Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 2

Spurgita, o sūris nuvarvėjo iš vidaus ar indo išorėje? g.gif Man išbėga tik jeigu iš gobšumo prikraunu per pilną indą... biggrin.gif Na bet šiaip man tas prikepęs sūris labai skanus... blush2.gif

garbane, tikiuosi bus skanu smile.gif Manau, kad galima ne tik česnakų dėti, o bet kokių mėgstamų prieskonių - tik sviesto reikia būtinai, o visa kita gali būti improvizacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 17, 14:49)
Spurgita, o sūris nuvarvėjo iš vidaus ar indo išorėje? g.gif  Man išbėga tik jeigu iš gobšumo prikraunu per pilną indą... biggrin.gif  Na bet šiaip man tas prikepęs sūris labai skanus... blush2.gif

garbane, tikiuosi bus skanu smile.gif  Manau, kad galima ne tik česnakų dėti, o bet kokių mėgstamų prieskonių - tik sviesto reikia būtinai, o visa kita gali būti improvizacija 4u.gif

Iš vidaus, nes paklausiau tavęs ir pilno indo neprikroviau.
Atsakyti
Sonatina, o ką gali pasiūlyti su baklažanais, turiu ir nežinau, ką iš jų pagaminti g.gif 4u.gif
Atsakyti
Will, tikiuosi kepenys patiks smile.gif

Spurgita, kažkaip neįsivaizduoju, kaip tas sūris nubėgo, na bet jeigu buvo skanu, tai visai ir nesvarbu smile.gif

Balta avele, iš baklažanų gali daryti viską tą patį, ką ir iš cukinijų, o su cukinijomis pas mane lyg ir buvo receptų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 17, 09:23)
Spurgita, indą naudoju stiklinį ir vandens nepilu visiškai smile.gif  Tik rekomenduoju neprikrauti indo iki pat viršaus, nes kepant labai burbuliuoja ir tuomet išbėga per viršų ir prisvyla dangtis tongue.gif  Ir dėl visa ko siūlau padėti po apačia skardą, išklotą kepimo popieriumi, jeigu išbėgtų...
Prieskonių papildomai jokių nededu, bei jei mėgstate aštriau ar tiesiog prieskoniuotai, be abejo gali į berti bet kokių mėgiamų prieskonių 4u.gif


va va, man tų patarimų anksčiau reikėjo biggrin.gif

kitą kart kai darysiu, to padažo dėsiu per pus mažiau, nes viskas plaukiojo, reikėjo žvejot ir daržoves ir kumpelius biggrin.gif bet, skanu buvo essen.gif visiem patiko
Atsakyti

Sonatina,neužpyksi,kad tavo receptus pareklamuoju ir kitame forume. ax.gif Ypač varškinio tinginio.
Kepiau kriaušinį keksą,grietinius keksiukus vakar ir dar greitą pyragą su uogom.Nu skanu tikrai. thumbup.gif Nusipirkau silikoninę formą keksams ir bandelėms,tai dabar niekas ir nepridega. thumbup.gif Jėga. thumbup.gif Bandelės gaunasi gražios formos,kaip iš parduotuvės.Dar patiko vaikams varškinės bandelės,tik į jų vidų dėjau dar uogienės,nes be proto prisiviriau,reikia kažkur sunaudoti. doh.gif
Papildyta:


O į jogurtines bandeles pridėjau vanilinį pudingą. thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, man tai labai skanu kukuruzu burbuoles folijoje, as tik cesnako nededu, o tik sviesta su druska arba pasudyta sviesta perku, bet pries valgant kai jau iskepe permezano suriu apsibarstom laabai skanu bigsmile.gif
Atsakyti
burbuoles kaip suprantu nevirtas reik i orkaite kist ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2006 08 17, 09:04)
burbuoles kaip suprantu nevirtas reik i orkaite kist ? blush2.gif

taip as tai nevirtas kisu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 17, 16:12)
Will, tikiuosi kepenys patiks smile.gif

Dėkui 4u.gif Labai patiko thumbup.gif Tik vietoj recepte esančių daržovių dėjau šaldytų daržovių mišinį. Vyras sakė, kad labai pasistengiau flirt.gif (turint omeny, kad aš nemėgstu gamini ir dažnai kas nors nesigauna... cool.gif )
Pasirinkau kiekvienai dienai po receptą, tai skani savaitės pabaiga laukia bigsmile.gif
Atsakyti
Šįvakat valgėme labai paprastą ir kartu labai skanų patiekalą... rolleyes.gif

user posted image

Karštas vinegretas

500 g vištienos ar kalakutienos
4 bulvės
1 didelis rūgštus obuolys
1 morka
1 nedidelis burokėlis
druska
prieskoniai
2 v. š. aliejaus
1 sultinio kubelis

Daržoves nulupti, nuplauti ir supjaustyti šiaudeliais. Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Dideliame inde sumaišyti daržoves, mėsą, prieskonius, aliejų ir sutrupintą sultinio kubelį.
Sudėti šią masę į kepimo rankovę, užsegti rankovės galus. Dėti rankovę į skardą ir viršų keliose vietose pradurti dantų krapštuku ar šakute, kad išeitų garai ir rankovė nesprogtų.
Kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje 1 – 1,15 val.

P. S. aš naudojau vištienos kumpelius be kaulo. Dar įdėjau vieną svogūno galvą, supjaustytą pusžiedžiais. Tikrai labai skanu smile.gif
Atsakyti
Nuostabu ir paprasta thumbup.gif o burokėlis nenudažo visko raudonai? g.gif O gal galima kepti giliame inde, pridengus folija; arba čenakinėse? rolleyes.gif Jau ryt bandyčiau gamint, tik va tos rankovės reiktų specialiai į miestą varyt unsure.gif
Ačiū už ats 4u.gif
Atsakyti