Spurgita, o sūris nuvarvėjo iš vidaus ar indo išorėje? Man išbėga tik jeigu iš gobšumo prikraunu per pilną indą... Na bet šiaip man tas prikepęs sūris labai skanus...
garbane, tikiuosi bus skanu Manau, kad galima ne tik česnakų dėti, o bet kokių mėgstamų prieskonių - tik sviesto reikia būtinai, o visa kita gali būti improvizacija
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 17, 14:49)
Spurgita, o sūris nuvarvėjo iš vidaus ar indo išorėje? Man išbėga tik jeigu iš gobšumo prikraunu per pilną indą... Na bet šiaip man tas prikepęs sūris labai skanus...
garbane, tikiuosi bus skanu Manau, kad galima ne tik česnakų dėti, o bet kokių mėgstamų prieskonių - tik sviesto reikia būtinai, o visa kita gali būti improvizacija
garbane, tikiuosi bus skanu Manau, kad galima ne tik česnakų dėti, o bet kokių mėgstamų prieskonių - tik sviesto reikia būtinai, o visa kita gali būti improvizacija
Iš vidaus, nes paklausiau tavęs ir pilno indo neprikroviau.
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 17, 09:23)
Spurgita, indą naudoju stiklinį ir vandens nepilu visiškai Tik rekomenduoju neprikrauti indo iki pat viršaus, nes kepant labai burbuliuoja ir tuomet išbėga per viršų ir prisvyla dangtis Ir dėl visa ko siūlau padėti po apačia skardą, išklotą kepimo popieriumi, jeigu išbėgtų...
Prieskonių papildomai jokių nededu, bei jei mėgstate aštriau ar tiesiog prieskoniuotai, be abejo gali į berti bet kokių mėgiamų prieskonių
Prieskonių papildomai jokių nededu, bei jei mėgstate aštriau ar tiesiog prieskoniuotai, be abejo gali į berti bet kokių mėgiamų prieskonių
va va, man tų patarimų anksčiau reikėjo
kitą kart kai darysiu, to padažo dėsiu per pus mažiau, nes viskas plaukiojo, reikėjo žvejot ir daržoves ir kumpelius bet, skanu buvo visiem patiko
Sonatina,neužpyksi,kad tavo receptus pareklamuoju ir kitame forume. Ypač varškinio tinginio.
Kepiau kriaušinį keksą,grietinius keksiukus vakar ir dar greitą pyragą su uogom.Nu skanu tikrai. Nusipirkau silikoninę formą keksams ir bandelėms,tai dabar niekas ir nepridega. Jėga. Bandelės gaunasi gražios formos,kaip iš parduotuvės.Dar patiko vaikams varškinės bandelės,tik į jų vidų dėjau dar uogienės,nes be proto prisiviriau,reikia kažkur sunaudoti.
Papildyta:
O į jogurtines bandeles pridėjau vanilinį pudingą.
sveikutes, man tai labai skanu kukuruzu burbuoles folijoje, as tik cesnako nededu, o tik sviesta su druska arba pasudyta sviesta perku, bet pries valgant kai jau iskepe permezano suriu apsibarstom laabai skanu
burbuoles kaip suprantu nevirtas reik i orkaite kist ?
QUOTE(mamushka @ 2006 08 17, 09:04)
burbuoles kaip suprantu nevirtas reik i orkaite kist ?
taip as tai nevirtas kisu
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 17, 16:12)
Will, tikiuosi kepenys patiks
Dėkui Labai patiko Tik vietoj recepte esančių daržovių dėjau šaldytų daržovių mišinį. Vyras sakė, kad labai pasistengiau (turint omeny, kad aš nemėgstu gamini ir dažnai kas nors nesigauna... )
Pasirinkau kiekvienai dienai po receptą, tai skani savaitės pabaiga laukia
Šįvakat valgėme labai paprastą ir kartu labai skanų patiekalą...
Karštas vinegretas
500 g vištienos ar kalakutienos
4 bulvės
1 didelis rūgštus obuolys
1 morka
1 nedidelis burokėlis
druska
prieskoniai
2 v. š. aliejaus
1 sultinio kubelis
Daržoves nulupti, nuplauti ir supjaustyti šiaudeliais. Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Dideliame inde sumaišyti daržoves, mėsą, prieskonius, aliejų ir sutrupintą sultinio kubelį.
Sudėti šią masę į kepimo rankovę, užsegti rankovės galus. Dėti rankovę į skardą ir viršų keliose vietose pradurti dantų krapštuku ar šakute, kad išeitų garai ir rankovė nesprogtų.
Kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje 1 1,15 val.
P. S. aš naudojau vištienos kumpelius be kaulo. Dar įdėjau vieną svogūno galvą, supjaustytą pusžiedžiais. Tikrai labai skanu
Karštas vinegretas
500 g vištienos ar kalakutienos
4 bulvės
1 didelis rūgštus obuolys
1 morka
1 nedidelis burokėlis
druska
prieskoniai
2 v. š. aliejaus
1 sultinio kubelis
Daržoves nulupti, nuplauti ir supjaustyti šiaudeliais. Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Dideliame inde sumaišyti daržoves, mėsą, prieskonius, aliejų ir sutrupintą sultinio kubelį.
Sudėti šią masę į kepimo rankovę, užsegti rankovės galus. Dėti rankovę į skardą ir viršų keliose vietose pradurti dantų krapštuku ar šakute, kad išeitų garai ir rankovė nesprogtų.
Kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje 1 1,15 val.
P. S. aš naudojau vištienos kumpelius be kaulo. Dar įdėjau vieną svogūno galvą, supjaustytą pusžiedžiais. Tikrai labai skanu
Nuostabu ir paprasta o burokėlis nenudažo visko raudonai? O gal galima kepti giliame inde, pridengus folija; arba čenakinėse? Jau ryt bandyčiau gamint, tik va tos rankovės reiktų specialiai į miestą varyt
Ačiū už ats
Ačiū už ats