Įkraunama...
Įkraunama...

bakterijos, virusai ir kitos zarazos

Daiva ir kitos merginos,

Kur jūs nešėte darytivyro spermos pasėlį, ar į tą pačią Žolyno gatvę ar kur nors kitur?
Papildyta @ [mergetime]1098772906[/mergetime]
Labai prašau atsakykit, kur pigiausiai?
Atsakyti
Mes dareme Narmedoje, bet negaliu tiksliai pasakyti kiek kainavo wink.gif , nes mes dareme visus, anot ju, reikalingus vyro tyrimus (paselis, slapimas, clamidijos ir dar kazkas) -kaina 219 lt. (su gydytojo konsultacija)
Be to, as manau, kad norint spermos paseli padaryti, tai neuztenka sperma nunesti, nes mano vyrui ten kiso kazkoki vamzdeli doh.gif , tai turbut zmogus turi buti vietoje.

Jei tave domina pats spermos tyrimas -tai mes nuneseme sperma is namu, taip pat i Narmeda, kainavo 75 lt (po to rezultatus gydytojas komentavo nemokamai) wink.gif
Atsakyti
Mane konkrečiai domina spermos pasėlis, nes Narmedoje visi tyrimai kaip tik padaryti. Žinau, kiek Narmedoje kainuoja apie 60 LT, bet sakau, gal žinot kur nors pigiau?
Atsakyti
QUOTE (vilte @ 2004 10 26, 09:57)
Mane konkrečiai domina spermos pasėlis, nes Narmedoje visi tyrimai kaip tik padaryti. Žinau, kiek Narmedoje kainuoja apie 60 LT, bet sakau, gal žinot kur nors pigiau?

Pabandyk pasiskambinti į Žolyno g.(tel.2340201) ir pasiklausti.Mes darėmės Vaisingumo klinikoj
Atsakyti
Ačiū vira. heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Muse @ 2004 10 25, 13:41)
Sveikutes,

Pas mano vyra rado streptokoku ir E.coli bakteriju (dare spermos paseli), tai sake kad del ju gali buti blogas spermos judrumas, paskyre antibiotiku g.gif

Man tik keista, kad man neliepe nieko tirtis ir gydytis. Ar gali taip buti, kad vienas turi, o kitas ne? Ir ar tikrai kazkokie jau "kokai" tokie galingi, kad kenktu pastojimui g.gif

Pas mus panasios bedos. Nuejau as pas ginekologe, pasitikrint ar nera kokiu problemu pastojimui. Padare paseli - surado streptokoku sad.gif Draugui neliepe tirtis, bet gydyma paskyre abiem. Po gydymo kurso man padare kontrolini paseli, ir blink.gif streptokoku nebuvo, bet atsirado kazkoks kitas - Auksinis stafilokokas. Gydytojai tai labai nepatiko, tai patare ikalbet drauga pasidaryt spermos paseli. Padarem. O ten ohmy.gif dar daugiau: labai daug to auksinio stafilokoko, ir dar kazkas (berods E coli), vnz kazkas is E raides sad.gif O pas mane tik Auksinis. Tai dabar abudu gydysimes, sake injekcijas leis (nes paprasti antibiotiniai vaistai nera tiek veiksmingi, kiek injekcijos) su nuskausminimu, nes l skausmingi vaistai.

Tai matai, vienam gali but, o kitam partneriui gali ir nebut. Bet gydytis vis tiek siais atvejais reikia abiems. Tirtis tau nebutina, bet praeit ta pati gydymo kursa reiketu (bent profilaktikai, kaip sakant).

Del spermos judrumo tiksliai nezinau, manau jie nera super "galingi", bet siek tiek apsunkina pastojima.

O kodel taviskis issityre? jaute ka nors? Maniskis tai nieko nejaute, tai jei as nebuciau pasidarius - tai ka zinau, kada suzinotume apie tas problemas huh.gif
Atsakyti
QUOTE (vilte @ 2004 10 26, 08:57)
Mane konkrečiai domina spermos pasėlis, nes Narmedoje visi tyrimai kaip tik padaryti. Žinau, kiek Narmedoje kainuoja apie 60 LT, bet sakau, gal žinot kur nors pigiau?

galiu patart:

man gydytoja sake, kad vyrui galima daryt paseli nuejus pas urologa, sukys jam kazkoki vamzdeli i peni - tipo toki tepineli paims. Bet tai skausminga, nera labai informatyvus tyrimas (spermos tiksliau parodo) ir brangiau nei spermos tyrimas.
Tai ji dave mum indeli (kuri ir siap galima bet kurioj vaistinej uz 50 centu nusipirkt - indelis tyrimams, as tokius dar dukros slapimo tyrimams nuolat perku wink.gif ), namuose "isgavom sperma rankiniu budu" wink.gif ir as pati nunesiau i mikrobiologijos tyrimu laboratorija (nes savo gydytojai negalejau nest, ji tik moterys aptarnauja tipo). Laboratorija yra Tilto gatvej, 7-32. Sunkiai suradau tiesa. Nes iskabu nera. Tilto gatves pabaigoj (jau beveik einant link Katedros aikstes) yra toks geltonas pastatas - kazkoks viesbutukas (vienaaukstis berods), tarp dvieju tu geltonu pastatu yra vartai geleziniai, pro juos praeini, eini tiesiai, pamatai garazus, juos praeini ir is kaires puses matai toki gyvenamojo namo priestata, apsodinta tujomis, ant duru matai pasto dezute : "7-32", paskambini i duris ir tave ileidzia laugh.gif
Paselis ten kainuoja 40 litu, ir kaip girdejau ten labai kokybiskai daro (siaip tai dauguma privaciu ginekologiniu kabinetu ten suveza tyrimus, bet kaina uzkelia mad.gif ).
Atsakyti
Tagulia,
as nepastoju jau beveik metus, o kadangi pas vyra buvo daryta varikoceles operacija, tai gydytojai pirmiausia emesi jo tirti (nes as jokiu nusiskundimu kaip ir neturiu), tai buvo blogas spermos judrumas, po to seke kiti tyrimai ir atrado tas bacilas.

Dabar gydomes wink.gif
Atsakyti
raportuoju apie planuojamus darbus biggrin.gif :

šiandien širdukas neša grikius į Žolyno g., o aš rytoj nešu save į Abraitienės kliniką paiimti mėginuką rolleyes.gif žiūrėsim, kokie bus rezultatai wink.gif idealių nesitikiu mad.gif
Atsakyti
O ir grikiukus galima į Žolyno gatvę nešti??? Kokia kaina, sorry, jei kur rašėt, bet gal dar parašykit smile.gif
Atsakyti
Žolyno g.36 pasėlis be gydytojo siuntimo kainuoja 17 Lt, jei kas nors auga ir daro tyrimą dėl atsparumo antibiotikams - 50 Lt. Tel. 2340201, reikia nueiti iki 16h, nes vėliau gali nieko neberasti (ne kokų, o darbuotojų) biggrin.gif tarą galima nusipirkti vaistinėje (maniškis pirko už 50 ct).

sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Rimantuks @ 2004 10 27, 07:17)
šiandien širdukas neša grikius į Žolyno g., o:

Na pati aš pasėlio tyrimą taip pat ten nešiu ir kainas daugmaž gaudausi, o norėjau susižinoti apie vyro grikiukus, kaip supratau rašei, kad į Žolyno gatvę taip pat galima priduoti???

Dėkui wink.gif
Atsakyti