitai nesuges, tik laikyčiau ji uždengtą ar suvyniotą į plėvelę... O saldus jis greičiausiai nuo sirupo, kuriuo sulaistytas...
Nome, kažkuri mergina visai neseniai rašė, kad darė apkepą čenakinėse ir gavosi puikiausiai, tad tikrai manau, jei tavo puodas tinkamas kepti orkaitėje ir yra su dangčiu - drąsiai daryk jame
Spurgita, tiesą sakant, nelabai galiu patarti dėl mėsos, nes gana retai perku ir ne visada pataikau išsirinkti... Tik iš principo parašiau, kad reikėtų minkštesnės, nes aš dariau iš nugarinės ir man pasirodė šiek tiek kietoka
IngridaB, keksas tikai taip greitai nesuges, tik laikyčiau ji uždengtą ar suvyniotą į plėvelę... O saldus jis greičiausiai nuo sirupo, kuriuo sulaistytas...
Nome, kažkuri mergina visai neseniai rašė, kad darė apkepą čenakinėse ir gavosi puikiausiai, tad tikrai manau, jei tavo puodas tinkamas kepti orkaitėje ir yra su dangčiu - drąsiai daryk jame
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 20, 11:18)
Nome, kažkuri mergina visai neseniai rašė, kad darė apkepą čenakinėse ir gavosi puikiausiai, tad tikrai manau, jei tavo puodas tinkamas kepti orkaitėje ir yra su dangčiu - drąsiai daryk jame
Žinok, aš nežinau ar jis tinkamas orkaitei. Na elementarus puodas, kuriame verdu sriuą ir pan. Nu pilnos parduotuvės tokių puodų. Tai nežinau-tinka ar ne į orkaitę tokie puodai. Čenakinių neturiu.
O aš bandžiau vakar Vištieną jogurto padaže, bet musų kaime nė su žiburiu neradau tokio padažo tai už pyliau 1000 salų padažo. Gavosi o vyras iš virtuvės negalėjo išeit valgė, valgė ir sako kaip skanu...
O mano lelis eilinį kartą kirto tavo pasiūlytą patiekalą
O mano lelis eilinį kartą kirto tavo pasiūlytą patiekalą
Nome, jei puodas paprastas nestoru dugnu ir dar plastmasinėm rankenom, tai gal tada ir tikrai netiks... Gal tikrai bandyk ne orkaitėje - bent jau kopūstų troškinys su faršu tikrai gausis (nors ir orkaitėje gaunasi tiesiog troškinys, tik nereikia stovėti ir maišyti...)
Dalbara, labai smagu, kad vištiena visiems patiko
Dalbara, labai smagu, kad vištiena visiems patiko
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 20, 11:39)
Nome, jei puodas paprastas nestoru dugnu ir dar plastmasinėm rankenom, tai gal tada ir tikrai netiks... Gal tikrai bandyk ne orkaitėje - bent jau kopūstų troškinys su faršu tikrai gausis (nors ir orkaitėje gaunasi tiesiog troškinys, tik nereikia stovėti ir maišyti...)
[
[
Košmaras, užteršiu aš temą su savo puodu nelemtu. Puodas be plastmasinių rankenų, tik ant puodo dangčio toks bumbulas plastmasinis (na už jomi kai dangtį norį nukelti), tai gal tikrai jis man ten išsilydys. O tu gal gamini tame inde stikliniame (na kur nuotraukyte vištienos su jogurtiniu padažu)? Aš tokį turiu, tik jis mano labai mažiukas.