QUOTE (viltis @ 2004 11 02, 10:08) |
ir Tavo bus švarus ir galėsi pagaliau užsiimti ,,rimta" gamyba |
na, kai Tu linki, tai ir išsipildo laikas parodys.
Rimantuks, as taip pat prisdedu prie Vilties linkejimu:))
QUOTE (linasi @ 2004 11 02, 10:40) |
Rimantuks, as taip pat prisdedu prie Vilties linkejimu:)) |
labai ačiū per aspera ad astra
QUOTE (Daiva @ 2004 11 02, 12:14) |
Rimanta, nu ir aš savo linkėjimus į bendrą katilą siunčiu Reiks ir man šią savaitę tikrintis, bet vat kažkodėl netikiu, kad išsigydžiau |
nu va gal čia Tave mano blogas pavyzdys veikia
Man pablogėjo. Nesigydžiau ureplazmų ir mycoplazmų - tai dabar peršuliai, skauda šoną, baiginėjasi mmm, košmaras. Tikriausiai iššaukė grybą ar bakteriją kažkokią. Vakar antibiotikams išleidau 200 lt ir prisiekiau, kad jau VISKAS. PAVARGAU. Daugiau nebegersiu ir nebesigydysiu. Pamatytumėt, kokios arkliškos Azitrox tabletės + dar iškart 4 Supplin (metronidazolum) išgėriau. Galvojau, kad nusibaigsiu šiandien.
na va o man lyg ir geriau anksciau jausdavau, kad tikrai blogas atsakymas bus, o dabar net nežinau
vanas, blogai, kad nesigydei taip išeina
vanas, blogai, kad nesigydei taip išeina
hmm, reikia pripažinti Solco T padėjo nes ką tik gavau atsakymą, kad enterokokas auga, bet negausiai (vienas +). o juk buvo 3 (+++).
va
va
Nejaugi vėl varysi antibiotikus????
???? o aš rašiau, kad gersiu
šiaip priklausys, ką gydytoja pasakys vat, sako, gydytojai nevienodai žiūri į enterokoką - pvz. Miežėnienė gimdos nuotraukai reikalauja idealaus švarumo, o kiti - kad nebūtų daugiau kaip 2 +.
šiaip priklausys, ką gydytoja pasakys vat, sako, gydytojai nevienodai žiūri į enterokoką - pvz. Miežėnienė gimdos nuotraukai reikalauja idealaus švarumo, o kiti - kad nebūtų daugiau kaip 2 +.
Vaje vaje, net nežinau. Kada visos tos bakterijos baigsis. Pasiutimas. Net baisu. Solco T atrodo nieko gero neduoda. mano bendradarbei irgi nepadeda. Grybelis baisus. Nežinau, ar verta man čia juos leistis???