Įkraunama...
Įkraunama...

bakterijos, virusai ir kitos zarazos

QUOTE (vilte @ 2004 09 21, 14:23)
Rimanta, kada darysies injekcijas? Kur jas duria? Į makštį?

vakar susileidau pirmą - Bičkauskienė pasiūlė jas pabandyti kaip gydymo metodą vietoj antibiotikų (pasirodo, yra nustatytas jų poveikis tam tikroms bakterijoms, tarp jų ir enterokokams, kuriuos šį kartą pas mane surado). tai yra ilgesnis laiko atžvilgiu gydymas, nes reikės dar dvi injekcijas susileisti kas dvi savaites, o po to pakartoti pasėlį. šitos injekcijos leidžiamos į eeeee..., raumenis smile.gif dar gavau žvakučių su antibiotikais KLION.
Atsakyti
QUOTE (Rimanta @ 2004 09 21, 11:39)
vakar susileidau pirmą - Bičkauskienė pasiūlė jas pabandyti kaip gydymo metodą vietoj antibiotikų (pasirodo, yra nustatytas jų poveikis tam tikroms bakterijoms, tarp jų ir enterokokams, kuriuos šį kartą pas mane surado). tai yra ilgesnis laiko atžvilgiu gydymas, nes reikės dar dvi injekcijas susileisti kas dvi savaites, o po to pakartoti pasėlį. šitos injekcijos leidžiamos į eeeee..., raumenis smile.gif dar gavau žvakučių su antibiotikais KLION.

Palauk Rimanta, mes kalbėjom apie tas injekcijas, kur stabdo zarazų ir grybelių augimą, ar tu jau šitą susileidai? Ar tau leido vaistus radę enterokoką???
Matai aš žadu pasidaryti ureaplazmą ir mycoplazmą, o tada jei geras atsakymas, tai darysiu injekcijas. Primink, kiek reikia injekcijų ir kiek jos kainuoja.
Atsakyti
taip, suleido būtent tą injekciją. kaip jau rašiau, iš tiesių ji stabdo būtent enterokokų augimą, turi poveikį jiems.

kaip jau sakiau, injekcijos turi būti 3 kas dvi savaitės - taigi, gydymo kursas pusantro mėnesio. profilaktiškai injekciją pakartoti reikia po metų. negalima leistis sergant mmm ir kokiu aštriu uždegimu, sukeliančiu karščiavimą. 1os injekcijos kaina - 65 Lt (manau, galima nusipirkti gerokai pigiau, tik nežinau, ar be recepto parduoda).
Papildyta @ [mergetime]1095830370[/mergetime]
tiesa, užmiršau parašyti, kad pradeda gerti Luivac - imunomoduliatorių dėl peršalimo ligų. kaip suprantu, jie veikia panašiai kaip skiepai - mobilizuoja organizmą kovai su tam tikromis bakterijomis, bet neužkrečia jomis, t.y. - nesusargdina iš tikrųjų.
Atsakyti
Tai kur man jų gauti pigiau???
Papildyta @ [mergetime]1095831034[/mergetime]
O kaip vadinasi pamiršau.
Atsakyti
sad.gif vilte, susiimk... taigi apie viską rašiau ir nieko netryniau. tai vadinasi SolcoTrichovac, tikslią anotaciją su kaina gali rasti internete www.vaistai.lt. receptą Tau gali kokia Kolibriukė wink.gif išrašyti.

pasimetusi Tu baisiai... pavargus, neišsimiegi ?
Atsakyti
iš tiesų, vilte, o kur bakterijos pas vyrus, dėl kurių kyla infekcijos, randamos g.gif
Atsakyti
Kai man rado enterokoką, aš savo vyrą nuvariau pas urologą, jis turi asmeninį VRM ligoninėje, tai jis pasakė, kad man rado tą bakteriją ir gydytojas paėmė iš jo bakteriologinį pasėlį, tačiau sako man Narbutas iš Narmedos, kad pas vyrus gali bacilos gyventi prostatoje ir patekti su sperma pas moterį, tačiau kaip ten jas paimti ir ištirti aš nežinau. Manau reikia gerai išmaigyti laugh.gif laugh.gif laugh.gif .Ai nežianu, reikės iškvosti.
Atsakyti
man atrodo, spermos pasėlis rodo... o pasėlio paprastai nedaro, jei pradinis spermos tyrimas būna geras.
Atsakyti
QUOTE (Rimanta @ 2004 09 23, 16:15)
man atrodo, spermos pasėlis rodo... o pasėlio paprastai nedaro, jei pradinis spermos tyrimas būna geras.

Pas maniškį spermos tyrimas buvo idealus, o pasėlyje rado koką...Paskui išskaičiau internete, kad ties visokie kokai su laiku ir gali sukelti prostatos problemas. Labai džiaugėmės abu, kad paskyrė tą tyrimą.
Atsakyti
o maniškiui pasėlis niekada nedarytas... o kai paskutinį kartą man darė (enterokokas), tai Bičkauskienė sakė, kad vyrui ir nereikia, nes jis eina per kraują iš kitų organų... ir jei jo tepinėlis švarus, nerodo uždegimo, nereikia spermos bakteriologinio pasėlio daryti. beje, bakteriologinis pasėlis skiriasi nuo tyrimų chlamidiozei ir kitoms -ozėms nustatyti.

šviesios ateities labui saviškį nuvarysiu ką nors pasėti wink.gif
Atsakyti
Čia aš tik šiaip, bet mano pažįstama balta raganėlė sakė, kad prie uždegimų labai gerai dėvėti mėlynai smile.gif
Nu bent jau nepakenks laugh.gif
Atsakyti
Rimanta,

kaip jautiesi po Solco Trichovac? Mano bendradarbei kažkas negero darosi, sako, kad jaučiasi blogiau. Skauda pilvo apačią, peršti, sako man atrodo, kad kaip tik prasideda uždegimas, jau varys rytoj į Narmedą tepinėlį darytis.
Atsakyti