ta prasme ten tuos prolaktinus ir pan? tai dare
QUOTE (ricija @ 2004 11 08, 15:26) |
ta prasme ten tuos prolaktinus ir pan? tai dare |
ne tik. tyrimus dėl ureaplazmozės, mikoplazmozės + bakteriologinį pasėlį; o ar daryta gimdos nuotrauką
QUOTE (Rimantuks @ 2004 11 08, 16:32) |
ne tik. tyrimus dėl ureaplazmozės, mikoplazmozės + bakteriologinį pasėlį; o ar daryta gimdos nuotrauką |
nu va tu tai ne o as galvoju kiek tu dar bus valio kad paklausiau kaip tik rytoj einu pas gydytoja reiks klausti. nors gal pas mus nedaro
vaje ant lapelio uzsirasysiu kad nepamirsciau tkokie tie pavadinimai
QUOTE (Daiva @ 2004 11 08, 16:14) |
Šūūūūūūūdas........kažkas auga |
nnnnjo iš pradžių nusiminiau, o po to pagalvojau - gal čia vis dėlto ir buvo IVF nesėkmės priežastis? kai zarazas įveiksi, nebeliks kliūčių be to, tavo imunitetas irgi labai nusilpęs ; jei būtų stipresnis, gal ne taip ir alergijos pultų... būtinai gerk polivitaminus.
QUOTE (Rimantuks @ 2004 11 08, 16:19) |
nnnnjo iš pradžių nusiminiau, o po to pagalvojau - gal čia vis dėlto ir buvo IVF nesėkmės priežastis? kai zarazas įveiksi, nebeliks kliūčių be to, tavo imunitetas irgi labai nusilpęs ; jei būtų stipresnis, gal ne taip ir alergijos pultų... būtinai gerk polivitaminus. |
O tu man papasok dar tada, ką šalia antibiotikų vartodavai, kad organizmo nenustekenti Visokius daiktus - ir "liaudiškus", ir cheminius...Prieš grybą ką nors vartojai?
aš beveik nuolat geriu polivitaminus (nes mamologė dėl mastopatijos prisakė būtinai gerti antioksidantus); geriausia juos pakaitalioti, neprisirišti prie vieno - labiausiai man patikę - Wellwoman /jame yra įvairių aliejų, gera sudėtis; kai tik baigsiu Cipagan pakuotę, pereisiu prie jų/. beje, kai dabar gersiu antibiotikus (dėl gimdos nuotraukos), šį kartą nusipirksiu Woberzym (tfu tfu tfu - kad tik niekas neprisikabintų); po antibiotikų kurso dėl žarnyno yra labai gerai sugerti FloraCare; arba rekuomentuojama pagerti Yogurt kapsulių. dėl grybelio - man gyd.Telyčėnienė kiekvieną kartą prirašydavo vis kitų antigrybelinių, kad organizmas nepriprastų prie to paties vaisto ir reaguotų... dabar ir neišvardinsiu, bet turiu pripažinti, kad grybelis manęs nepuolė.