QUOTE (Daiva_B. @ 2004 09 29, 18:53) |
Paiduke, o tai nuo grybo ką nors paskyrė ar pirmiau lauksite šios dienos atsakymo? |
Lauksim sios dienos atsakymo,nes poto tyrimo,nors atsakymo nezinojau,buvo paskyre nistatina,tai gal kas ir pasikeite ,bet man nei tada nei dabar neniesti(o anksciau,kai rasdavo gryba,visada niestedavo),man tik griauzia,kai vyras savo grikius man suleidzia i vidu ir kiausides paskaudena stiprokai .Dabar vyrui uzdraudziau,suleidineti man grikius i vidu Ziuresim kokio bieso ras ,eisiu penktad.po pietu
QUOTE (Daiva_B. @ 2004 09 29, 19:28) |
Tai gal pas tave labai nedaug tų grybų |
Kad dar baravykai butu,tai nieko,nors pasidziovint galeciau ,o dabar....tik per mikroskopa matomi,tai ka su jais daryt sutrypti,sunaikinti
teisingai, duok jiems per galvą
o man, atrodo, jau geriau, nors ir as dar bijau dziaugtis uztat baigiu issigydyti radikulita ir tikiuosi jau savaitgali buti homo erectus
o man, atrodo, jau geriau, nors ir as dar bijau dziaugtis uztat baigiu issigydyti radikulita ir tikiuosi jau savaitgali buti homo erectus
Kažkaip ten keistai jaučiusi, lyg dilgčioja. Kiba man su tom arkliškom antibiotikų dozėm grybą įtaisė
Niekada anksčiau tokio džiaugsmo neturėjau, kokie būna simptomai?
Niekada anksčiau tokio džiaugsmo neturėjau, kokie būna simptomai?
QUOTE (migluze @ 2004 10 03, 21:13) |
Kažkaip ten keistai jaučiusi, lyg dilgčioja. Kiba man su tom arkliškom antibiotikų dozėm grybą įtaisė Niekada anksčiau tokio džiaugsmo neturėjau, kokie būna simptomai? |
tikrai, gali būti pats paprasčiausias grybelis. geriau jo neužleisti; gal užtektų tik vietiškai žvakutes pavartoti, o šiaip geriausia išgerti priešgrybelinę tabletę, kad visas organizmas apsivalytų manau, grybelio mėginukus daro ir paprasti ginekologai.
QUOTE (Rimantuks @ 2004 10 04, 05:23) | ||
tikrai, gali būti pats paprasčiausias grybelis. geriau jo neužleisti; gal užtektų tik vietiškai žvakutes pavartoti, o šiaip geriausia išgerti priešgrybelinę tabletę, kad visas organizmas apsivalytų manau, grybelio mėginukus daro ir paprasti ginekologai. |
O kokias gerui priešgrybelines tabletes? Aš mycosyst arba kitaip Diflucan gėriau. Dabar norėčiau pakeisti.
QUOTE (vilte @ 2004 10 04, 16:28) | ||||
O kokias gerui priešgrybelines tabletes? Aš mycosyst arba kitaip Diflucan gėriau. Dabar norėčiau pakeisti. |
įtariu, kad kitokių geriamų ir nelabai yra. šiaip reikėtų paklausti gydytojo. paklausiu Bičkauskienės, nors man paskutiniu metu grybelio ir neranda. gal tas Cigapan (elnio ragų milteliai su mikro ir visokiais kitokiais elementais) mano organizmui labai patinka
važiuoju leistis savo eilinės injekcijos.
Penktadieni buvau pas ginekologe ir pakartotinis tyrimas parode,kad grybas yra,taigi prirase visokiu vaistu,vaistinej paklojau 98Lt,pirkau Mycosist 2tab,viena vyrui,viena sau,Lomexin zvakuciu,viena-600 ir 3-200,poto dar Jogurto kapsuliu,dabar zudau gryba,po 10d,vel pasitikrint
o jogurto kapsules kam? kad antibiotikas visu gerybiniu bakteriju neuzmustu?
QUOTE (migluze @ 2004 10 03, 21:13) |
Kažkaip ten keistai jaučiusi, lyg dilgčioja. Kiba man su tom arkliškom antibiotikų dozėm grybą įtaisė Niekada anksčiau tokio džiaugsmo neturėjau, kokie būna simptomai? |
Dar nuo antibijotiku pienlige gali buti ar nepanasu?
QUOTE (Aga @ 2004 10 04, 19:42) | ||
Dar nuo antibijotiku pienlige gali buti ar nepanasu? |
Nu žinokit, kai aš tokių problemų neturėjusi, tai ir nežinau
Pas Usonienę 100 lt mokėti nesinori, o šeimos sveikatos centre ginekologas priima tik nuo kitos savaitės, tai ir sėdžiu kol kas nežinioje
Be tyrimo sveikatintis irgi netinka.