QUOTE(Nome @ 2006 08 11, 19:56)
Na žiūrėsim kaip čia bus. Pyragas kepa jau 35 min (jau 10 min daugiau nei nurodyta recepte), bet viduj dar neiškepęs (patikrinau mediniu pagaliuku)
. O kai tešlą plakiau supylus kefyrą, tai susiplakė kažkokia varškė, toks vaizdas, kad sutraukė
. Na, galvoju, supilsiu dar miltus-žiūrėsim kas gausis
. Tešla gavosi graži. Ragausim kas per skonis. Tik nežinau kiek čia dar kepti
Papildyta:
Na ir ką-eilinį kartą įsitikinau-kad pyragus kepti ne man. Nesigavo nieko gero
. Išėmiau iš skardelės ir jis suiro, na taip suskilinėjo (kaip žemė būna per sausrą būna suskeldėjus). Skonis bus ko gero geras, bet vaizdas-tai gryna mišrainė įdrėbta į lėkštę. Gaila fotiko neturiu namie-parodyčiau savo "šedevrą". Kiekvienąkart po nevykusio pyrago pasižadu sau, kad daugiau niekada jokių pyragų nebekepsiu, bet neiškenčiu ir vėl ....šnipštas
na ta "varske" susiplake nes ipylei jauciu salta kefyra, tai jis ir sutrauke riebalus
o kas ten suskilinejo, pats pyrago virsus, kai kepe, ar pyragai, kai tu ji iseminejai is formos. as pastebejau, kad sis pyraga linkes suirti, nes uogos ji suminkstina kaip reikiant. geriau pravesusi isiminet. o dar geriau iskart kaip pica formoj pjaustyt ir isiminet gabaliukais tiesiai i lekste...
va cia butu tokie mano pastebejimai.
beje, o su kokiom uogom kepei...
va cia mano greitpyragis su melynem
tik mano forma neauksta gal kokiu 2cm aukscio, tai iskepa dar greiciau, nei per 25 min.