Paiduke,
tai neskubek taip ir eik pas Miezieniene kita savaite nemokamai ar pigiau. Tiek ilgai laukei, pora dienu tikrai nieko neisspres.
Ir as sveikinu.
Gal gali papasakoti kaip ten AIDS centre su tais tyrimais - mikoplazmom, ureaplazmom - kiek kainuoja ir kaip daro? O chlamidijas ten daro? As cia isvis nieko nenutuokiu.
Mikoplazmos ir ureaplazmos 40 Lt, chlamidijas irgi daro, viską daro ko reikia prieš IVF. Ten labai platus pasirinkimas, ką galima tirtis, ir kainos mažiausios kiek esu mačiusi. Dėl patikimumo nežinau.
Manau, kad tą teigiamą tyrimą blogai atliko. Jeigu jiems visur augimas gavosi, tai ne išimtis, kad ten visur augo kas nereikia, t.y. klaidingai teigiami atsakymai.
o šiaip, sveikinu, paiduke, su gerais rezultatais
o šiaip, sveikinu, paiduke, su gerais rezultatais
QUOTE(JustaZ @ 2005 01 24, 12:37)
Paiduke,
tai neskubek taip ir eik pas Miezieniene kita savaite nemokamai ar pigiau. Tiek ilgai laukei, pora dienu tikrai nieko neisspres.
Ir as sveikinu.
Gal gali papasakoti kaip ten AIDS centre su tais tyrimais - mikoplazmom, ureaplazmom - kiek kainuoja ir kaip daro? O chlamidijas ten daro? As cia isvis nieko nenutuokiu.
Ir as sveikinu.
Tai man vistiek reikes uz tyrima moketi,bet nereiketu bent uz konsultacija,seimos planavimo centre nedaro tyrimu
Jauciu paskambinsiu koki ketvirtadieni,sakysiu isvaziuoju,ir kad pati nueisiu pirmadieni ir paims ta tepineli
O Aids centre mikoplazmos,ureaplazmos kainuoja 40Lt,daro is tepinelio,o chlamidijas daro,tik nezinau kiek kainuoja,nes as nedariau
Narmeda irgi i Aids centra veza tikrti,o narmedos tyrimas lapkricio menesi parode,kad rasta,o dabar Aids centre,kad nerasta
Na bet as dziaugiuosi,kad tu plazmu nera,bet kazkas yra,nes perstejimas kartais buna ir leukocitu daugoka
O kaip Jus galvojat,ar gali nuo jogurto kapsuliu(vartoju 3men),buti isskyru daugokai, nebespalviu,be kvapo,bet tikrai ne kaip varske??
Na bet as dziaugiuosi,kad tu plazmu nera,bet kazkas yra,nes perstejimas kartais buna ir leukocitu daugoka
O kaip Jus galvojat,ar gali nuo jogurto kapsuliu(vartoju 3men),buti isskyru daugokai, nebespalviu,be kvapo,bet tikrai ne kaip varske??
Labai,labai aciu visoms uz
Jus tikros drauges
Jus tikros drauges
Šiandien ir aš pasiėmiau iš AIDS centro ureaplazmų, mikoplazmų ir chlamidijų tyrimų atsakymus. Švaru....
Net įtarimų kyla, ar taip gali būt . Žiūriu, ir Paidukei neigiami atsakymai.
Gal ,sakau, šiandien ėmė ir surašė visoms gerus rezultatus
Noriu pasiklausti .
Jei man ras ką nors pasėlyje (vakar pridaviau), kas turetų paskirti antibiotikus? Mano ginekologė?
Jei man ras ką nors pasėlyje (vakar pridaviau), kas turetų paskirti antibiotikus? Mano ginekologė?
QUOTE(Mia @ 2005 01 25, 09:11)
Noriu pasiklausti .
aš manau, kad gali ir tavo ginekologė - kai gaus antibiotikogramą, kurioje bus parašyta, kokiems antibiotikams jautri 'tavo' bakterija tiesa, gali pasirinkti antibiotikus, nes jie labai skiriasi pagal kainą; o aš paskutiniu metu rinkausi leidžiamus, nes mano gastritas buvo visiškai išprotėjęs
jei dareisi tyrimus AIDS centre, manau, gali kreiptis ir į jų gydytoją, nes man atrodo, kad jų patirtis tokiuose dalykuose didesnė.
bet greičiausiai nieko pas tave neras
Dariausi Geromedoj, nes AIDS centre nedaro gimdos kaklelio pasėlio. Dabar galvoju, kad toj pačioj Geromedoj gal gali paskirti antibiotikus. Skrandis mano atsparus, antibiotikus išvis neprisimenu kada gėriau. Gal geriau veikia kai rečiau vartoji?
Gali rasti zarazų, brač, daugumai gi randa .
QUOTE(Mia @ 2005 01 25, 09:37)
Dariausi Geromedoj, nes AIDS centre nedaro gimdos kaklelio pasėlio.
O Geromedoj tau paėmė pasėlį ar tu atvežei?
Gali rasti zarazų, brač, daugumai gi randa
nejaugi ką nors jauti, kad taip manai?