Įkraunama...
Įkraunama...

bakterijos, virusai ir kitos zarazos

QUOTE(Muse @ 2004 12 15, 07:42)
Tai kad mes ussileisti nemokam biggrin.gif


tai aš irgi neseniai nemokėjau tongue.gif dabar jau profas smartass.gif viskas bus gerai clap_1.gif
Atsakyti
Išsityriau po gydymo Ureaplazma urealyticum, Mycoplazma hominis (Aids centro kabinete, kad pigiau būtų) ir dar papildomai Mycoplazma genitalium (Biomedicinos tyrimų centre). Nieko nebeliko. Esu labai patenkinta. Net nežinau, ar tik antibiotikai padėjo. Manau ir Turkija savo padarė. biggrin.gif
Atsakyti
Vilte, pagaliau - sveikinu clap.gif
Atsakyti
puiku. laukiam kalėdų bobutės rolleyes.gif
Atsakyti
Vilte clap.gif clap.gif clap.gif
As taip norejau pasigirti, kad isgujau ir as Ureaplasma lauk.
O idomu kaip Planuotojai sekesi? Ji taip pat panasiu laiku po antibijotiku turejo daryti tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2004 12 15, 09:42)
Vilte, pagaliau - sveikinu clap.gif

Aišku pasėlio neauginau, tepinėlį tik šiandien paims, neaišku, ką dar ten ras. Žinot, kaip būna, negali džiaugtis anksčiau laiko. Nėra ten man gerai, bet jau nekreipiu dėmesio.
Atsakyti
Linasi, šaunuolė - ir tau bučkis clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 15 gruodžio 2004 - 09:47
Ai dar norėjau pasakyti bajerį, nepirkau aš to Wobenzim, buvo tik 3 dienas smūginė antibiotikų dozė ir tiek daktaras, tiek vaistininkė netikėjo, kad mycoplazmos išnyks, sunkiai pasiduoda gydymui. Ačiū merginoms, atrodo Rimantuks paprotino, kad tie enzimai tik pinigų išmetimas, gydytojų triukai atsidėkoti rėmėjams. Užteko, kad vien tik gydymui su vyru išleidau 200 Lt, o dar privačiai tyrimai, konsultacijos, visus vaistus rašė tik brangesnius, o aš atitikmenis nusipirkau pigesnius.
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2004 11 15, 21:15)
As ir noreciau naikinti tas ureaplazmas ir mikoplazmas,bet negaliu,nes tos zarazos atsparios visiems tirtiems antibijotikams


paiduke,

o tu tyrimų kitoje laboratorijoje nekartosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2004 12 10, 14:02)
Labas!!!!

Nu ir mane uzpuole ligos sad.gif . negana visu kitu ligu  , tai dar ir pienlige pasigavo mano pupyte  blink.gif  mad.gif  ziuarei nemalonus jausmai ten.......



sveikute. kaip sekasi kovoti su pienlige g.gif

linksmų švenčių Visaginui newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2004 12 15, 09:45)
Aišku pasėlio neauginau, tepinėlį tik šiandien paims, neaišku, ką dar ten ras. Žinot, kaip būna, negali džiaugtis anksčiau laiko. Nėra ten man gerai,  bet jau nekreipiu dėmesio.


Na kaip ir sakiau, pas mane nėra gerai, ta pati pienligė, ar grybelis, ar kandidozė, nesvarbu, kaip pavadinsi. Niekaip neišlipu.

Egle, man labai patinka tavo Odeta Telyčėnienė.
Pirmoji pasiūlė rimtą gydymą net 9 mėnesiams. Pasakiau, kad tai užburtas ratas, daug metų tas pats, tai patarė vietoj Solco Trichovac injekcijų šį gydymą. Sakė, kad po šitų injekcijų po metų moterims tas pats, pasak jos, ji nelabai už jas.

O gydymas toks, jei kam įdomu, nes pas mane pienligė recidyvuojanti.

Pirmą dieną 1 diflucan kapsulę išgeri, po 3 dienų dar 1. Po to geri kas 2 sav. po 1 kapsulę 3 mėnesius, po to po 1 kapsulę per mėnesį likusius 6 mėnesius.
Jei pas vyrą nelimpa grybelis, tai profilaktiškai išgerti reikia 1 kapsulę pradžioj moters gydymo. 2 sav. seksas su apsauga.

Priedo man dar išrašė 3 žvakutes Micogal po 200 stiprumo, kas vakarą iš eilės 3 dienas.

Va kaip aš stoju į kovą su ligomis.
smartass.gif Jei merginos kas kankinatės dažnai, pabandykit, sako efektyvi schema. Aišku brangiai gydoma liga, bet tikrai verta ją nugalėti. Vakar išleidau daug, apie 100 Lt. 3 Diflukan tabl. ir žvakės. prieš Kalėdas žiauru, bet nieko nepadarysi.

Atsakyti
Vilte, o IVF įdomu su visu tuo galima daryti?
Atsakyti