QUOTE(Viltė @ 2004 12 15, 09:45)
Aišku pasėlio neauginau, tepinėlį tik šiandien paims, neaišku, ką dar ten ras. Žinot, kaip būna, negali džiaugtis anksčiau laiko. Nėra ten man gerai, bet jau nekreipiu dėmesio.
Na kaip ir sakiau, pas mane nėra gerai, ta pati pienligė, ar grybelis, ar kandidozė, nesvarbu, kaip pavadinsi. Niekaip neišlipu.
Egle, man labai patinka tavo Odeta Telyčėnienė.
Pirmoji pasiūlė rimtą gydymą net 9 mėnesiams. Pasakiau, kad tai užburtas ratas, daug metų tas pats, tai patarė vietoj Solco Trichovac injekcijų šį gydymą. Sakė, kad po šitų injekcijų po metų moterims tas pats, pasak jos, ji nelabai už jas.
O gydymas toks, jei kam įdomu, nes pas mane pienligė recidyvuojanti.
Pirmą dieną 1 diflucan kapsulę išgeri, po 3 dienų dar 1. Po to geri kas 2 sav. po 1 kapsulę 3 mėnesius, po to po 1 kapsulę per mėnesį likusius 6 mėnesius.
Jei pas vyrą nelimpa grybelis, tai profilaktiškai išgerti reikia 1 kapsulę pradžioj moters gydymo. 2 sav. seksas su apsauga.
Priedo man dar išrašė 3 žvakutes Micogal po 200 stiprumo, kas vakarą iš eilės 3 dienas.
Va kaip aš stoju į kovą su ligomis.
Jei merginos kas kankinatės dažnai, pabandykit, sako efektyvi schema. Aišku brangiai gydoma liga, bet tikrai verta ją nugalėti. Vakar išleidau daug, apie 100 Lt. 3 Diflukan tabl. ir žvakės. prieš Kalėdas žiauru, bet nieko nepadarysi.