Niu ka tik degustavom "Kepenys karališkai" mmmmmm kaip skanu buvo,persivalgėm.Patiko mano vyreliui, tai gales dar pora dienelių vaišinti,jaučiu po to bus nebeskanu O žinot atradimas.Svogūno nebeturėjau,visa sudėjau į faršą,tai sluoksniavau su morka,paprika, kopūstu....Nekepinau.O kopūstas gavosi labai skaniai,pabandykit
As dariau balandeliu apkepa su kalakutienos farsu- vyras valge, bet negyre, o man labai patiko. Kita karta padarysiu jam su naminiu farsu. Tada tikrai patiks!
Na, toliau zadu bandyt kepenis karaliskai.
Na, toliau zadu bandyt kepenis karaliskai.
Dariau ir aš balandėlių apkepą tikrai skanus buvo. O kai kepiau kotletus su kepurėm sufle, tai įspaudžiau į duobutę sūrio ir rūkytos mėsos, niu žinokit
dar kepiau greitpyragį su uogom ir per skubėjimą kefyro per daug įpyliau, bet vistiek labai skanu buvo.
o tau, Sonatina, dabar atostogos, kad naujų receptų nematyt jau buvau pripratus ką nors naujo skyrelyje rasti kiekvieną dieną dėl to ir klausiu.
Labas rytas, merginos, vakar vyko mano sesulės vestuvės, tad tikrai negaminau naujų patiekalų, o ir šiandien nebus galimybių
Dabar tik atsakysiu į klausimus:
Nome, net neįsivaizduoju, kodėl kukuliai galėjo gautis kieti - juk į juos nesidėjo nei miltai, nei džiūvėsėliai... Na nebent dėl faršo... Nes man jie gavosi minkštučiai, o ir padažo buvo kaip tik - visi gražiai apsemti išsitroškino
Na jei parašyta 100 ml kefyro Greito pyrago tešloje ir daugybė merginų jau bandė taip kepti - vadinasi tikrai tiek užtenka O pyragus visada bent 5 - 10 minučių aušinu skardoje, o tik tada išimu.
rasyte, tik jau nereikia man jokių odžių, o kad receptai patiko - ačiū
toscana, cukinijų pyragą aš kepu paprasčiausios metalinėj pyrago formoj (neaukštais banguotais kraštais). Štai tokioj
Žiūriu čia visos patiekalus gamina draugiškai - buvo varškinių tinginių banga, vėliau - žuvies prancūziškai, dabar - kepenų karališkai
Tarp kitko, aš mėsmalę labai retai naudoju ir kepenis maliau blenderiu.
Karambola, ačiū, o dėl kiaušinio - žinosiu (nors aš tiek ilgai neverdu )
Anistėja, ir aš vyšnių nesmulkinau, tik išėmiau kauliukus
mmergyte, taigi ir recepte parašyta - supilti padažą į skardą ir į jį sudėti kukulius O gausis kukuliai, troškinti padaže
garbane, dėl kriaušių kiekio aš iki šiol abejoju Aš sudedu visą didelę skardinę - gaunasi kriaušės tešloje, bet man labai skanu, kai daug vaisių pyrage... Dar pamėginsiu išsiaiškinti tiksliau su receptu autore. O kaip tau pavyko?
brashke77, valgyti darau tikrai ne dėl apdovanojimų
chanell, smagu, kad sausainiai patiko, o keksą tikrai pamėgink - man jis superskanus
Sandriuks, malonu, kad ir tau kepenys patiko
taibent1, rutulux, smagu, kad apkepas (ir kiti patiekalai) patiko O jei kalakutienos faršas iš esmės nepatinka, tai nepatiks net ir pačiuose skaniausiuose patiekaluose
Shiduh, man varškiniai blynai vieni iš skaniausių, o ir terliotis labai nedaug. Smagu, kad patiko
Dabar tik atsakysiu į klausimus:
Nome, net neįsivaizduoju, kodėl kukuliai galėjo gautis kieti - juk į juos nesidėjo nei miltai, nei džiūvėsėliai... Na nebent dėl faršo... Nes man jie gavosi minkštučiai, o ir padažo buvo kaip tik - visi gražiai apsemti išsitroškino
Na jei parašyta 100 ml kefyro Greito pyrago tešloje ir daugybė merginų jau bandė taip kepti - vadinasi tikrai tiek užtenka O pyragus visada bent 5 - 10 minučių aušinu skardoje, o tik tada išimu.
rasyte, tik jau nereikia man jokių odžių, o kad receptai patiko - ačiū
toscana, cukinijų pyragą aš kepu paprasčiausios metalinėj pyrago formoj (neaukštais banguotais kraštais). Štai tokioj
Žiūriu čia visos patiekalus gamina draugiškai - buvo varškinių tinginių banga, vėliau - žuvies prancūziškai, dabar - kepenų karališkai
Tarp kitko, aš mėsmalę labai retai naudoju ir kepenis maliau blenderiu.
Karambola, ačiū, o dėl kiaušinio - žinosiu (nors aš tiek ilgai neverdu )
Anistėja, ir aš vyšnių nesmulkinau, tik išėmiau kauliukus
mmergyte, taigi ir recepte parašyta - supilti padažą į skardą ir į jį sudėti kukulius O gausis kukuliai, troškinti padaže
garbane, dėl kriaušių kiekio aš iki šiol abejoju Aš sudedu visą didelę skardinę - gaunasi kriaušės tešloje, bet man labai skanu, kai daug vaisių pyrage... Dar pamėginsiu išsiaiškinti tiksliau su receptu autore. O kaip tau pavyko?
brashke77, valgyti darau tikrai ne dėl apdovanojimų
chanell, smagu, kad sausainiai patiko, o keksą tikrai pamėgink - man jis superskanus
Sandriuks, malonu, kad ir tau kepenys patiko
taibent1, rutulux, smagu, kad apkepas (ir kiti patiekalai) patiko O jei kalakutienos faršas iš esmės nepatinka, tai nepatiks net ir pačiuose skaniausiuose patiekaluose
Shiduh, man varškiniai blynai vieni iš skaniausių, o ir terliotis labai nedaug. Smagu, kad patiko
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 12, 09:13)
Žiūriu čia visos patiekalus gamina draugiškai - buvo varškinių tinginių banga, vėliau - žuvies prancūziškai, dabar - kepenų karališkai
Tarp kitko, aš mėsmalę labai retai naudoju ir kepenis maliau blenderiu.
Tarp kitko, aš mėsmalę labai retai naudoju ir kepenis maliau blenderiu.
Aš ir su blenderiu susmulkinau ir gavosi tikrai gerai.
O su kompanija ir vaikai geriau valgo tai ir mes taip, prie kompanijos smagiau ir gaminti
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 09, 20:32)
Šįvakar valgėme maltos mėsos kukulius...
Padažui
500 ml sultinio
2 v. š. sūdyto sojos padažo
4 v. š. pomidorų padažo
Padažui
500 ml sultinio
2 v. š. sūdyto sojos padažo
4 v. š. pomidorų padažo
Visu pirma labai dekoja tau Sonatina ,mano vyras ,kad as tavo receptais ji lepinu .
Noreciau paklausti del kukuliuku padazo .Reikalas tame ,kad nemegstam sojos padazo ,gal galima ji pakeisti kitu.Gal gali parasyt koki padaziuka ,kuris tiktu siem kukuliukam .Is anksto dekoju ir laukiu nauju tavo receptuku savo virtuveje
Labutis Vakar gaminau kalakutienos vyniotinį su sūriu. Na labai skanu Dariau iš dvigubos normos, tai man sūrio šiek tiek per daug, bet sudėsiu ant karštų sumuštinių. Ir dar-aš į sūrį įbėriau kmynų-liuks skonis Ačiū, Sonatina
Vakar ir as gaminau vakarienei kalakutienos vyniotini su suriu irgi Kita karta pabandysiu kmynu idet, jie man patinka
as dar vis apie tuos sausainius su kiausiniu likeriu noreciau paklausti, kai iskepiau buvo silti tokie skanus ir trapus, bet kol grizo vyras is darbo jie man sukietejo ,net neisivaizduoju, ar galejo jie man sukieteti, kad sviesta tirpinta mikrobangeje, dejau o gal reikejo kambario temperaturos sviesta deti minksta , bet siaip vistiek skanus buvo arbatoj pamirkem ir suvalgem
Sonatina-radau ir aš tą popierių kepimui.Bet jis toks keistas net nemoku paaiškint.Lyg marlės struktūra, laminuota kažkioje plasmasėje O gal ne tai nusipirkau,bet paaiškinimai buvo,kad kepimui.O ar tinka ant jo kepti tarkim "zraziukus"."kotletus"?
Aš tai kepiau ant kepiomo akmens-liuks gavosi