o kas čia per kepimo rankovė ir kur galima įsigyt.
nicorrette, smagu, kad visiems patiko
IngridaB, dėl reklamos turbūt niekas niekada ant nieko nepyko Ir kada tiek visko spėjai išbandyti?
Will Tikiuosi ir kiti suplanuoti patiekalai pavyks
brashke77, šiek tiek viskas nusidažė rausvai, bet taip skaniai rausvai O dėl kepimo kituose induose net nežinau, aš šiandien specialiai pirmą kartą nusipirkau rankovę Bet logiškai mąstant turėtų gautis
Rutulux, kepimo rankovių yra visose parduotuvėse prie kepimo popieriaus ar folijos tai toks celofaninis maišas, į kurį dedamas maistas, o galai užrišami
IngridaB, dėl reklamos turbūt niekas niekada ant nieko nepyko Ir kada tiek visko spėjai išbandyti?
Will Tikiuosi ir kiti suplanuoti patiekalai pavyks
brashke77, šiek tiek viskas nusidažė rausvai, bet taip skaniai rausvai O dėl kepimo kituose induose net nežinau, aš šiandien specialiai pirmą kartą nusipirkau rankovę Bet logiškai mąstant turėtų gautis
Rutulux, kepimo rankovių yra visose parduotuvėse prie kepimo popieriaus ar folijos tai toks celofaninis maišas, į kurį dedamas maistas, o galai užrišami
šį vakarą kepiau bananinius blynus.
1. nepatiko kad tik išėmus iš keptuvės man jie tamsėjo. tad jei kas valgo ne tik tai kas skanu, bet ir kas skaniai atrodo - net neparagavęs nevalgytų
2. jautėsi kepimo milteliai - kame reikalas?
3. nežiūrint estetinio vaizdo, blynai mūsų šeimai nepatiko
Sonatina, o kelių asmenų šeima pas jus? bo jau labai visko gaunasi daug. preitą kartą kepdama kotletus su sufle... aš proporcijas mažinau per puse. blynų iškepiau irgi kaip daugiavaikei šeimai
1. nepatiko kad tik išėmus iš keptuvės man jie tamsėjo. tad jei kas valgo ne tik tai kas skanu, bet ir kas skaniai atrodo - net neparagavęs nevalgytų
2. jautėsi kepimo milteliai - kame reikalas?
3. nežiūrint estetinio vaizdo, blynai mūsų šeimai nepatiko
Sonatina, o kelių asmenų šeima pas jus? bo jau labai visko gaunasi daug. preitą kartą kepdama kotletus su sufle... aš proporcijas mažinau per puse. blynų iškepiau irgi kaip daugiavaikei šeimai
man irgi butu idomu suzinoti ar yra koks budas kad bananai nepajuoduotu , nes as dar seniau kepiau bananu pyraga tai jis man toks tamsus gavosi, bet vistiek skanus tik, kad tokio vaizdo labai grazaus neturi, o i sonatinos bananinius blynus as tuos bananus pjausciau tai man gan neblogai atrode, ir labai skanus buvo. Gal bananus galima su citrinos sultimis apslakstyti, kad nepajuostu? Net nezinau
Vakar gaminau kepenis karališkai. Tikrai labai skanu Sekantį kartą nebebijosiu pirkti vištienos kepenėlių Kažkaip praleidau,kad receptuke Sonatina ir yra parašius,jog naudojo vištieną
kepti reikia neuždengus... Jeigu reikia ką nors uždengti, aš būtinai apie tai parašau
O aš uždengus kepiau Bet gavos
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 17, 14:36)
kepti reikia neuždengus... Jeigu reikia ką nors uždengti, aš būtinai apie tai parašau
O aš uždengus kepiau Bet gavos
krika, aš fotomontažų nedarau - mano bananiniai blynai atrodo taip, kaip nuotraukoje Na nepatiko, tai nepatiko Manau, nėra nei vieno patiekalo, kuris patiktų visiems be išimties... Mums patinka ir aš juos kepu jau kokius penkis metus
Bananai iš principo linkę juoduoti ir kad nejuoduotų jie šlakstomi citrinos sultimis, bet į blynus citrinos man nesinori...
Kepimo milteliai apskritai neturi tendencijos jaustis, nebent nebuvo gerai sumaišyti su miltais...
Dažniausiai visose kulinarinėse knygose receptai numatyti 4 porcijoms... Norint gaminti mažiau galima įsigyti specialių knygų, kuriose viskas numatyta 2 porcijoms
nengamo, smagu, kad kepenys patiko O uždengusi patiekalo ir nesugadinsi
Bananai iš principo linkę juoduoti ir kad nejuoduotų jie šlakstomi citrinos sultimis, bet į blynus citrinos man nesinori...
Kepimo milteliai apskritai neturi tendencijos jaustis, nebent nebuvo gerai sumaišyti su miltais...
Dažniausiai visose kulinarinėse knygose receptai numatyti 4 porcijoms... Norint gaminti mažiau galima įsigyti specialių knygų, kuriose viskas numatyta 2 porcijoms
nengamo, smagu, kad kepenys patiko O uždengusi patiekalo ir nesugadinsi
Vakar gaminau maistą savaitgaliui. Mėgstu pagaminti daugiau, kad kiekvieną dieną nereiktų virtuvėj plušti.
Kotletus su suflė kepiau. Pirkau kalakutienos faršą labai stambiai maltą. Į faršą dėjau grietinės (šiaip aš visada grietinės į faršą mėgstu įdėt). Kažkaip man kvapas kalakutienos nelabai patiko ir mano vaikas pauosčius sakė, kad smirda, bet kai iškepė, tai niam niam niam.
Dar kepiau vištieną su daržovėmis jogurto padaže. Kadangi bulvių nelabai valgome, dėjau morkas, brokolius ir kalafiorus, ir padažo Kuhne negavau, tai nupirkau paprasto jogurto su persikais ir pamaišiau su grietine. Vištienos kumpelius apibarščiau vištienos prieskoniais, bet biškiuką man druskos trūko. Gavosi labai skaniai, tik sūris apdegė. Nžn, kepiau 180 temperatūroj, kaži kodėl Kepiau kartu su kotletais, tai buvau įjungus priverstinęį ventiliatorių, gal dėl to? Gal reikia su savaimine konvekcija kept, tada nesudegtų?
Na, ir dar išbandžiau Vištieną havajiškai. Tik jau čia suimprovizavau stipriai Kadangi orkaitė jau buvo pilnai užkrauta, tai kepiau voke, česnako pprispaudžiau pusę galvutės, druskos ir ketčupo nedėjau, pyliau daugiau sojos padažo ir balto vyno. Labai skanu
Vyras, paragavęs visus patiekalus, sakė, kad skanu, bet skaniausia jam kotletai su suflė, sakė, kad SUPER O dukrytei labiausiai patiko vištiena havajietiškai. Kaip sako, skonio reikalas
Ačiū, Sonatina
Kotletus su suflė kepiau. Pirkau kalakutienos faršą labai stambiai maltą. Į faršą dėjau grietinės (šiaip aš visada grietinės į faršą mėgstu įdėt). Kažkaip man kvapas kalakutienos nelabai patiko ir mano vaikas pauosčius sakė, kad smirda, bet kai iškepė, tai niam niam niam.
Dar kepiau vištieną su daržovėmis jogurto padaže. Kadangi bulvių nelabai valgome, dėjau morkas, brokolius ir kalafiorus, ir padažo Kuhne negavau, tai nupirkau paprasto jogurto su persikais ir pamaišiau su grietine. Vištienos kumpelius apibarščiau vištienos prieskoniais, bet biškiuką man druskos trūko. Gavosi labai skaniai, tik sūris apdegė. Nžn, kepiau 180 temperatūroj, kaži kodėl Kepiau kartu su kotletais, tai buvau įjungus priverstinęį ventiliatorių, gal dėl to? Gal reikia su savaimine konvekcija kept, tada nesudegtų?
Na, ir dar išbandžiau Vištieną havajiškai. Tik jau čia suimprovizavau stipriai Kadangi orkaitė jau buvo pilnai užkrauta, tai kepiau voke, česnako pprispaudžiau pusę galvutės, druskos ir ketčupo nedėjau, pyliau daugiau sojos padažo ir balto vyno. Labai skanu
Vyras, paragavęs visus patiekalus, sakė, kad skanu, bet skaniausia jam kotletai su suflė, sakė, kad SUPER O dukrytei labiausiai patiko vištiena havajietiškai. Kaip sako, skonio reikalas
Ačiū, Sonatina
Laikau šaldytuve. Tarkim, jei gaminu taip kaip vakar, ketvirtadienį, tai penktadienį, šeštadienį, sekmadienį dar maistas puikiausios kokybės. ASišku, jei sekmadieniui dar lieka Nors dažniausiai aš gaminu daug maisto sekmadienį, kad užtektų iki trečiadienio.
Kažkada labai stebėjaus, kai mano mamos draugė, gyvenanti ne Lietuvoj, prigamina vyrui visai savaitei, nes ji pati daug dirba ir neturi laiko plušti virtuvėje kiekvieną dieną. Tada aš stebėjaus, nes buvau įpratus valgyt šviežiai pagamintą maistą. Bet dabar įpratom, nes laiko nėra kiekvieną dieną gaminti.
Žinoma, vištieną kepiau uždengusi Degti pradėjo po valandos, norėjau jau išimti, bet buvo dar iki galo neiškepusi. Tiesa, nuslėpiau vieną detalę , kol dar nebuvau sudėjus kotletų, buvau nustačius 210 temperatūrą su savaimine konvekciją, kai sudėjau kotletus ir perjungiau kepimą su priverstine konvekcija, pamačiau, kad labai jau suintensyvėjo kepimas, išsitraukiau instrukciją, pažiūrėjau, kad vištienai, kepant su priverstine konvekcija, užtenka 180 laipsnių, tik tada sumažinau karštį. Bet tirkai kepė 210 laipsnių temperatūroj neilgai, kokias 5 minutes. Gal tikrai per karšta buvo
Kažkada labai stebėjaus, kai mano mamos draugė, gyvenanti ne Lietuvoj, prigamina vyrui visai savaitei, nes ji pati daug dirba ir neturi laiko plušti virtuvėje kiekvieną dieną. Tada aš stebėjaus, nes buvau įpratus valgyt šviežiai pagamintą maistą. Bet dabar įpratom, nes laiko nėra kiekvieną dieną gaminti.
Žinoma, vištieną kepiau uždengusi Degti pradėjo po valandos, norėjau jau išimti, bet buvo dar iki galo neiškepusi. Tiesa, nuslėpiau vieną detalę , kol dar nebuvau sudėjus kotletų, buvau nustačius 210 temperatūrą su savaimine konvekciją, kai sudėjau kotletus ir perjungiau kepimą su priverstine konvekcija, pamačiau, kad labai jau suintensyvėjo kepimas, išsitraukiau instrukciją, pažiūrėjau, kad vištienai, kepant su priverstine konvekcija, užtenka 180 laipsnių, tik tada sumažinau karštį. Bet tirkai kepė 210 laipsnių temperatūroj neilgai, kokias 5 minutes. Gal tikrai per karšta buvo
Aš irgi kepiau bananinius blynus, nieks man nepajuodavo ir neatsimenu kad blynai tokie skanūs ir gražūs gavosi Netgi mėsaėdis mano vyras nemėgstantis jokių miltinių patiekalų sušveitė pusę blynų
Ką galėtumėt patarti vaikų gimtadieniui karšto duoti, ar nereikia jiems karšto
Beje, kad ir skystos Tomas Ph. sil. formelės, bet kepa ten man jose viskas puikiai Gal gi neišsilydis greit
Dar kartą ačiū Sonatina tau už receptus ir pastangas netgi namiškiai neberėkia už išmėtytus receptus po visą virtuvę Sudeda pagarbiai į krūvelę
Ką galėtumėt patarti vaikų gimtadieniui karšto duoti, ar nereikia jiems karšto
Beje, kad ir skystos Tomas Ph. sil. formelės, bet kepa ten man jose viskas puikiai Gal gi neišsilydis greit
Dar kartą ačiū Sonatina tau už receptus ir pastangas netgi namiškiai neberėkia už išmėtytus receptus po visą virtuvę Sudeda pagarbiai į krūvelę
Čalykušu , prajuokinai su savo išmėtytais receptais - pas mane irgi pilna virtuvė lapų
Jeigu tos TP formelės neblogai laikosi, gal dar reikės ir man pažiūrėti... Nors jau ir taip pilna spinta
O dėl karšto vaikams per gimtadienį Kažkaip dažniausiai tai jie nelabai valgo... Gal pasiūlyčiau nebent kokias dešreles ar picą (nesveika, bet nors kažkiek pavalgytų )
Jeigu tos TP formelės neblogai laikosi, gal dar reikės ir man pažiūrėti... Nors jau ir taip pilna spinta
O dėl karšto vaikams per gimtadienį Kažkaip dažniausiai tai jie nelabai valgo... Gal pasiūlyčiau nebent kokias dešreles ar picą (nesveika, bet nors kažkiek pavalgytų )